Ревю на хладилник Whirlpool BSNF 9121 W

Whirlpool BSNF 9121 W е идеалният избор за вас, ако търсите голям хладилник с фризер оборудван с най-новите технологии и предлагащ се на много достъпна цена.

Основни характеристики на Whirlpool BSNF 9121 W

Този хладилник с фризер Whirlpool има много добър дизайн, който ще придаде усещане за стил и елегантност и би се вписал перфектно във всеки дом и най-вече всяка кухня.

Максималният нетен капацитет на уреда е 369 литра. Обема се разпределя между хладилник с  258 литра и фризер с общ капацитет от 111 литра.

За максимално улеснение и функционалност уредът е проектиран така, че хладилната част е поставена отгоре, а фризерът отдолу.

Доказано е, че хладилникът се използва по-често от фризера в едно домакинство.

Уредът е със автоматична система за размразяване в хладилника и ръчна във фризера.

Функции на хладилника

Вътрешна част хладилник с долен фризер Whirlpool BLF 8121 W

Това е практичен уред, подходящ за младо семейство с различни кулинарни предпочитания. Този модел разполага с хладилник с голям обем от 258 литра със специално отделение за плодове, зеленчуци, риба, пресни продукти и др.

Полиците за съхранение на храна се състоят от 4 темперирани стъкла, които се почистват изключително лесно и имат много добра устойчивост на тежести

Голямо предимство на този модел е, че позицията на  трите рафта на вратата могат да се настройва по различен начин, за да покрие напълно вашите нужди.

Долната част на хладилника е място за съхранение за пресни зеленчуци и плодове. То ще ви позволи да ги задържите свежи за дълго време.

В този модел също така има и голямо пространство за съхранение на големи кутии от мляко и сок в рафтовете на вратата.

В долната част на Whirlpool хладилното отделение е разположено херметическо затворено отделение за съхранение на зеленчуци и плодове, което ги държи свежи за дълго време.

Функции на фризера

Фризерът е оборудван с три чекмеджета, които се вадят изключително лесно, чрез плъзгачи.

Това ви позволява да намерите храната, която ви трябва много по-лесно и бързо.

Големите отделения за замразяване предлагат множество възможности. Имате специални отделения за всеки тип продукти.

Мощността на замразяване на уреда е 5 кг месо или други продукти за 24 часа.

Други функции

Вратите са снабдени с антибактериално уплътнение, за да се предотврати образуването на мухъл и бактерии вътре и да се поддържа свежестта на храната за по-дълъг период от време.

Този модел е предназначен да функционира без загуба на енергия в топъл сезон в район с температура на околната среда с климатична клас SN-T и е проектиран да работи икономично в диапазона на температурата, без да се разтяга от + 10 ° C зимен режим до + 43 ° C летен режим.

LED осветление равномерно разпределя светлината в целия хладилник, а потреблението на енергия е 7 пъти по-малко, сравнено с обикновените крушки.

Уредът има много добра степен на автономия без ток от 24 часа.

Енергийна ефективност

Енергийната ефективност на този модел е клас А+, годишна консумация на енергия е 321 kWh.

Моделът също така се откроява със своята тиха работа и ниво на шум до 38 dB.

Размери и тегло

Уредът има следните размери в см (В x Ш x Д):  201.1 x 59.5 x 63.3 и тегло 75 кг.

Нашето мнение за продукта

Това е хладилник, който притежава много технологични иновации и е със страхотен дизайн с покритие от стомана в бял цвят. Препоръчваме го на големи семейства, заради неговия оптимален капаците и изгодна цена. Хладилника би прилегнал перфектно във всеки дом и най-вече всяка модерна кухня.