Ревю на прахосмукачка без торба Star-Light ACVS-720S

Star-Light ACVS-720S


Star-Light ACVS-720S е идеалният избор за вас, ако търсите компактна прахосмукачка без торба, която притежава отлични качества, като в същото време се предлага на много изгодна цена.

Основни характеристики

Марката Star-Light винаги предлага несравнимо съотношение между цена и качество във всяка категория продукти, в която присъства.

Това е компактна и лека (5.8 кг.) прахосмукачка без торба с ергономичен дизайн.

Уреда разполага със специален прахообразен контейнер, който държи цялата мръсотия вътре, без да се изисква честа и  скъпа замяна на торба, като при еквивалентните прахосмукачки.

Този модел може да бъде вашият верен помощник за перфектното почистване на вашият дом.

Една от основните качества на модела е, че притежава високоефективен въздушен филтър за частици (HEPA), който не позволява преминаването и на най-малката частица прах във въздуха, след като бъде засмукана. Уреда е подходящ най-вече за хора страдащи от алергии.

Тази прахосмукачка Star-Light притежава впечатляващият клас А за емисии изхвърлен прах. В същото време може да забравите за лошият мирис след използването на уреда, който остава при ползването на повечето прахосмукачки на пазара.

Моделът разполага с обща мощност 700W и 170 W мощност на засмукване, която ще ви е напълно достатъчна да почисти перфектно на твърд под или килим.

Благодарение на специалната Multy Surface система, въртящият се въздух отделя  прахообразните частици, които след това се отлагат в контейнера, които само с няколко лесни движения  отстранявате и изчиствате, без да докосвате събралата се мръсотия.

Нивото на шума достига до 75 dB, което е добра стойност, като ви дава възможност да го използвате прахосмукачката без проблеми дори през късните часове на деня, без да смущава вашите съседи.

Основни предимства

 • Без необходимост от закупуване на скъпи и трудно достъпни сменяеми торби.
 • Лесен за сваляне  2-литров контейнер с лесно разглобяващи се части на контейнера за почистване.
 • Благодарение на миещия се микрофилтър и антибактериаления HEPA филтър, то тази прахосмукачка е подходяща за хора страдащи от алергии.
 • Висококачественият HEPA филтър е проектиран да улови до 99,9% микроби до 0,3 микрона!
 • HEPA филтъра се намира лесно и струва около 13 лв.
 • Специално разработена турбина за мощно засмукване на всяка частица прах и мръсотия.
 • Интегрирано управление на прахосмукачката с дръжката на маркуча.
 • Възможност за почистване на твърди подове и килими само с една приставка.
 • Качествена метална телескопична тръба.
 • Дължина на кабела от 5 метра с радиус на действие 8 метра.
 • Футуристичен дизайн в сребристо и зелено.

Нашето мнение за продукта

Това е идеално бюджетно решение за прахосмукачка без торба за всяко едно домакинство. Уреда се отличава с ергономичния си дизайн и лесно ползване, високоефективния HEPA филтър с клас А на емисии на прах, подходящ за хора страдащи от алергии. Всичко това на една изключително изгодна цена с безплатна доставка.

 


Относно TechRevue

TechRevue.bg | Вашият съветник при избора на техника!

Разгледай всички публикации от TechRevue →