Ревю на телевизор Star-Light DM6700

Star-Light DM6700 e един от най-достъпните смарт телевизор с операционна система андроид на пазара, но въпросът е дали си заслужава? От Star-Light отново успяха да представят телевизор, който влиза в пряка конкуренция с други по-познати марки, но с малко предимство пред тях – ниската цена, която има.

Star-Light 43DM6700

Star-Light DM6700

Преглед на телевизор Star-Light DM6700 – размери, спецификации, всичко, което трябва да знаете.

За сравнително малко пари получавате почти всичко, което бихме искали от един бюджетен телевизор, разнообразие от размери с приемлива резолюция и най-новият интерфейс на Android.

Със сигурност това не е телевизор, който бихме препоръчали на претенциозен потребител, но е чудесна опция за всяка кухнята или спалня, където гледате новини или малко Netflix за 1 час преди лягане.

Освен това операционната система Android 9.0, е създадена така, че да ви даде достъп до много по-широк спектър от приложения, които можете да управлявате.

Визуалното изживяване се допълва от дизайнът, който е много добре сглобен от качествените материали.

Тънките рамки допринасят за това екранът да заема по-голямата част от предното пространство, до 95%. Елегантността се засилва от централната стойка, която предлага много добра стабилност, независимо от повърхността.

В основният комплект са включени дистанционно управление, ръководство за потребителя и захранващ кабел заедно с телевизора.

Качество на картината

Няколко неща са важни за този модел, когато става въпрос за изображение: ъгълът на гледане до 178 градуса – без значение къде го погледнете, телевизорът не създава впечатление за работещ екран, като детайлите са много важен аспект.

Време за реакция от 8 ms – телевизорът реагира бързо и предава без прекъсване цялата информация на екрана. Това е важна подробност, която ще бъде видима по време на излъчването на спортни събития или екшън филми.

Изображенията са активни на екрана със следните характеристики на възпроизвеждане: яркост 200 cd/кв.м, естествен контраст 5000:1 и съотношение 16: 9 (като могат да варират спрямо различните размери).

Превъзходни функции на изображението De Interface предотвратява загубата на информация в случай на бързо движещи се изображения, докато подобренията на картината осигуряват оптимална цветност на изображенията, предавани на тъмен или светъл фон, променящи интензивността на светлината и коригиращи контраста, цвета и яркостта.

Звук

Звукът се възпроизвежда чрез два стерео високоговорителя, които осигуряват обща мощност от 16 W.

Звукът наистина звучи добре, интензивен е и има приятен резонанс. Разбира се, ако очаквате идеален звук, то ви препоръчваме да си закупите допълнителен саундбар или аудио система, за да подобрите още повече звука.

Има много аудио настройки, които можете да приложите, за да контролирате по-добре звука според предаденото събитие или дори да персонализирате по ваш вкус.

Свързаност

От страна на свързаността можем да кажем, че не телевизорът не му липсва нищо, това е модел, оптимизиран за всички видове дейности, които включват възпроизвеждане на външни устройства: има 3 HDMI входа, 2 USB порта, вход за слушалки, вход за компютър и CI + слот.

Чрез Bluetooth функцията, с която идва, телевизорът позволява бърз обмен на информация с другите Android устройства около него. Тази операция за свързване се извършва бързо и се поддържа стабилна през целия обмен на данни.

Интернет връзката ще бъде възможна както чрез безжична, така и чрез LAN, тя е оборудвана с Wi-Fi мрежов адаптер и порт RJ-45.

Основни функции

Наличието на операционна система Android ви дава достъп до множество приложения чрез Google Play.

Интелигентният интерфейс в конфигурацията на телевизора ви предлага възможността да се забавлява с множеството налични приложения, от стрийминг на видео, такива за игри, онлайн сърфиране или социални мрежи.

Приложенията, които идват директно предварително инсталирани, включват Netflix, HBO GO, Facebook или Skype, но също така и услуги за сърфиране по имейл и интернет.

До съдържанието може да се осъществи бърз достъп, без смущения, като уникалното преживяване е отлично по отношение на скоростта на реакция и предадените изображения.

Вътрешната памет е 1 Gb, докато HDD, където ще се съхраняват повечето приложения, има капацитет от 8 Gb.

Промяната на характеристиките на звука или картината може да стане с помощта на приложеното дистанционно управление.

Телевизорът е изцяло опростен, като всички функции се използват бързо и лесно, както бихме очаквали.

Нашето мнение за продукта

Това е телевизор, който изисква компромиси, но не забравяйте, че това е може би един от най-изгодните смарт Android телевизори на пазара. Качеството на изработка му е приемливо, картината и звука също би се харесали на непретенциозните потребители. Нашето мнение е, че моделът заслужава своето внимание, особено ако търсите евтина алтернатива на скъпите марки.

Star-Light 43DM6700

Star-Light 43DM6700

Телевизор Star-Light 43DM6700, 43″ (109 см), Smart Android, Full HD, LED, Clasa A+

Star-Light 40DM6700

Star-Light 40DM6700

Телевизор Star-Light 40DM6700, 40″ (100 см), Smart Android, Full HD, LED

Star-Light 32DM6700

Star-Light 32DM6700

Телевизор Star-Light 32DM6700, 32″ (81 см), Smart Android, HD, LED