Ревю на кафеавтомат Star-Light EOTH-1519BL


Star-Light EOTH-1519BL е идеалният кафеавтомат за вас, ако искате всяка сутрин да се наслаждавате на перфектно кафе в офиса или у дома. Освен това в момента този кафеавтомат на Philips е един от най-изгодните предложения, което заслужава вашето внимание.

Основни характеристики

Моделът има сравнително компактни размери (Ш х Д х В в см) 27 x 47 x 37 и би паснал добре на всеки един плот, стига да имате място за него.

Освен това се отличава със стилния си дизайн в черен и сребрист цвят и контролният тъч дисплей, които го кара да изглежда много по-скъп от колкото е.

Контролният панел лесен за навигиране и използване при избора на вашата любима напитка с кафе.

Чрез може да управлявате вида на програмата за кафе, която желаете.

Тази супер автоматична машина предлага изобилие от опции да персонализирате напитките според вашия вкус.

Може да избирате да направи кафе, еспресо, капучино, горещо мляко, гореща вода зачай или лате.

Можете лесно да персонализирате и запаметите дължината и силата за всяка напитка. Откривайте, експериментирайте и измисляйте всяка една напитка!

Настройките, налични в менюто, ви позволяват да регулирате температурата (ниска, средна и висока), обема на напитката, времето за пенене, съотношението пяна към млякото и не на последно място обема на горещата вода, за да получите перфектната напитка.

Кафеавтоматът One Touch EOTH-1519BL е оборудван с копче за регулиране на кафемелачката до 8 степени.

Можете да изберете фино кафе, задавайки бутона на 0 и за смляно кафе с по-големи зърна, задавайки бутона на 8.

Виж още ревюта на кафеавтомати тук

Технически спецификации

Кафеавтоматът One Touch Star-Light EOTH-1519BL е снабден с подвижна тава изработен от неръждаема стомана, чрез която може да се грижите за чистотата на машината много по-лесно.

Резервоарът за вода има капацитет от 2 литър и е подходящ за приготвяне на няколко чаши кафе.

За да спестите време, машината може да приготвя и по 2 чаши едновременно.

Моделът EOTH-1519BL има високата мощност от 1500 W и помпа от 15 бара, която осигурява пълно извличане на аромата на кафето.

Блокът за приготвяне е сърцето на всяка напълно автоматична кафемашина и трябва да бъде почистван редовно. Подвижният блок за приготвяне ви позволява да го почиствате изключително лесно изцяло само чрез изплакване под течаща вода.

Машината разполага с програма за отстраняване на котления камък, почистване и измиване.

Функцията за автоматично изключване позволява пестенето на енергия. Така, ако за 20 минути машината не бъде използвана, то тя ще спре автоматично.

Това спестява значително количество енергия. В същото време се предлага специална система против капене, така че тавата остава чиста и не е необходимо да почиствате пространството под дюзите.

Нагревателят е от висококачествена неръждаема стомана и е високо устойчив във времето.

Захранващият кабел е с дължина от 1,3 метра и е достатъчно дълъг, за да позволи лесно инсталиране навсякъде.

Нашето мнение за продукта

Инвестицията в този кафеавтомат Star-Light е много добра в дългосрочен план. Можете да имате любимото си кафе по всяко време, без да се налага да го купувате отвън и да правите компромис с качеството. Моделът притежава всички основни функции за приготвянето на перфектната чаша кафе, а съотношението между качество и цена е едно от най-добрите на пазара.