Ревю на електрическа косачка Steinhaus PRO-ELM14


Steinhaus PRO-ELM14 е идеалният избор за вас, ако търсите електрическа косачка, която да е перфектния помощник при всяко косене на вашата градина, при това на супер изгодна цена.

Основни характеристики на електрическа косачка Steinhaus PRO-ELM14

Марката Steinhaus е доказана със своите качествени и надеждни уреди във всички категории уреди за поддържане на дома. Тя е еквивалент за машини и инструменти, достъпни за всеки!

Независимо дали искате да изградите, подобрите или поправите, Steinhaus разполага с широка гама от машини и инструменти, предназначени да ви помогнат успешно да завършите всяко начинание.

Тази косачка се захранва от мощен двигател с 1400 W и има работна ширина 37 см, идеална е за средни по капацитет градински зони.

Машината има регулируема височина на рязане. В зависимост от ситуацията, височина на рязане може да се регулира в 5 стъпки: 25 мм, 38 мм, 51 мм, 65 мм и 75 мм, лесно, без прекалено много усилия или ползване на отделни инструменти.

Разполага с острие от неръждаема стомана и има максимална скорост от 3500 оборота в минута. Това е достатъчно, за да покрие площ от 1000 квадратни метра.

Нашето мнение за продукта

Нашето мнение е, че тази косачка ще си върши работата добре, заради своите оптимални характеристики. Препоръчваме ви я, ако имате нужда от уред за косене на трева за средни по капацитет градини. Нашата оценка за съотношението цена – качество е отлична. Качеството на материалите, от които е произведен са много добри, като тази косачка Steinhaus ще ви предложи висока надеждност и повишена трайност във времето.

 


 Още една страхотна оферта за теб! 

Виж ревю и цена на електрическа косачка Steinhaus PRO-ELM18