Ревю на хладилник с фризер Star-Light CNFV-318SA


Star-Light CNFV-318SA е перфектният избор, ако търсите практичен хладилник с фризер и всички основни функции, при това на супер изгодна цена.

Основни характеристики на хладилник с фризер Star-Light CNFV-318SA

Дизайнът на хладилника е в стилен сив цвят. Моделът дава усещането за стил и елегантност, като би се вписал перфектно във вашият дом и най-вече кухня.

Уреда е с много удобен електронен тип на управление, който дава възможност за независимо регулиране на температурата в хладилника и фризера.

Максималният нетен капацитет от 381 литра се разпределя между 231 литра за хладилника и фризер с общ капацитет от 87 литра.

За максимално улеснение и функционалност то уредът е проектиран така, че хладилната част е поставен отгоре, а фризерът отдолу.

Доказано е, че в едно домакинство хладилника е по-често използван сравнено с фризера.

Това е практичен хладилник за семейства с разнообразни кулинарни предпочитания.

Забравете досадното размразяване – този модел е със система за автоматично размразяване в хладилника и фризера.

Система на охлаждане

Забравете досадното размразяване – този модел е със система за автоматично размразяване Total No Frost.

Този тип система за охлаждане предотвратява образуването на скреж в целия хладилник. Системата изсмуква по активен метод и най малката свободна влага, като по този начин гарантира 0% образуване на скреж в хладилника и фризера.

В същото време технологията предотвратява образуването на бактерии и влага в двете части на уреда. No Frost системата осигурява почти два пъти по-бързо охлаждане, което намалява изискванията към охладителната система и увеличава надеждността ѝ.

Функции на хладилника

Star-Light CNFV-318SA

Хладилник разполага с 4 рафта за съхранение, които се почистват изключително лесно и имат много добра устойчивост на тежести.

Моделът е оборудван и с 4 рафта на вратата, които биха задоволили напълно вашите нужди.

В долната част на уреда е разположено голямо чекмедже за съхранение на плодове и зеленчуци, поддържащо оптимална температура и достатъчно голям обем.

Вратите на този хладилник са снабдени с антибактериално уплътнение, което предотвратява образуването на мухъл и бактерии.

Функции на фризера

Фризер е с общ капацитет от 87 литра. Той е в долната част на уреда, като има три пластмасови чекмеджета, разположени една върху друго.

Голямото отделение на фризера  предлага множество възможности за замразяване, включително бързо замразяване и функция за правене на лед.

Достъпът до храна е много лесно чрез отваряне на прозрачна врата с уплътнителна система. Мощността на замразяване на фризера е 4.2 кг за 24 часа.

Други

Вратите на този хладилник са снабдени с антибактериално уплътнение, което предотвратява образуването на мухъл и бактерии.

 

Енергийна ефективност

Енергийната ефективност на модела е добра – клас A, а годишна консумация на енергия е 305 kWh.

Това се дължи и на ефективния му компресор, разположен в уреда и позволяващ сравнителното ниско ниво на шум до 45 dB.

Размери и тегло

Уредът има следните размери (В x Ш x Д) в см: 185 x 59.5 x 63.3 и тегло около 68 килограма.

Нашето мнение за продукта

Това е хладилник с фризер, който включва множество технологични иновации и е със страхотен дизайн в сив цвят, който би паснал добре на всяка кухня. Препоръчваме го на семейства до 4 човека, заради неговия оптимален капацитет и високата му енергийна ефективност.