Ревю на двукрилен хладилник Star-Light SSM-510A+


Star-Light SSM-510A+ е идеалният избор за вас, ако търсите голям и красив двукрилен Side by side хладилник, който е оборудван с всички необходими функции и екстри, при това на супер изгодна цена. 

Основни характеристики на Side by Side Star-Light SSM-510A+

Този Side by side хладилник Star-Light има един мощен инвенторен компресор и е оборудван с най-съвременните технологии.

Идеален е за голямо семейство с различни хранителни предпочитания.

Освен това моделът притежава страхотен дизайн с цвят инокс, който ще придаде усещане за стил елегантност във всеки дом и най-вече кухня.

За максималната функционалност на уредът и поради големият му  капацитет той проектиран като два независими модула с един компресор.

Двете отделения са разположени едно до друго, вертикално, като всяко от тях има собствена врата за достъп.

Управление

Star-Light се контролира електронно с LED дисплей със сензорно управление чрез докосване.

Може да го настройвате бързо и лесно, с натискане на бутон, както температурата в отделенията за охлаждане и замразяване, така и желания режим на работа, само с докосване на дисплея.

Ако искате да замразите хранителен продукт за кратък период от време можете да активирате една от функциите “Super freezing / Super cooling”.

А функция Holiday е идеална за периоди, когато излизате от вкъщи, като изключва хладилното отделение, докато фризерът работи нормално.

Система на охлаждане

Забравете досадното размразяване – Star-Light SSM-510A+ е със система за автоматично размразяване No Frost.

Този тип система за охлаждане предотвратява образуването на скреж в хладилника. Системата изсмуква по активен метод и най малката свободна влага, като по този начин гарантира 0% образуване на скреж в хладилника и фризера.

Системата Full No Frost позволява хомогенна циркулация на студен въздух, която е без влага, избягва образуването на лед за перфектно съхранение на храна.

Вече няма да е необходимо да размразявате хладилника или фризера и така да спестите време.

В същото време технологията предотвратява образуването на бактерии и влага в двете части на уреда.

No Frost системата осигурява почти два пъти по-бързо охлаждане, което намалява изискванията към охладителната система и увеличава надеждността ѝ.

Функции на хладилника

Star-Light SSM-510A+

Хладилника разполага с полезен обем от 335 литра като разполага с 4 стъклени рафта, изработени от закалено стъкло, които са изключително лесни за почистване и имат много добра устойчивост на тежки предмети.

В долната част на отделението на хладилника са разположени 2 самостоятелни чекмеджета наречени Fresh Protect Box, които са предназначени за съхранение на плодове и зеленчуци, поддържащи ги свежи за дълг период от време.

Вратата е с вертикална дръжка, оборудвана с 5 фиксирани подразделения специализирани за:

  • горния рафт е за съхранение на яйца, сирене и подправки;
  • долните 4 рафта са за съхранение на бутилки с над  и под средното ниво.

Отделенията са просторни и удобни и ще задоволят всички ваши нужди, без да се притеснявате дали ще има достатъчно пространство.

Охладете или замразете храната и запазете плодовете и зеленчуците толкова свежи и вкусни, колкото деня, в който са били купени.

Функции на фризера

Фризера е разположено от лявата страна на уреда с общ капацитет от 175 литра.

Той включва 2 чекмеджета, които са предназначени за съхранение и замразяване на плодове и зеленчуци, месо, риба и други продукти.

Рафтове за съхранение на хранителни продукти са 4, изработени от закалено стъкло, като се изключително лесни за почистване.

Вратата е с вертикална дръжка, оборудвана с 5 фиксирани подразделения.

Мощността на замразяване на фризера е 10 кг за 24 часа.

Други

Моделът е снабден с антибактериално покритие с цел да се предотврати образуването на мухъл и бактерии и да поддържа свежестта на храната за по-дълъг време.

Освен това Star-Light има оптична и акустична система за предупреждение за отворена врата, както и оптично и звуково предупреждение за повишаване на температурата във фризера след прекъсване на захранването.

Уредът има сензори Fresh Sense, които постоянно наблюдават температурата на околната среда, хладилника и фризера. Резултатът е постоянна температура вътре в уреда, независимо от външната температура.

Super Frost функцията намалява температурата във фризера до -32 ° С.  Чрез шоковото замразяване на на храната функцията запазва всички витамини.

След като храната е напълно замразена, Super Frost автоматична функция за превключване връща към нормалното след повече от 24 часа, и по този начин помага да спестите електроенергия.

За да се избегне ненужното потребление на енергия, функцията автоматично се връща назад след около 6 часа.

Star-Light има отлична степен на изолация има автономия от 10 часа.

Този модел е предназначен да функционира без загуба на енергия в топъл сезон в район с температура на околната среда с климатична клас: SN-N-ST-T. Проектиран да работи икономично в диапазона на температура между + 10 ° C до + 43 ° С.

LED осветление равномерно разпределя светлината в целия хладилник, а потреблението на енергия е 7 пъти по-малко, сравнено с обикновените крушка.

Енергийна ефективност

Енергийната ефективност на Star-Light е много добра – клас  А +, а годишно потребление на енергия е 405 kWh.

Това се дължи и на инверторен компресор, който дава възможност консумираната енергия да бъде по-ниска, както и ниското ниво на шум, което не надвишава 43 dB.

Инвентора е технология, която избягва многократно пускането и спирането на компресора, като по този начин значително намалява консумацията на електроенергия.

Управление

Уредът има следните размери: (В x Ш x Д в см) 179 x 89.5 x 69 и тегло 99 кг.

Нашето мнение за продукта

Това е едно от най-изгоните предложенията на пазара сред хладилниците Side by Side. Той разполага с много технологични иновации и в същото време е със страхотен дизайн, който би придал стил и елегантност на всяка кухня. Препоръчваме го на големи семейства, заради огромният му капацитет и високата му енергийна ефективност.