Ревю на хладилник с фризер Whirlpool WTNF 91I X


Whirlpool WTNF 91I X е идеалният избор за вас, ако търсите голям хладилник с фризер, който да е оборудван с най-новите технологии и също да е на много разумна цена.

Основни характеристики на хладилник с фризер Whirlpool WTNF 91I X

Дизайнът му е много атрактивен, като модела се откроява с цвета си в инокс и материал от неръждаема стомана със защита от следи от пръсти.

Хладилникът дава усещането за елегантност и стил и би се вписал перфектно във всеки дом и най-вече кухня.

Максималният нетен капацитет на уреда е 368 литра. Обема се разпределя между хладилник с 264 литра и фризер с общ капацитет от 104 литра.

За максимално улеснение уредът е проектиран така, че хладилната част е поставена отгоре, а фризерът отдолу. Доказано е, че хладилникът се използва по-често от фризера в едно домакинство.

Това е практичен уред, подходящ за младо семейство с различни кулинарни предпочитания.

Система на охлаждане

Забравете досадното размразяване – Whirlpool WTNF 91I X е със система за автоматично размразяване No Frost.

Постоянната нужда от размразяване на вашия конвенционален хладилник не само отнема много от времето ви, но и отнема от вашата енергия.

За разлика от конвенционалните хладилници влажността от въздуха в хладилника NoFrost се събира перманентно в централен охладителен модул, който автоматично се размразява на редовни интервали от време.

Получаващият се конденз просто се изкарва по канал извън хладилника, където се изпарява. По този начин NoFrost постоянно поддържа хладилника ви не само без лед, но и без нужда от ръчно размразяване.

В същото време технологията предотвратява образуването на бактерии и влага в двете части на уреда. No Frost системата осигурява почти два пъти по-бързо охлаждане, което намалява изискванията към охладителната система и увеличава надеждността ѝ.

Функции на хладилника

Хладилното пространство разполага с голям обем от 228 литра със специално отделение за плодове, зеленчуци, риба, пресни продукти и др.

Уреда разполага с 3 темперирани стъклени рафта, които се почистват изключително лесно и имат много добра устойчивост на тежести. Можете да поставяте тежести до 25 кг на всеки от рафтовете.

Голямо предимство на този модел е, че позицията на  трите рафта на вратата могат да се настройва по различен начин, за да покрие напълно вашите нужди.

Долната част на хладилника е място за съхранение за пресни зеленчуци и плодове. То ще ви позволи да ги задържите свежи за дълго време.

В единият от рафтовете на вратата също така има пространство за съхранение на кутия от мляко, сок и други бутилки.

Функцията Super Cooling охлажда вашите ново закупени продукти, като в същото време запазва температурата на вече съхраняваните.

Уредът е снабден с икономично LED осветление, което осигурява по-ярка светлина с по-малко консумация на енергия.

Функции на фризера

Фризерът е оборудван с три чекмеджета, които се вадят изключително лесно, чрез плъзгачи.

Това ви позволява да намерите храната, която ви трябва много по-лесно и бързо.

Големите отделения за замразяване предлагат множество възможности. Имате специални отделения за всеки тип продукти.

Мощността на замразяване на уреда е 5 кг за 24 часа.

Други

Хладилникът е снабден с уплътнение, което действа антибактериално и предотвратява образуването на мухъл и бактерии. Освен това то поддържа свежестта на храните за по-дълъг период от време.

Този модел е предназначен да функционира без загуба на енергия в топлия сезон в райони с температура на околната среда с климатична клас SN-T.  Проектиран е да работи икономично в диапазона на температурата от + 10 ° C през зимния период и  до + 43 ° C през летния.

Уреда има много добра изолация и автономност, като храната се запазва свежа до 24 часа след спиране на електроенергията.

Енергийна ефективност

Уредът има предлага добра енергийната ефективност – A +, като изразходва едва 847 W електроенергия за 24 часа.

Годишното потребление на енергия е 357 kWh. Това се дължи на добрият компресор и отличната изолация на уреда.

Този модел също така е много тих, с много ниско ниво на шум до 40 dB.

Размери и тегло

Уредът има следните размери: (В x Ш x Д) в см:  188.5 x 59.5 x 65.5 и тегло 71 кг.

Нашето мнение за продукта

Той притежава много иновации и е със страхотен дизайн в цвят инокс. Препоръчваме го на млади семейство с различни кулинарни предпочитания, заради неговия оптимален капаците и изгодна цена. Хладилника би прилегнал перфектно във всеки дом и най-вече кухня.