Ревю на пералня Whirlpool FreshCare+ FWSD61253W EU


Whirlpool FreshCare+ FWSD61253W EU е идеалният избор за вас, ако търсите икономична пералня с предно зареждане, оборудвана с най-новите технологии и предлагаща се на супер изгодна цена.

Основни характеристики на пералня Whirlpool FreshCare+ FWSD61253W EU

Уредът има компактни размери: 83.7 см височина, 59.5 см ширина и 42.5 см дълбочина, което прави машината сравнително лесна за позициониране дори и в по- малки помещения.

Тази пералня Whirlpool е изработена от висококачествени части и материали, гарантиращи ѝ дълъг живот.

Уреда е пригоден да осигурява тиха работа до 62 dB при пране и до 85 dB при центрофугиране, отговарящи на най-високите стандарти.

Максималният ѝ капацитет е 6 кг. А максималната ѝ скорост на въртене от 1200 оборота в минута осигурява ефективно изпиране при всяко едно зареждане.

Моделът позволява да променяте скоростта на оборотите в зависимост от вида на прането и предпочетената от вас програма.

Управление

Whirlpool FreshCare+ FWSD61253W EU

Контролният панел е разположен на удобно място в горната част на уреда и е оборудван с LCD дисплей с електронно управление чрез бутони с възможност за регулиране на следните функции:

 • Регулиране на функция отложен старт от 1 до 24 часа;
 • Информация за оставащото време на зададения цикъл;
 • Информация и контрол на фазите на изпиране;
 • Избор на скоростта на въртене на центрофугата;
 • Избор на контрол на температурата;

Основни функции

Бутона за заключване ви позволява да заключите бутоните на пералнята, за да предотвратите случайно изключване или промяна на програмата от деца. Децата могат да играят до нея, без да бъдат постоянно под наблюдение.

Още една защитна функция е заключването на вратата след започване на всяка програма, което изключва възможността от инциденти.

Уреда разполага с балансираща системи за намаляване на вибрациите и шума.

Този модел пералня напълно ще се погрижи за всички ваши дрехи, включително тези от вълна и коприна. Чрез оптимизирането на скоростта на въртене на барабана и температурата, пералнята е пригодена да осигури програма на изпиране за всеки тип тъкан.

Frash Care+

Функцията FreshCare+ ви позволява да съхранявате дрехите свежи след изпиране. Без повече да се тревожите, ако дрехите ви останат за по-дълго време в пералнята, след края на изпирането. Благодарение на функцията FreshCare+, дрехите остават свежи до 6 часа след края на прането.

Освен това с новата гама перални машини FreshCare+ от Whirlpool ще разполагате с повече време за вашето семейството и любимите ви занимания.

Ако сте избрали опцията FreshCare+ след края на цикъла, през барабана се процежда тънка струя пара, която в комбинация със специфичните движения на барабана поддържа свежо прането до 6 часа. Функцията спомага и за по-лесно гладене на дрехите.

В допълнение функцията FreshCare+ предотвратява развитието на бактерии и неприятни миризми, ако нямате възможност да извадите вашите дрехите веднага след изпиране.

* Опцията FreshCare+ не е съвместима с програми за пране на деликатни материи и завивки.

Допълнителни функции

Системата за образуване на специални движения в барабана осигурява ефективна грижа за прането, през цялото време докато то е в пералнята.

Интуитивният дисплей с модерен дизайн осигурява удобно ползване. Въртящ се селектор на програми ви позволява лесно избиране на желаните опции за пране.

Независимо от това дали перете дрехи за бебета или възрастни, можете да се възползвате от различни технологии и опции, в зависимост от материята и времето, с което разполагате за постигане на идеални резултати.

Технологията Sixth Sense ви гарантира перфектни резултати и качествено изпиране за всички материи. Също така, тя ще ви помагне да спестите от ресурси, изчислявайки точното време, необходимо за идеалното изпиране, спрямо типа и теглото на дрехите.

Уникалната технология Energetic Wash ви позволява да перете цветни дрехи на 15°С със същата ефективност като при 40°С.

По този начин ярките цветове се запазват за по-дълго време. Освен на по-ниска температура, с тази програма дрехите се перат с асиметрични движения на барабана.

С UK сертификат за алергени – Доказано е, че пералните с FreshCare+ спомагат за предотвратяване и намаляване образуването на акари, бактерии и микроби по време на пране – основните причинители на алергиите.

Програми за изпиране

Пералнята разполага с 9 програми за изпиране, които може да срещнете и при много по-скъпите перални машини на пазара.

 • Бельо
 • Деликатни
 • Коприна
 • Вълна
 • Смесена
 • Бърза програма
 • Памук
 • Синтетика
 • Спортна
 • Бебе
 • Дневна програма
 • Програма за цветно пране

Енергийна ефективност

Whirlpool FreshCare+ FWSD61253W EU

Тази пералня Whirlpool е с най-висока енергийна ефективност клас A+++ и има ниско потребление на ресурси, като средната консумация на вода на година е 8400 литра, а средна годишна консумация на енергия при стандартна програма е 153 kWh.

Нашето мнение за продукта

Определено това е страхотна перална машина, предлагаща се на отлична цена. Препоръчваме ви я, ако имате нужда от компактна пералня с богати функции и програми, сред които и впечатляващата FreshCare+ технология. Отделно този модел ще допринесе за намаляване на вашите сметки в дългосрочен план, чрез високата си енергийна ефективност А+++ и с много ниската консумация на вода за година.