Ревю на ютия Tefal Freemove Air FV6520E0


Tefal Freemove Air FV6520E0 е най-леката ютия създавана от Tefal досега! Freemove Air е лесно плъзгаща се и лека ютия, която осигурява свобода на движение и удобство при употреба. Продуктът е снабден с интелигентна система за зареждане и модерен и ергономичен дизайн, осигуряващ бързо и ефективно гладене.

Основни характеристики на Tefal Freemove Air FV6520E0

  • Парен удар: 170 г/мин
  • Вертикално гладене
  • Нов интегриран антиваровиков колектор
  • Резервоар за вода (0.25 л) удобен за бързо пълнене
  • Бързо загряване: готов за употреба до 2 минути, пълнене без забавяне
  • Автоматично изключване след 8 мин без употреба
  • Контролна лампа за увеличаване и намаляване на температурата

Дизайн

Първото нещо, което ще забележите за модела на тази ютия на Tefal е неговият размер и тегло.

Уреда заема по-малко пространство, отколкото повечето ютии, които се предлагат на пазара и също така е по-лек. Резервоарът и за вода побира едва 0.25 -литра, но това е нормално за размерите на уреда.

Стилът е модерен, а дизайнът е практичен. Ютията е снабдена с основа, пригодена за естествено хоризонтално движение, за да гарантира безпроблемно гладене.

Технологията за бързо зареждане предлага по-голямо удобство, тъй като ютията зарежда за времето докато сменяте позицията на дрехата върху дъската за гладене.

Базата е снабдена с интелигентна светлина, която ви показва кога ютията трябва да се зарежда. Антикапковата функция предотвратява петната върху дрехите, а антиваровиковата система гарантира перфектни дълготрайни резултати.

Функции

Станция за гладене Tefal Freemove Air разполага с функция за самопочистване с която лесно се премахват изплакнете остатъците от варовик по ютията.

Уреда загрява сравнително бързо – това отнема приблизително 2 минути и половина, за да достигне необходимата температура и пара.

Парата първоначално е впечатляваща за такъв малък парогенератор, но след известно време тя изчезва. Това е най-видимо при използване на вертикалната пара, която е силна за 3 секунди и след това става по-слаба.

Но парата е достатъчна, за да ви свърши работа, а ютията се плъзга добре по различните тъкани. За такъв малък уред бихте останали впечатлени от изпълнението му.

Тя седи стабилно на масата за гладене, ако искате да го оставите за момент, докато подреждате дрехите си, без да го връщате обратно на станцията.

Уреда има защитна функция за изключване, ако не се използва в продължение на повече от 8 минути, както и заключваща се система, за лесно транспортиране и избягване на аварии, които могат да възникнат по време на работа със станцията.

Виж още модели ютии и парогенератори тук!

Нашето мнение за продукта

Този уред от Tefal ще бъде приятна изненада за всяка домакиня, която има нужда да използва уреда в ежедневието си, без да се притеснява от излишно място за съхранение на уреда.  Tefal ни спечели с тази ютия най-вече със своята компактност, без това да вреди на неговите качества. Уреда е прекрасен заместител на обикновените ютии на пазара, в същото време се предлага и на много достъпна цена (особено през промоционалните периоди). Препоръчваме го!