Ревю на плот за вграждане Star-Light BHS-302VB


Star-Light BHS-302VB е идеалният избор за вас ако търсите базов плот за вграждане, който не отстъпва по качество и в същото време е на много разумна цена. Той разполага с 2 зони за готвене и се управлява чрез тъч контрол. В същото време макар и ниската си цена плота изпъква със своята стилна външност.

Основни характеристики на Star-Light BHS-302VB

Керамична повърхност

Модела има стилен и изтънчен дизайн, който ще придаде на кухнята ви страхотен вид. Готвенето с удоволствие ще направи вашите ястията още по-вкусни!

Интелигентно сензорно управление

Повърхността за готвене от керамично стъкло съдържа четири високо технологични зони за готвене с мощни излъчващи повърхности на нагревателя за претопляне на храна.

Индикатор за прегряване

Индикаторът за прегряване изключва котлона, ако температурата му надвиши нормите. Тази функция ви позволява да готвите по-безопасно и удобно.

Нашето мнение за продукта

BHS-302VB е модерен плот за вграждане с 2 зони за готвене, изграден от качествена стъклокерамика. Модела разполага с най-базовите функции. В същото време модела притежава стилна външност, която би паснала във всяка кухня. Но може би най-голямото предимство на този плот е неговата цена – една от най-ниските на пазара.