Ревю на водоструйка Steinhaus PRO-HPC14X, 1400 W,100 бара, 288 л/ч


Водоструйка Steinhaus PRO-HPC14X е идеалният избор за вас, ако търсите мощна водоструйка с 1400 W,  високо налягане от 100 бара и капацитет  288 л/ч, която да е перфектния помощник при всяко почистване на дома или коалата, при това на супер изгодна цена.

Основни характеристики на водоструйка Steinhaus PRO-HPC14X

Тази водоструйка Steinhaus е с мощност 1400W и налягане от 100 бара и максимален дебит от 288 литра за час, което е повече от достатъчно, за да се справи с всяко предизвикателство при почистването замърсени павета, градински мебели, стени или автомобили.

Тя е част от новото поколение водоструйки, за успешно отстраняване на много видове замърсявания: прах, отломки, мухъл, мъх или кал;

Помпата е изработена от алуминий за по-голяма издръжливост във времето и дълъг период на използване.

Моделът разполага със система за дозиране на препарат за оптимална консумация и ефективен прът за почистване от типа мулти-джет.

Маркучът и захранващия кабел са с дължина 5 метра. Това предлага значително разстояние за маневриране до 10 метра и ще ви улесни при всяко миене.

Намаленото тегло от само 5 кг, както и подвижните колелца на уреда го правят много лесен за работа и използване.

Водоструйката е предназначена да ви улесни максимално в измиването на големи повърхности, особено ако живеете в къща.

Steinhaus PRO-HPC14X

Основни предимства

  • Максималното налягане от 100 bar, което е идеално за ефективното отстраняване на мръсотията от всякакви повърхности за отрицателно време;
  • Компактен дизайн и тегло 5.4 кг за максимално лесно използване;
  • Алуминиева помпа;
  • Система за дозиране на препарати;
  • Лесна работа, благодарение на бързото свързване на аксесоарите;

Включени аксесоари в комплекта

  • Маркуч с дължина 5 метра;
  • Резервоар за препарат;
  • Ефективен държач за пистолет;

Нашето мнение за продукта

Нашето мнение е, че тази водоструйка ще си върши работата добре, заради своите оптимални характеристики. Препоръчваме ви го, ако имате нужда от уред за измиване на двор, коли или килими. Нашата оценка за съотношението цена – качество е отлична, качеството на материалите, от които е произведен са много добри, като тази водоструйка Steinhaus ще ви предложи висока надеждност и повишена трайност във времето.

 


 Още една страхотна оферта за теб! 

Виж ревю и цена на водоструйка Steinhaus Start PRO-HPC14