Ревю на фризер Star-Light FRM-227SSNF


Star-Light FRM-227SSNF е идеалният избор за вас, ако търсите надежден и икономичен фризер със средни размери, при това на много изгодна цена.

Star-Light FRM-227SSNF

Star-Light FRM-227SSNF

Фризер Star-Light FRM-227SSNF, 227 л, 7 чекмеджета, Клас A+, No frost, Функция Хладилник, Дисплей, Електронен контрол, H 172.2 см, Inox

 

Този прекрасен фризер разполага с по-голямо пространство за съхранение, с 7 отделения и капацитет от 227 литра. Отделенията ви дават свобода в организирането на вашата храна, благодарение на ориентирания към полезността дизайн и функционалност, така че лесно можете да замразите или охладите по-голямо количество продукти.

Това е един „необикновен“ фризер, тъй като има функция, която може да го превърне и в хладилник. Той е в красив сребрист цвят и е със стандартна форма. Дръжката на вратата е вертикална.

Отварянето на вратата е от дясната страна, но тъй като има реверсивни врати, това устройство ви позволява да промените отварянето ѝ.

Този фризер Star-Light има голям нетен обем от 227 литра, разпределени в 7 отделения.

Следователно никога няма да се притеснявате от факта, че мястото за храната, която искате да замразите няма да ви стигне, тъй като то е повече от достатъчно за много от нас.

С него може да запазите значително количество от вашата храна за дълъг период от време. Това ви спестява пари и време от чести посещения в супермаркета.

Този фризер е предвиден да замразява много храна, без никакви усилия или страх, че няма да имате достатъчно място за нея.

Отделенията ви дават свобода в организирането на вашата храна, благодарение на ориентирания към полезността дизайн и функционалност, така че лесно можете да замразите или охладите по-голямо количество продукти.

Уредът е с размери (В х Ш х Д) 172.2.5 x 59.5 x 63.2, така че лесно да можете да намерите място за него у дома.

Уредът е оборудван с функцията No Frost, която ще ви помогне да не размразявате уреда, спестявайки ценно време. Зеленчуковите торбички или различното месо вече няма да имат ледени отлагания, няма да залепват и ще можете да видите съдържанието по-лесно.

Моделът разполага с компресор и охлаждащ агент от тип R600a. Той е със стандартен климатичен клас за нашите ширини SN-N-ST-T.

Нивото на шум на устройството достига 42 dB, което е отлична стойност. Теглото му е 46 килограма.

Енергийна ефективност

Класът на енергийна ефективност на фризера Star-Light е A +. Той е с потребление на енергия 291 KWh за една година.

Следователно, това е разумен избор за вашия дом, защото без съмнение няма да имате завишени сметки за ток.

Нашето мнение за продукта

Този фризер Star-Light е чудесен избор, тъй като ще гарантира свежестта на вашите продуктите, без да се притеснявате за високата консумацията на електроенергия, тъй като тя винаги ще бъде в разумните граници. Уредът комбинира удобно управление на пространството с висока ефективност, като е идеален за съхраняване на пресни храни без необходимост от високи сметки за електроенергия, благодарение на енергиен клас А +. Освен това той е и с много разумна цена, която несъмнено си заслужава.

Star-Light FRM-227SSNF

Star-Light FRM-227SSNF

Фризер Star-Light FRM-227SSNF, 227 л, 7 чекмеджета, Клас A+, No frost, Функция Хладилник, Дисплей, Електронен контрол, H 172.2 см, Inox