Ревю на влагоабсорбатор Star-Light DHM-1024W


Star-Light DHM-1024W е един от добрите избори на пазара, ако търсите бюджетен  влагоабсорбатор с много добро съотношението между цена и качество.

Основни характеристики на влагоабсорбатор Star-Light DHM-1024W

Продължителното излагане на прекалено влажен или прекалено сух въздух може да доведе до отрицателен ефект за вашето здраве и това на вашето семейство.

Препоръчително е поддържането на среда с подходяща влажност и избягване на дългосрочните негативни ефекти.

В този смисъл този влагоабсорбатор е предназначен да контролира влажността, да намалява относителната влажност в помещението, като елиминира излишната влага в атмосферата.

Уреда е отлична алтернатива на скъпите устройства на пазара, като не им отстъпва по качество и функции.

Той се отличава с ниския си работен шум и автоматичното изключване, когато резервоарът е напълнен с вода.

Star-Light DHM-1024W

Основни предимства

Факторите, които дават предимство на модела DHM-1024W пред конкурентните му са:

  • Капацитета на преработка на въздуха от 100 м³ / ч;
  • Удобна дръжка за лесно пренасяне;
  • Ниските нива на шум;
  • Изключително изгодната цена;

Уреда е естетически приятен на вид, като е снабден с качествена бяла пластмаса със сито в горната част и в областта на резервоара за вода.

Основни функции

Star-Light DHM-1024W

Уредът е лесен за използване чрез бутоните, които присъстват от горната част на уреда със .

Чрез бутона за регулиране на влажността може да избирате между функцията за непрестанно изсушаване и възможността уреда да изсуши въздуха до съответните стойности между 40 – 50 – 60 %  (оптималният процент за препоръчване е 50 процента).

Друга защитна функция е автоматичното изключване ако резервоарът за вода е пълен. След като това стане уреда ще ви сигнализира с червено примигане и работата му ще се преустанови, за да се предотвратят инциденти.

Резервоара има капацитет от 2.1 литра и е поставен в задната му част. Има възможност за непрекъсната работа със специална дренажна система.

Тази система представлява маркуч, който може да бъде изтеглен навън и това води до непрекъснато отстраняване на събраната влага).

Временната памет позволява работа с установените настройки при време на спиране на тока. Нивото на шума до 43 db е добра стойност.

Това ви дава възможност да  използвате уреда без проблеми дори през нощта.

Той тежи 11.2 кг и има компактни размери (Ш х В х Д ) в мм: 215 х 420 х 320.

Нашето мнение за продукта

Доказано е, че продължителното излагане на прекалено влажен или прекалено сух въздух може да повлияе негативно на здравето на човека. Този влагоабсорбатор Star-Light ще ви помогне да внесете необходимата свежест и уют във вашият дом като предпази здравето ви и това на вашето семейство, чрез поддържане на оптималната стойност на влажността в дома ви.