Ревю на вертикална прахосмукачка Xiaomi Mijia 1C


Xiaomi Mijia 1C е идеалният избор за вас, ако търсите модерна и надеждна вертикална прахосмукачка, предлагаща всичко необходимо, при това на супер изгодна цена.

Основни характеристики на вертикална прахосмукачка Xiaomi Mijia 1C

Тази вертикална прахомсукачка Xiaomi е оборудвана с електромотор, който достига до 100 000 оборота в минута и тежи едва 1.5 кг, която я прави удобна за работа.

Високата му всмукателната мощност за почистване достигаща до 120 вата при обща консумация на енергия не повече от 400 вата.

Пълното зареждане на батерията е достатъчно за около 40 минути работа или 10 минути в специалния Turbo режим на работа. Торбичката за прах е обем от 0.5 литра.

Това е удобна за използване вертикална прахосмукачка, която ще бъде вашият верен помощник за перфектното почистване на домът ви.

Тя е с компактни размери и лека с разположен специален прахообразен контейнер, който държи цялата мръсотия, без да изисква неудобство при смяна и скъпа замяна на торби, както при еквивалентните прахосмукачки с торби на пазара.

Благодарение на специалната четиристепенната филтриращата технология  за почистване на въздуха с HEPA филтър, въртящият се въздух отделя прахообразните частици, които след това се отлагат в контейнера.

Все пак е необходими филтърът да бъде заменян периодично, за което имате напомнящ индикатор, когато това стане необходимост.

Както и при останалите продукти на марката Xiaomi може да свържете и този уред към смартфона ви, чрез приложението Mi Smart Home, където да получавате известия за филтъра и състоянието на батерията например.

Основни предимства

  • Подходящ за всички видове подови настилки.
  • Лесно свалящия се 0.5 литров контейнер.
  • Специалната четиристепенната филтриращата технология  за почистване на въздуха с HEPA филтър
  • Специално разработена турбина с висока всмукателната мощност достигаща до 120 вата за мощно засмукване на всяка частица прах и мръсотия.
  • Моделът идва с включения няколко аксесоара четки за почистване на различни повърхности като килими, твърд под и дивани.
  • 40 минути работа при пълно заредена батерия.
  • Компактни размери с тегло от 3.3 кг.
  • Възможност за следене състоянието на филтъра и на батерията през вашият смартфон.

Нашето мнение за продукта

Това е идеално решение за вертикална прахосмукачка за всяко едно домакинство. Уреда се отличава с ергономичния си дизайн, ниско тегло и лесно използване, високоефективния HEPA филтър, както и с изключително изгодната си цена (особено през промоционалните периоди). Силно ви препоръчваме модела, ако търсите компактна и ефективна вертикална прахосмукачка с отлично съотношение на цена и качество от доказан производител.