Ревю на бягаща пътека Kondition HM-5400


Kondition HM-5400 е перфектния избор за вас, ако търсите надеждна и функционална бягаща пътека, която е подходяща за домашни условия и в същото време да е на изгодна цена.

Kondition HM-5400

Kondition HM-5400

Бягаща пътека Kondition HM-5400

 

Kondition HM-5400 е специално проектирана за домашна употреба, която успява да осигури стабилна и ефективна тренировка дори в комфорта на собствения ви дом.

За разлика от бягането на открито, лентата предлага повече безопасност поради факта, че няма неравномерни повърхности, а от друга страна, позволява тренировките по всяко време, независимо от времето навън.

Бягането подобрява здравето на сърцето и сърдечно-съдовата система, понижава кръвното налягане, увеличава притока на кръв, намалява вискозитета на кръвта и други.

В допълнение, може да се използва както за да се отървете от излишните килограми, така и за тонизиране на тялото.

Тази бягаща пътека Kondition може да се сгъва, което означава, че тя ще заема по-малко място в домът ви.

Пътеката за бягане е с дължина 161 см, ширина 72 см и височина 127 см и тежи 31 кг, а поддържа тегло до 64  кг.

Тази пътека се сгъва за по лесно съхранение, тогава когато не ви е необходима с размери  (Д х Ш х В) 92 х 72 х 133 см.

По принцип специалистите препоръчват да изберете бягаща пътека, която може да поддържа 10-15% повече от вашето тегло.

Това е много лесно устройство, което може да се мести от една стая в друга поради своите колела.

Пътеката се движи благодарение на двигателя с мощност от 1.5 к.с. Той може можете да постигнете скорост от 1  до 14.8 км в час. Двигателят и компютърът се захранват от електричество от мрежата (220 V).

В изправено положение уреда разполага с тръбна рамка, която може да бъде сгъната в изправено положение, с двойка опорни дръжки.

Освен това, благодарение на системата за затихване, лентата може да се използва дори от хора със ставни проблеми или хора с наднормено тегло.

За да се възползвате от различни степени на трудност при тренировките, HM-5400 ви предлага възможността да регулирате наклона на 3 нива, така че да можете постепенно да увеличавате и да постигате ефективни и дълготрайни резултати.

По този начин ъгълът на наклона може да бъде променен ръчно чрез 3 предварително зададени фиксирани позиции, в зависимост от нивото на трудност, желано или необходимо за тренировъчната програма.

Управление

От горната страна е поставен 2 инчовия дисплей, който показва информация относно скоростта, времето, разстоянието, броя на консумираните калории и пулса.

Нивото на пулса се измерва със сензори, разположени на дръжките. В същото време може да се възползва от 9 предварително зададени програми. Скоростта също може да се регулира много лесно чрез клавишната комбинация.

Пътеката дава възможност за връзка с Jack жак, към MP3 интерфейс, четец за карти + USB жак са разположени от двете страни на дисплея, което осигурява изключително приятно аудио изживяване.

Също така има 2 поставки за бутилки с вода или други предмети. Този модел е оборудван с импулсни сензори Cardio Grip, вградени в дръжките с връзка към компютъра на устройството.

Има и система за безопасност, която незабавно спира лентата, в случай не балансиране. Центърът на тежестта е снабден с твърда опорна основа с неплъзгащи устройства, предотвратяващи движението на устройството по време на работа.

Нашето мнение за продукта

Това е перфектния избор за всеки, който няма време да тича в парка или да ходи на фитнес, но все пак желае да поддържа по-активен, балансиран и здравословен начин на живот. Тази бягащата пътека Kondition е идеалният вариант за тренировка, независимо от времето навън. Тя е оборудвана с мощен двигател със 1.5 к.с., достатъчни за достигане на максимална скорост от 14.8 км/час. Идеална за извършване на една качествена кардио тренировка. Клиентите, които са го използвали са доволни от начина, по който работи. Те споделят, че 9-те програми, които поддържа уреда, са много добре обмислени. В същото време той е много лесен, за да се настрои, а предоставеният дисплей има много интуитивен интерфейс. Вярваме, че ако имате нужда от такъв уред, то той ще бъде успешна придобивка за вас, чиято цена в момента е много изгодна.

Kondition HM-5400

Kondition HM-5400

Бягаща пътека Kondition HM-5400