Ревю на двукрилен хладилник Star-Light SSM-510BG


Star-Light SSM-510BG е идеалният избор за вас, ако търсите голям и красив двукрилен Side by side хладилник, който е оборудван с всички необходими функции и екстри, при това на супер изгодна цена.

Основни характеристики на Side by Side Star-Light SSM-510BG

Този Side by side хладилник Star-Light има един мощен инвенторен компресор и е оборудван с най-съвременните технологии.

Star-Light SSM-510BG е много просторен и е добре структуриран – идеален за големи семейства с различни вкусови предпочитания.

Уредът ви позволява да организирате голямо количество храна в множеството отделни рафтове и кутии.

Освен това модерният му дизайн с черно стъкло, който със сигурност ще се откроява в домът ви, където и да го поставите.

Двете отделения са разположени едно до друго, вертикално, като всяко от тях има собствена врата за достъп.

Управление

Интуитивният тъч дисплей прави лесно за настройване на двете температурни зони, които могат да се контролират независимо.

Освен това с него може да контролирате и останалите функции за бързо замразяване, детски контрол и други.

Система на охлаждане

Забравете досадното размразяване – Star-Light SSM-510BG е със система за автоматично размразяване No Frost.

Този тип система за охлаждане предотвратява образуването на скреж в хладилника. Системата изсмуква по активен метод и най малката свободна влага, като по този начин гарантира 0% образуване на скреж в хладилника и фризера.

Системата Full No Frost позволява хомогенна циркулация на студен въздух, която е без влага, избягва образуването на лед за перфектно съхранение на храна.

Вече няма да е необходимо да размразявате хладилника или фризера и така да спестите време.

В същото време технологията предотвратява образуването на бактерии и влага в двете части на уреда.

No Frost системата осигурява почти два пъти по-бързо охлаждане, което намалява изискванията към охладителната система и увеличава надеждността ѝ.

Функции на хладилника

Хладилника разполага с полезен обем от 335 литра като разполага с 4 стъклени рафта, изработени от закалено стъкло, които са изключително лесни за почистване и имат много добра устойчивост на тежки предмети.

В долната част на отделението на хладилника са разположени 2 самостоятелни чекмеджета наречени Fresh Protect Box, които са предназначени за съхранение на плодове и зеленчуци, поддържащи ги свежи за дълг период от време.

Вратата е с вертикална дръжка, оборудвана с 5 фиксирани подразделения специализирани за:

  • горния рафт е за съхранение на яйца, сирене и подправки;
  • долните 4 рафта са за съхранение на бутилки с над  и под средното ниво.

Отделенията са просторни и удобни и ще задоволят всички ваши нужди, без да се притеснявате дали ще има достатъчно пространство.

Охладете или замразете храната и запазете плодовете и зеленчуците толкова свежи и вкусни, колкото деня, в който са били купени.

Функции на фризера

Фризера е разположено от лявата страна на уреда с общ капацитет от 175 литра.

Той включва 2 чекмеджета, които са предназначени за съхранение и замразяване на плодове и зеленчуци, месо, риба и други продукти.

Рафтове за съхранение на хранителни продукти са 4, изработени от закалено стъкло, като се изключително лесни за почистване.

Вратата е с вертикална дръжка, оборудвана с 5 фиксирани подразделения.

Мощността на замразяване на фризера е 10 кг за 24 часа.

Други

Моделът е снабден с антибактериално покритие с цел да се предотврати образуването на мухъл и бактерии и да поддържа свежестта на храната за по-дълъг време.

Освен това Star-Light има оптична и акустична система за предупреждение за отворена врата, както и оптично и звуково предупреждение за повишаване на температурата във фризера след прекъсване на захранването.

Уредът има сензори Fresh Sense, които постоянно наблюдават температурата на околната среда, хладилника и фризера. Резултатът е постоянна температура вътре в уреда, независимо от външната температура.

Super Frost функцията намалява температурата във фризера до -32 ° С.  Чрез шоковото замразяване на на храната функцията запазва всички витамини.

След като храната е напълно замразена, Super Frost автоматична функция за превключване връща към нормалното след повече от 24 часа, и по този начин помага да спестите електроенергия.

За да се избегне ненужното потребление на енергия, функцията автоматично се връща назад след около 6 часа.

Star-Light има отлична степен на изолация има автономия от 10 часа.

Този модел е предназначен да функционира без загуба на енергия в топъл сезон в район с температура на околната среда с климатична клас: SN-N-ST-T. Проектиран да работи икономично в диапазона на температура между + 10 ° C до + 43 ° С.

LED осветление равномерно разпределя светлината в целия хладилник, а потреблението на енергия е 7 пъти по-малко, сравнено с обикновените крушка.

Енергийна ефективност

Енергийната ефективност на Star-Light е много добра – клас  А+, а годишно потребление на енергия е 405 kWh.

Това се дължи и на инверторен компресор, който дава възможност консумираната енергия да бъде по-ниска, както и ниското ниво на шум, което не надвишава 43 dB.

Инвентора е технология, която избягва многократно пускането и спирането на компресора, като по този начин значително намалява консумацията на електроенергия.

Управление

Уредът има следните размери: (В x Ш x Д в см) 179 x 89.5 x 69 и тегло 99 кг.

Нашето мнение за продукта

Това е едно от най-изгоните предложенията на пазара сред хладилниците Side by Side. Той разполага с много технологични иновации и в същото време е със страхотен дизайн, който би придал стил и елегантност на всяка кухня. Препоръчваме го на големи семейства, заради огромният му капацитет и високата му енергийна ефективност.