Ревю на фризер Star-Light CF-157AP


Star-Light CF-157AP е идеалният избор за вас, ако търсите надежден и икономичен фризер със средни размери, при това на много изгодна цена.

Основни характеристики на фризер Star-Light CF-157AP

Уредът е бял на цвят и е със стандартна форма с вертикална дръжка на вратата.

Отварянето на вратата е от дясната страна, но тъй като има реверсивни врати, това устройство ви позволява да промените отварянето ѝ.

Този фризер Star-Light има голям нетен обем от 157 литра, разпределени в 5 отделения.

Следователно никога няма да се притеснявате от факта, че мястото за храната, която искате да замразите няма да ви стигне, тъй като то е повече от достатъчно за много от нас.

С него може да запазите значително количество от вашата храна за дълъг период от време. Това ви спестява пари и време от чести посещения в супермаркета.

Този фризер е предвиден да замразява много храна, без никакви усилия или страх, че няма да имате достатъчно място за нея.

Star-Light CF-157AP

Уредът не тежи много – едва 46 кг и е със сравнително компактни размери (В х Ш х Д) 142 x 55 x 55, така че лесно да можете да намерите място за него у дома.

Моделът разполага с компресор и охлаждащ агент от тип R600a. Той е със стандартен климатичен клас за нашите ширини N-S.

Нивото на шум на устройството достига 42 dB, което е отлична стойност. Теглото му е 46 килограма.

Енергийна ефективност

Класът на енергийна ефективност на фризера Star-Light е A +. Той е с потребление на енергия 0.58 KWh за 24 часа и 213 KWh за една година.

Следователно, това е разумен избор за вашия дом, защото без съмнение няма да имате завишени сметки за ток.

Нашето мнение за продукта

Този фризер Star-Light е чудесен избор, тъй като ще гарантира свежестта на вашите продуктите, без да се притеснявате за високата консумацията на електроенергия, тъй като тя винаги ще бъде в разумните граници. Освен това той е и с много разумна цена, която несъмнено си заслужава.