Ревю на телевизор Tesla 55S901SUS

Tesla 55S901SUS


Tesla 55S901SUS е перфектния избор за вас, ако търсите смарт телевизор със страхотна картина и звук, при това на супер изгодна цена.

Дисплей

Този телевизор Tesla разполага със супер 4K резолюция с много детайли и широк динамичен обхват генерираща висококачествени изображения с естествени цветове.

В допълнение, мощният хардуер и бързата скорост на реакция позволяват перфектната работа на най-мощните приложения, както и игри, които използват голяма част от системата.

Tesla 55S901SUS

Звук

Моделът се справя страхотно със звука – той разполага с два говорителя с по 10 W мощност всеки.

Говорителите му са със сертификат DTS & Dolby Digital, които осигуряват качествен звук с много ниско изкривяване за едно истинско кино изживяване.

Връзки

Моделът разполага с богата гама връзки за свързване на вашите външни устройства към него. Основно има 3 HDMI порта, 2 USB порт и няколко видео порта.

С HDMI портовете може бързо и лесно да възпроизвеждате съдържание от компютър, лаптоп или игрална конзола.

Може да използвате и USB порта, за да възпроизвеждате изображения, музика, филми и всякакъв вид мултимедийно съдържание от външен твърд диск, телефон, таблет или друг източник.

Основни функции

55S901SUS разполага с със система за гласово управление през дистанционното, с което може да променяте гледаната от вас програма, да потърсите приложение или информация в Google например или друго.

След известен период на свикване ще установите, че гласовото управление е много по-лесно в сравнение с безкрайното натискане на бутоните.

В допълнение, Tesla Google Android TV позволява почти всичко, което правите на вашият Android смартфон или таблет. Може да откриете хиляди от приложенията в Google Play Store и да се забавлявате.

Телевизорът има улеснено меню, което ви дава достъп до всички желани настройки.

Може лесно да задавате реда на програмите и да направите желаните от вас настройки. Дистанционното е много лесно за използване и осигурява интуитивен контрол.

Това е смарт телевизор, който може да свържете към интернет и чрез който да разглеждате онлайн съдържание чрез интуитивният интерфейс, който дава лесен достъп до приложенията в Google Play.

Връзката може да се осъществи чрез интегриран безжичен модул или LAN порт.

Tesla 55S901SUS

Размери и тегло

Съвместимост VESA: 200 x 200

Размери (Ш x В x Д) без стойка в мм: 1235.8×738.3×78.5

Размери (Ш x В x Д) със стойка в мм: 1235.8×788.3×278.5

Тегло (кг): 15.5


Виж още телевизори:    Tesla 43S901SUS    |      Tesla 49S901SUS

Нашето мнение за продукта

Tesla 55S901SUS съчетава качеството и функциите на премиум марките телевизори на пазара, но в същото време се предлага на една изключително изгодна цена. Може да бъдете спокойни за качествата на този телевизор, тъй като производителя гарантира за високото качество и надеждност на продукта, чрез предоставяне на 3 годишна гаранция. Това е идеалният избор за хора, които търсят Smart телевизор с 4K резолюция, много функции и страхотен дизайн на изгодна цена. Нашето мнение на 100% е, че разглеждания модел си заслужава парите.

 


Относно TechRevue

TechRevue.bg | Вашият съветник при избора на техника!

Разгледай всички публикации от TechRevue →