Ревю на хладилник с фризер AEG RCB736E5MX


AEG RCB736E5MX е перфектният избор за вас, ако търсите хладилник с фризер, който разполага с всички необходими функции и екстри, от които бихте имали нужда, при това супер изгодна цена.

AEG RCB736E5MX

AEG RCB736E5MX

Хладилник с фризер AEG RCB736E5MX, 360 л, NoFrost, Дисплей, Клас E, H 201 см, Inox

Основни предимства на модела

  • Високоефективен и икономичен инверторен компресор от ново поколение;
  • Full No Frost система за автоматично размразяване;
  • Независимо охлаждане в двете зони;
  • Удобен тъч контролен дисплей.
  • Ярко и спестовно LED осветление;

Основни характеристики

Това е хладилник с фризер с наистина красив дизайн! Цветът му е инокс изглежда много добре, като би придал стил и елегантност на всеки дом и най-вече кухня.

Този хладилник с фризер AEG е специално проектиран за тези потребители, който не желаят да правят компромис с качеството и ефективността на уреда, който избират.

Уредът е много просторен и добре проектиран като разполага с общ нетен обем от 360 литра, разпределящи се между 244 литра в хладилника и 94 литра в фризера.

За максимално улеснение и функционалност уредът е проектиран така, че хладилника да е отгоре, а фризерът отдолу.

Доказано е, че в едно домакинство хладилника е по-често използван сравнено с фризера.

Управление

Сензорният дисплей за управление е интегриран отлично в дизайна на уреда и се грижи за това да следите 2 температурни зони, които са могат да се регулират независимо една от друга. 

Контролните елементи на уреда включват:

  • Информация и контрол на температурата във фризера;
  • Информация и контрол на температурата в хладилника;
  • Предупредителен индикатор за отворена врата;
  • Заключване на достъп за деца;
  • Активиране на опции за бързо замразяване.

Система на охлаждане

Забравете досадното размразяване – AEG RCB736E5MX е със система за автоматично размразяване Full No Frost.

Технологията No Frost, с която е оборудван този модел, не позволява образуването на лед във фризера.

В допълнение към други модели хладилници с технология No Frost, хладилникът има нова технология, а именно No Frost 360° Cooling, която позволява точното и независимо регулиране на температурата както в хладилника, така и във фризера.

Между тях няма обмен на въздух, като по този начин се избягва пренасянето на миризми, както изсушаването на храната.

В същото време технологията предотвратява образуването на бактерии и влага в двете части на уреда.

No Frost системата осигурява почти два пъти по-бързо охлаждане, което намалява изискванията към охладителната система и увеличава надеждността ѝ.

Функции на хладилника

Хладилник с фризер AEG RCB736E5MX, 360 л, NoFrost, Display, Клас A++, В 201 см, Inox

Моделът разполага с 4 рафта от термоустойчиво стъкло, които се почистват изключително лесно и имат много добра устойчивост на тежести.

Много удобни могат да се окажат четирите рафта на вратата, които събират всичко необходимо за едно домакинство от шишета мляко и вода до кората с яйца и маслото.

В най-долната част са разположени две специални отделения за съхранение на пресни плодове и зеленчуци наречено Extra Chill.

Хладилник с фризер AEG RCB736E5MX, 360 л, NoFrost, Display, Клас A++, В 201 см, Inox

Отделението за плодове и зеленчуци не е просто просторно място за съхранение, а важна част от вашия хладилник. Намирайки се в контролирана среда, те ще се съхраняват свежи за по-дълъг период от време и това е така, защото чрез въздушни течения и чрез регулиране на вътрешната влажност плодовете няма да се дехидратират, запазвайки външния си вид и аромат до 30 дни.

Функцията за бързо охлаждане гарантира дългосрочната свежест на хранителните продукти, закупени наскоро от пазара, и това е така, защото в най-кратки срокове тази технология възстановява оптималната температура в хладилника, предотвратявайки разграждането на продуктите, които не издържат на температурните колебания.

Функции на фризера

Фризерът има капацитет от 94 литра и разполага с 3 прозрачни чекмеджета и капацитет на замразяване 8 кг / 24 часа . Функцията за бързо замразяване е идеална за активиране, когато въвеждате прясна храна. Автоматичният режим на бързо замразяване прави замразяването лесно и енергийно ефективно. Това кара фризера да падне под обичайната температура, създавайки безопасна среда за замразяване на храни. Веднага след като процесът на замразяване приключи, температурата се връща към зададената от термостата, като по този начин се пести енергия.

Мощността на замразяване на фризера е 8 кг. за 24 часа.

Други

Вратите са снабдени с антибактериално уплътнение на вратите на хладилника, за да предпазят потребителите срещу бактерии, които неизбежно се залепват по повърхността им. 

Този модел е предназначен да функционира без загуба на енергия през всички сезони и е подходящ за райони с температура на околната среда с климатична клас T-N. Проектиран да работи икономично в диапазона от + 16 ° C през зимата + 43 ° C през лятото.

Автономията без ток на този уред е 18 часа.

LED осветление равномерно разпределя светлината в целия хладилник, а потреблението на енергия е 7 пъти по-малко, сравнено с обикновените крушки.

Енергийна ефективност

Хладилник с фризер AEG RCB736E5MB, 360 л, NoFrost, Дисплей, Клас E, H 201 см, Сив

Това е супер ефективен уред с клас Е и годишна консумация на енергия е 250 kWh.

Това е в резултат на високо ефективната технология на инверторния компресор на AEG.

Технологията спомага за по-високата енергийна ефективност на уреда като запазва шумът във ниски граници достигащ едва 42 dB.

Размери и тегло

Уредът има следните размери в (Шх Д х В) в см: 59.5 х 65 х 201 и тегло от 73.5 кг.

Нашето мнение за продукта

Този хладилник с фризер AEG включва множество технологични иновации и е със страхотен дизайн цвят инокс, който би се вписал добре във всяка една кухня. Този уред е проектиран с цел да ви служи вярно дълго и да ви предложи всички необходими удобства. Той предлага оптимален капацитет, висока енергийна ефективност и множество модерни функции, които ще ви улеснят максимално в ежедневието ви.

AEG RCB736E5MX

AEG RCB736E5MX

Хладилник с фризер AEG RCB736E5MX, 360 л, NoFrost, Дисплей, Клас E, H 201 см, Inox

AEG RCB736E5MB

AEG RCB736E5MB

Хладилник с фризер AEG RCB736E5MB, 360 л, NoFrost, Дисплей, Клас E, H 201 см, Сив