Ревю на климатик Whirlpool SPIW318A2WF

Whirlpool SPIW318A2WF


Whirlpool SPIW318A2WF е ултра модерен климатик с капацитет 18000 BTU, с енергиен клас A++, Wi-Fi контрол, 6Th Sense, 2 вида филтри, функция за автоматичен рестарт, функция за изсушаване на въздуха и още много други екстри.

Основни характеристики на климатик Whirlpool SPIW318A2WF

Този климатик Whirlpool е един от най-продаваните климатици през това лято. Модела е оборудван с богат набор от усъвършенствани функции, които са  в състояние да ви осигурят най-високото ниво на комфорт, пестейки ви ресурси. Дискретният му външен вид със скрит дисплей е друго негово голямо предимство.

Този климатик Whirlpool може да поддържа отлично температурата в стаята, в която е инсталиран, като основният му капацитет е 18 000 BTU , като режимът му на охлаждане е с капацитет 17060 BTU, докато този на затопляне достига до 19107 BTU.

Препоръчително е да се използва за помещения до 36 квадратни метра със стандартна височина от 2,65 метра.

Основни функции

Whirlpool SPIW318A2WF

На първо място моделът притежава патентованата система на Whirlpool наречена 6th sense която се грижи за автоматичното регулиране на температурата и влажността в помещението, в което е инсталиран уреда.

Филтриращата система на моделът SPIW318A2WF е един от най-добрите на пазара.

Новата система за филтриране : филтър HD- High Density + HEPA + Silver Ion елиминират до 99,9 % от бактериите.

Таймерът ви дава възможност да настройте режима на работа във времевия интервал на вашите нужди.

Функцията за автоматично рестартиране възобновява настройките на климатика, след внезапно прекъсване поради спиране на електрическото захранване.

Функцията Jet подобрява работата на климатика за известно време, докато достигне зададената температура. След това климатикът автоматично се връща в нормалния си режим на работа, като може да поддържа температурата в нормални граници. По този начин консумираната енергия бива сведена до минимума.

Функцията за самопочистване има функция за бързо изпаряване  веднага след приключване на охладителната дейност, за да се избегне възможността бактериите или плесените да се прилепят към повърхността. Добре е да знаете, че и двете се считат за главните причини за неприятните миризми.

Функцията за автоматично размразяване включва периодично изключване на отоплителната активност за кратки периоди от време, като по този начин се създава възможност ледът, образуван във външният уред, да бъде стопен.

Модулът Sleep – Night е специално проектиран така, че уреда да ви предлага максимален комфорт през нощта по време на сън. След като бъде активирана, функцията прави бавни промени в температурата. През целия цикъл консумацията бива много ниска, както и шумът.


Виж още:     Климатик Whirlpool SPIW309A2WF     |       Климатик Whirlpool SPIW312A2WF

Енергийна ефективност и шум

Моделът разполага с инверторен компресор, който спомага за увеличаване на ефективността на уреда, като освен за намалените сметки за ток той се грижи и за намаляване на вибрациите и шума.

С електронното контролиране на скоростта на компресора той успява да достигне желаната температура и след това я поддържа постоянна, без излишни вибрации и шум.

Енергийната ефективност при охлаждане e A++, а за отопление е  A++.

Енергийната ефективност, предлагана от  моделът е присъща на най-модерните климатици на пазара.

При дългите цикли от няколко часа подобрението на производителността достига до 30-40% в сравнено с компресорите от типа On-Off.

Нивото на шум на вътрешното тяло достига до 33 dB, което е отлична стойност.

Нашето мнение за продукта

Това е модерен климатик, който може да осигури топлинен комфорт в просторна стая за кратко време и без използване на излишни ресурси. Освен това говорим за един много стилен уред, който ще придаде естетика на всяка стаята, където бъде инсталиран. Като се вземат предвид всичките предимства, с които уреда разполага, ние вярваме, че цената му си заслужава.

Относно TechRevue

TechRevue.bg | Вашият съветник при избора на техника!

Разгледай всички публикации от TechRevue →