Ревю на eBook четец Amazon Kindle 6 Glare


Новият eBook четец  Amazon Kindle 6 Glare е електронен четец с ултратънък дизайн (11% в сравнение с други модели), създаден специално за любителите на четенето.

Основни характеристики на Amazon Kindle 6 Glare

Пространство за хиляди книги

Устройството разполага с 4 GB пространство за съхранение, което позволява да запазите хиляди книги едновременно.

Без отблясъци, дори при слънчева светлина

Приятно четене, което няма да бъде прекъсвано от известия на електронната поща. За разлика от екраните на таблетите и смартфоните, тази електронна книга притежава висок контраст, който елиминира отблясъците във всяка ситуация, дори и при пряка слънчева светлина.

С този модел можете да се свържете чрез Micro USB и Wireless. Форматите, които поддържат, са: .AZW, .MOBI, .PDF и .Txt.

Открийте повече за една книга, преди да я прочетете

С приложението “About the Book” можете да намерите информация както за книгата, така и за автора й.

Kindle FreeTime

Приложението Kindle FreeTime ви позволява да създадете специални профили за деца и да им дадете достъп до заглавията от библиотеката ви. Благодарение на приложението, щом прочетат някоя книга, децата ще получават медали. Специален доклад ще информира родителите за това колко време са прекарали децата в четене, брой прочетени думи, брой прочетени книги и брой получени медали.

Споделете библиотеката със семейството

Приложението Family Library свързва вашият Amazon акаунт с любимия човек или други членове от семейството. За първи път достъпът до любимите книги от повече хора е толкова лесен и удобен.

Нашето мнение за продукта

Това е идеалният избор, ако искате ефективно устройство, което да отговаря и на най-взискателните вкусове. Amazon Kindle 6 Glare е може би най-добрият избор за електронен четец на книги на пазара.