Ревю на климатик TOSOT Liberty 9000 BTU Wi-Fi TWH09QB


TOSOT Liberty 9000 BTU Wi-Fi TWH9QB е модерен климатик, който е способен да предостави отлично ниво на комфорт всяко едно средно-голямо помещение, в което е инсталиран, като изразходва минимално количество ресурси.

Основни характеристики на TOSOT Liberty 9000 BTU Wi-Fi TWH9QB

Този модел се произвежда от Gree Electric Appliances Inc, който е един най-големите производител на климатици в света.

TOSOT Liberty 9000 BTU Wi-Fi може да поддържа отличен комфорт на температурата във вашият дом през всички сезони.

Освен това той има семпла визия, която ще подчертае стила и елегантността на всяка стая, в която е инсталиран.

Предният панел на вътрешното тяло е оборудвано с LED дисплей.

Диапазона на работа на климатика при охлаждане е -15 до 43°C, а при отопление от -15 до 24°C.

Основният капацитет на модела при охлаждане и отопление е 9 000 BTU.

Устройството е предназначено за помещения с големина до 25 м², със стандартна височина 2.65 метра.

TOSOT TWH09QB-K6DND6I използва хладилен агент от последно поколение R32. Този хладилен агент не влияе негативно върху околната среда и в същото време е по-ефективен спрямо масово използвания предходен такъв.

Включен е комплект за монтаж, който се състои от хладилна пътека (медна тръба за газ и течност, изолация), тръба за източване на конденза и защита за преминаване през стената.

Основни функции на TOSOT Liberty 9000 BTU Wi-Fi TWH9QB

TOSOT Liberty 9000 BTU Wi-Fi TWH09QB

Може да управлявате климатика освен чрез вашето дистанционно, то и с вашият смартфон чрез Wi-Fi връзка и специално разработено приложение.

TURBO скоростта ви помага да настроите бързо настройката на максималната скорост на вентилатора на вътрешното тяло, в режим на охлаждане или отопление

Автоматично активиране на режима на отопление, когато температурата на околната среда в помещението достигне 8°C, за да се поддържа тази температура

AUTO скорост ви позволява да зададете автоматична настройка за скоростта на вентилатора на вътрешния блок в зависимост от условията на околната среда, режима на работа и зададената температура.

I Feel е автоматично регулиране на температурата чрез откриване на околната температура чрез сензора на дистанционното управление.

Автоматичния рестарт възвръща настройките след прекъсване на захранването.

Sleep режимът за сън автоматично настройва температурната среда, за да увеличи комфорта ви при сън.

Функцията таймер програмира автоматичното стартиране или спиране на устройството, в работен режим и при зададена температура.

Интелигентно размразяване е автоматично активиране на цикъла на размразяване за почистване на леда върху кондензатора и възстановяване на отоплителната функция през зимата.

Интелигентно предварително загряване е режим на отопление въздухът се издухва от вътрешното тяло след предварително загряване

Функция за самодиагностика, която в случай на дефект, показва кода за грешка на LED дисплея на вътрешното тяло.

Функция за заключване на дистанционното управление, за да ограничите достъпа на децата до функциите му.

Енергийна ефективност и шум

Енергийният клас на охлаждане и отопление е като при повечето съвременни климатици на пазара клас А ++ при охлаждане и A + при отопление.

Енергийната ефективност, предлагана от тази климатична система, е много добра. Този климатик има клас A ++ , с номинална консумация от 805 W / ч за охлаждане и клас A + с при -10 ° C, компенсирана с клас A +++ с външна температура от -10 ° C до -15 ° C , с номинална консумация от 755 W / h при отопление.

Годишната консумация на охлаждаща електроенергия е 184 кВтч , а консумацията на електроенергия за отопление е 910 кВтч в клас A + на експлоатация и с 769 кВтч компенсиран в клас A +++ на работа при външна температура между -10 ° C и -15 ° C , според енергийния етикет.

Този модел е оборудван с инверторна технология и е много тих. Вътрешното тяло има нива на шум от 38 / 44 / 47 / 55 dB . А външното тяло издава шум от минимум 48 до максимум 62 dB, така че няма да се притеснява че шумите на съседите.

Размери и тегло

Размери на вътрешното тяло (Ш x В x Д в мм): 367 x 271 x 790

Тегло на вътрешното тяло (кг): 9

Размери на външното тяло (Ш x В x Д в мм): 320 x 596 x 848

Тегло на външното тяло (кг): 31


Виж още ревю за: TOSOT Liberty 12000 BTU Wi-Fi TWH12QB

Нашето мнение за продукта

Това е високоефективен климатик, оборудван с най-новите функции и технологии, които могат да осигурят високо ниво на комфорт във всяко едно помещение с по-малки размер. Високата енергийна ефективност и повишената надеждност на този модел оправдават неговата инвестиция. Той гарантирано ще повиши комфорта на вашия дом през цялата годината, без да бърка дълбоко в джобовете ви за високи сметки за ток.