Ревю на станция за гладене Tefal Liberty SV7020


Tefal Liberty SV7020 е парна станция, която не предлага най-мощната пара в своя клас, но се отличава с перфектната си работа и своята компактност.

Tefal Liberty SV7020E0

Tefal Liberty SV7020E0

Паров генератор Tefal Liberty SV7020E0, 2200 W, Резервоар за вода 1.5 л, 5.4 бара, Парен удар 290 гр/мин, Променлива пара 120 гр/мин, Син

Основни характеристики

 • Налягане на парата: 5.4 бара
 • Парен удар: 290 г/мин
 • Променлива пара: 120 г/мин
 • Вертикално гладене
 • Нов интегриран антиваровиков колектор
 • Функция „Еко“ за 20% по-малък разход на енергия
 • Голям подвижен воден резервоар (1.5 л) удобен за бързо пълнене
 • Бързо загряване: готов за употреба до 2 мин, пълнене без забавяне
 • Автоматично изключване след 8 мин без употреба
 • Автоматично навиване
 • Заключваща система осигуряваща безопасност при пренасяне
 • Отделение за съхранение на кабела
 • Контролна лампа за увеличаване и намаляване на температурата

Дизайн

Първото нещо, което ще забележите за модела на Tefal, е неговият размер. Дизайнът е компактен и би паснал идеално на всяка стойката за ютии на гладачна маса.

Уреда заема по-малко пространство, отколкото повечето парни станции, които се предлагат на пазара и също така е по-лек. В същото време побира магически 1.5 -литра вода в своя резервоар.

Стилът е модерен, а дизайнът е практичен. Маркучът за пара е с изключително добра дължина от 1.6 метра като може да се омотае около машината след приключване на работа.

В основата парната станция има удобно отделение за съхранение на захранващия кабел.

Функции

Тази станция за гладене Tefal Liberty разполага с функция за самопочистване с която лесно се премахват изплакнете остатъците от варовик по ютията.

Резервоарът за вода на Tefal GV6760 е свалящ се, за по-голямо удобство, като побира достатъчен капацитет ( до 1.5 литра), който за такъв компактен уред, е впечатляващо.

Уреда загрява сравнително бързо – това отнема приблизително 2 минути и половина, за да достигне необходимата температура и пара.

Захранващият кабел от 1.6 метра е със средна дължина, така че ще ви е необходим контакт близо до дъската за гладене.

Парата първоначално е впечатляваща за такъв малък парогенератор, но след известно време тя изчезва. Това е най-видимо при използване на вертикалната пара, която е силна за 3 секунди и след това става по-слаба.

Но парата е достатъчна, за да ви свърши работа, а ютията се плъзга добре по различните тъкани. За такъв малък уред бихте останали впечатлени от изпълнението му.

Tefal SV7020 седи стабилно на масата за гладене, ако искате да го оставите за момент, докато подреждате дрехите си, без да го връщате обратно на станцията.

Уреда има защитна функция за изключване, ако не се използва в продължение на повече от 8 минути, както и заключваща се система, за лесно транспортиране и избягване на аварии, които могат да възникнат по време на работа със станцията.

Нашето мнение за продукта

Тази станция за гладене Tefal Liberty ще бъде приятна изненада за всяка домакиня, която има нужда да използва уреда в ежедневието си, без да се притеснява от излишно място за съхранение на уреда.  Tefal ни спечели с тази станция най-вече със своята компактност, без това да вреди на неговите качества. Уреда е прекрасен заместител на обикновените ютии на пазара, в същото време се предлага и на много достъпна цена (особено през промоционалните периоди). Препоръчваме го!

Tefal Liberty SV7020E0

Tefal Liberty SV7020E0

Паров генератор Tefal Liberty SV7020E0, 2200 W, Резервоар за вода 1.5 л, 5.4 бара, Парен удар 290 гр/мин, Променлива пара 120 гр/мин, Син