Ревю на мини велоергометър Tunturi Cardio Fit M30


Tunturi Cardio Fit M30 е перфектния избор за вас, ако търсите компактен велоергометър, който е подходяща за домашни условия и в същото време да е на супер изгодна цена.

Основни характеристики на мини велоергометър Tunturi Cardio Fit M30

Tunturi Cardio Fit M30 е специално проектиран уред за домашна употреба, който успява да осигури стабилна и ефективна тренировка дори в комфорта на собствения ви дом.

Този фитнес уред е идеална за хора от всички възрасти, жени и мъже, които искат да запазят физическата си форма или да се отърват от нежеланите килограми.

Може да се използва както за да се отървете от излишните килограми, така и за тонизиране на тялото.

Велоергометърът е един от най-популярните фитнес уред за домашна употреба, който съчетава предимствата на колоезденето.

Tunturi Cardio Fit M30 е подходящ за хора, които нямат много свободно място у дома.

А с неговите 8 различни нива на съпротива, винаги можете да получите удовлетворяваща кардио тренировка, въпреки неговите размери..

Колоезденето подобрява вашата циркулация на кръв и издръжливостта ви.

Но този уред за упражнения може да се използва и за възстановяване от травми, защото ви позволява да тренирате контролирано.

Най-голямото предимство на Cardio Fit M30 е, че след като приключите с упражненията може лесно да го приберете в някой шкаф, заради негови компактни размери и тегло от едва 7 кг.

Тренирането с помощта велоергометър Tunturi Cardio Fit M30 ви позволява ефективно да изгаряте калории и да се отървете от излишните мазнини.

Само след 30 минути упражнения с този уред то вие ще изгорите около 200 калории.

Упражненията с уреда ви позволяват да подобрите външния си вид и бързо да забележите забележимите разлики под формата на тънки и изваяни крака, дупе и ханш.

Този уред е изключително тих, а шасито му е изключително стабилно и е с подобрена здравина.

Този модел е оборудван с маховник с тегло от 2 кг, който се грижи за движението на целия мотор.

Маховника осигурява плавна работа на уреда, което предпазва вашите стави, а и така износването на уреда е по-малко.

В горната си част уредът има дисплей, показващ информация за разхода на калории, изминатото разстояние и време, което е чудесно допълнение.

Прочети още: Как да изберем бягаща пътека?

Безопасност

Като начин за защита от злополуки, педалите са снабдени със система против приплъзване, която кара кракът да остава фиксиран през цялото упражнение.

Нехлъзгащите педали имат каишки за велкро, които стабилизират краката ви по време на колоезденето и ви позволяват да се съсредоточите само върху упражненията.

Преди да започнете тренировъчна програма е препоръчително е да се консултирате с вашия лекар.

Това е особено важно за хора над 35 години или за хора със съществуващи здравословни проблеми.

Също така си струва да се споменем, че този уред не е медицинско изделие.

Размери и тегло

Размерите на уреда са 46 см дължина, 38 см ширина и 28 см височина, а тегло му е 5 кг.

Нашето мнение за продукта

Това е перфектния избор за всеки, който няма време да тича в парка, да кара колело или да ходи на фитнес, но все пак желае да поддържа по-активен, балансиран и здравословен начин на живот. Тази мини велоергометър е идеалният вариант за тренировка, независимо от времето навън и е подходящ за вас ако нямате излишно място за стандартен велоергометър у дома ви. Той е идеален е за извършване на една качествена кардио тренировка. Клиентите, които са го използвали са доволни от начина, по който работи. Те споделят, че 8-те степени на натоварване, които поддържа уреда, са много балансирани. В същото време той е много лесен за употреба, а предоставеният дисплей има много интуитивен интерфейс. Вярваме, че ако имате нужда от такъв уред, то този ще бъде успешна придобивка за вас, чиято цена в момента е много изгодна.