Ревю на плот за вграждане Star-Light BHF-230VB

Star-Light BHF-230VB


Star-Light BHF-230VB е идеалният избор за вас, ако търсите надежден плот за вграждане с две зони за готвене и тъч контрол, при това на супер достъпна цена.

Основни предимства на Star-Light BHF-230VB

  • Изработен от високо качествена керамика с метална лайстна отпред;
  • 30 см ширина на плота с 2 нагревателни зони за готвене;
  • Мощност: 3 kW;
  • Функция за регулиране на мощността чрез тъч управление;
  • Бързо нагряване на зоните;
  • Индикатор за остатъчна топлина;
  • 9 нива на мощност;
  • Таймер;
  • Безопасен за деца.

Основни функции

Несъмнено този плот за вграждане на Star-Light може да бъде вашият безценен съюзник в кухнята.

Благодарение на иновативния производствен процес този плот от Star-Light се произвеждат без използването на арсен или тежки метали.

Това уникално решение осигурява значителни ползи за околната среда. В края на техния дълъг експлоатационен живот плотовете на Star-light могат да бъдат рециклирани и ползвани повторно като строителен материал.

Може да избирате 9 степени на регулиране на мощността от контролния панел с тъч управление разположен в предната част, за да сготвите всяко ястие по необходимия начин – точно като професионален готвач.

Моделът се представя добре, като се характеризира с оптимално време за нагряване и прецизен контрол на 9 нива.

Таймерът позволява програмиране на времето за готвене върху дадена нагревателна зона (до 99 минути), благодарение на което приготвянето на няколко ястия наведнъж е по-лесно.

След изтичане на зададеното време нагревателната зона се изключва, като генерира звуков сигнал, информиращ за завършване на готвенето.

Температурата и продължителността могат да се задават поотделно за всяка зона за готвене.

Системата за безопастност за деца ви позволява да блокирате функциите на плота и по този начин да предотвратите достъпа на децата до управлението на плота.

Повърхността на керамичното стъкло се почиства изключително лесно, също така то е и силно устойчиво на надраскване.

Функцията за автоматично изключване ще изключи зоните, ако те са активирани за дълго време, без намеса. Това би могло да предотврати злополуки или прекомерна консумация на ел. енергия.

Функцията за автоматично кипене е идеална за ястия, които изискват първо бързо готвене, след което нагряване или печене.

Еквивалент на готвене на “слаб огън”. Благодарение на тази функция нагревателната зона автоматично намалява температурата след определено време.
Индикаторът за остатъчна топлина предупреждава, че нагревателната зона все още е гореща, дори след изключване на уреда. Функцията позволява безопасно и удобно готвене.

Размери 

Плотът е със стандартни размери (В x Ш x Д) в см: 4.5 x 30 x 51.

Нашето мнение за продукта

В заключение бихме казали, че разглежданият плот за вграждане е страхотен избор, ако имате нужда от надежден и красив плот за вграждане с две зони за готвене. Уредът е устойчив във времето и има всички необходими функции, от които бихте имали нужда, при това на е супер изгодна цена.

 


Относно TechRevue

TechRevue.bg | Вашият съветник при избора на техника!

Разгледай всички публикации от TechRevue →