Ревю на фурна за вграждане Star-Light BOS-609TDBL

Star-Light BOS-609TDBL


Star-Light BOS-609TDBL е идеалният избор за вас, ако търсите бюджетна фурна за вграждане, която е оборудвана с всички основни функции на супер изгодна цена.

Основни характеристики на фурна за вграждане Star-Light BOS-609TDBL

Това е многофункционална фурна с 4 функции и възможност за регулиране на температурата от 40 °C до 240 °C.

Капацитетът и е 62 литра, което е повече от достатъчно. В комплекта е включена и една тава за печене, както и една стойка скара.

Дизайнът на фурната е в елегантен черен цвят, което би добавило елегантност и стил на всяка кухня. Моделът е направен от стоманена повърхност – боядисана в черно, която заедно със черното стъкло и детайлите от инокс я прави не само добре изглеждаща, но и в същото време много леса за поддръжка.

Star-Light BOS-609TDBL

Вратата на фурната е снабдена с дълга хоризонтална дръжка, която осигурява удобно отваряне. Стъклото на фурната е изработено от специална сплав, която го поддържа хладно по време на работа.

Контролният панел на уреда е много лесен за управление. Фурната разполага с два въртящи се бутона за настройване на програмите за готвене и температурата.

С отделни тъч бутони вградени в дисплея може да настройвате таймера, електронния програмен часовник за включване и изключване на алармата и показателя на часа.

Заслужава да се отбележи, че вътрешността на фурната е с емайлирана повърхност и съответно е изключително лесна за почистване.

Специалната гладка повърхност улеснява почистването на вътрешността на фурната, което означава, че следите от разливане на храна ще бъдат премахнати без проблем.

Програми

Heinner HBO-S567LDTGC-IX разполага с 7 програми за готвене, които са достатъчно ефективни при работа за постигане на оптимални резултати в готвенето.

  • Традиционно готвене;
  • Долно нагряване;
  • Горно нагряване;
  • Грил;
  • Конвекция;
  •  Готвене с вентилатор;
  • Размразяване.

Размери

Тази фурна за вграждане Star-Light е със следните размери (В x Ш x Д в см): 59.5 x 59.5 x 56.5

Енергийна ефективност

Уредът е в клас на енергийна ефективност А и има следователно има ниска консумация на енергия 0.83 kWh при традиционно готвене.

Нашето мнение за продукта

Това е идеалният избор за вас, ако търсите качествена фурна за вграждане с модерен дизайн, която най-вече се характеризира с много доброто си съотношение между цена и качество.

 


Относно TechRevue

TechRevue.bg | Вашият съветник при избора на техника!

Разгледай всички публикации от TechRevue →