Ревю на климатик Toshiba Mirai RAS-16BKVG-E


Toshiba Mirai RAS-16BKVG-E е идеалният избор за вас, ако търсите супер модерен и икономичен климатик с капацитет 16000 BTU, който би могъл да покрие и най-високите ви изисквания.

Основни характеристики на климатик Toshiba Mirai RAS-16BKVG-E

Този климатик Toshiba може да се използва както за охлаждане през жегите, така и за отопление през студените месеци.

Капацитетът му е подходящ за помещение до 125 кубични метра. Капацитетът му на охлаждане е 15695 BTU, а този на затопляне – 18425 BTU.

Препоръчва се за помещения с площ от 35 до 47 квадратни метра и с височина  до 2.7 метра.

 

Toshiba Mirai RAS-16BKVG-E

Основни функции

Дистанционно за климатик Toshiba Mirai RAS-10BKV-E

Филтър с активен въглен – това е изключително мощна и ефективна срещу прах филтрираща система, която улавя всяка една частица прах по-голяма от 10 микрона, и се бори успешно с борбата срещу вируси, бактерии и алергени. Така, без значение коя функция ще ползвате, то въздуха в помещението винаги ще бъде напълно пречистен.

Функцията самопочистване понижава влажността в модула, като по този начин не позволява образуването на плесен във вътрешността му. Когато климатикът бъде изключен  автоматично се активира вътрешен вентилатор, който отстранява влагата и изсушава вътрешните тръби.

Автоматична диагностика – системата извършва подробна вътрешна проверка и сигнализира евентуалните необичайни състояния.

Режим висока мощност – този режим осигурява бърз допълнителен въздушен поток в помещението за по-бързо охлаждане или отопление, но при това безшумно!

Функцията за комфортен сън регулира естествената температура през нощта за изключително комфортно спане.

С функцията за предварително настройване с едно натискане може да запаметете предпочитаните от вас настройки и да ги активирате само с натискането на един бутон.

Функцията за автоматично рестартиране връща същите настройки след прекъсване на електрозахранването..

ECO режима постига икономия на енергия до 25% в сравнение със стандартната настройка, без да е необходимо да правите компромис с комфорта.


Разгледай още:  Toshiba Mirai RAS-10BKV-E

Енергийна ефективност и шум

Инверторна технология на Toshiba намалява потреблението на енергия с най-малко 40% в сравнение с конвенционалната технология.

Инвертора постига и поддържа желаната от вас температура за по-кратко време и с по-малки усилия. В същото време тази технология предлага много по-ниско ниво на шум на вътрешното и външно тяло.

Енергийната ефективност при охлаждане е A++, а тази при затопляне е A+++, което прави климатика подходящ за отопление през зимните месеци.

Енергийната ефективност на климатичната система е впечатляваща, с номинална консумация от 1530W за охлаждане и 1550 W на отопление.

Нивото на шум на вътрешното тяло е от 25 до 44 dB според натовареността му, а шумът на външното устройство достига до 50 dB.

Нашето мнение за продукта

Това е много добро предложение, ако търсите качествен климатик от доказан производител и с гаранция 36 месеца. Модела се отличава предимно с високата си енергийна ефективност, ниското ниво на шум, включените множество функционалности и отлично съотношение цена-качество.

 


 Още една страхотна оферта за теб! 

Виж ревю и цена на климатик Toshiba Mirai RAS-16BKV-E