Ревю на влагоуловител Star-Light DHD-1218W


Star-Light DHD-1218W е перфектния избор за вас, ако търсите бюджетен влагоабсорбатори с едно от добрите съотношения между цена и качество.

Star-Light DHD-1218W

Star-Light DHD-1218W

Влагоуловител Star-Light DHD-1218W, 12 л/24 часа, 100 м³/час, Rezervor 2.6 л, Display LED, Control Digital, Timer, Бял

 

Въздухът в домът ни и нормалността на влажност в него е много важна, тъй като прекомерната влажност може да има много високи рискове за нашето здраве, но и влажността е и от основните причини за образуването на плесен. Star-Light предлагат изсушителя Star-Light DHD-1218W, за който може да прочетете в следващите редове. 

Този уред е отлична алтернатива на скъпите устройства на пазара, като не им отстъпва по качество и функции. Той се отличава с ниския си работен шум, временната памет, таймера, функцията за сушене на дрехи, както и автоматичното изключване, когато резервоарът е напълнен с вода.

Продължителното излагане на прекалено влажен или прекалено сух въздух може да доведе до отрицателен ефект за вашето здраве и това на вашето семейство. Препоръчително е поддържането на среда с подходяща влажност и избягване на дългосрочните негативни ефекти.

В този смисъл, влагоуловителя е предназначен да контролира влажността, да намалява относителната влажност в помещението, като елиминира излишната влага в атмосферата.

Основни предимства

Факторите, които дават предимство на този уред пред конкурентните му са:

  • Капацитета на преработка на въздуха от 100 м³ / ч;
  • Ниските нива на шум
  • Изключително изгодната цена

Гаранционният срок е 36 месеца с което допълнително ще допринесе за вашето спокойствие.

Уреда е естетически приятен на вид, като е снабден с качествена бяла пластмаса със сито в горната част и в областта на резервоара за вода.

Контролният панел предоставя достъп до основните функции, а LCD дисплеят дава информация за цикъла на функциониране.

Основни функции

Този модел влагоуловител Star-Light е лесен за използване чрез бутоните, които присъстват от горната част на уреда и неговият дисплей.

  • Разполага с функция за сушене на дрехи, която за около 6 часа почти изсушава вашето пране;
  • Чрез бутона вентилатор може да избирате между 2 степени на работа;
  • Може контролирате и процента влажност, който желаете  (оптималният процент за препоръчване е 55 процента);
  • Може да се използвате и таймера от 1 до 24 часа в зависимост от вашите нуждите;

Друга защитна функция е автоматичното изключване ако резервоарът за вода е пълен. След като това стане уреда ще ви сигнализира с червено примигане и работата му ще се преустанови, за да се предотвратят инциденти.

Резервоара има капацитет от 2.6 литра и е поставен в задната му част. Има възможност за непрекъсната работа със специална дренажна система. Тази система представлява маркуч, който може да бъде изтеглен навън и това води до непрекъснато отстраняване на събраната влага).

Временната памет позволява работа с установените настройки при време на спиране на тока. Нивото на шума до 40 db е добра стойност.  Това ви дава възможност да  използвате уреда без проблеми дори през нощта.

Уредът тежи около 11 кг и има следните размери (Ш х В х Д в мм ): 250 х 463 х 300.

Нашето мнение за продукта

Доказано е, че продължителното излагане на прекалено влажен или прекалено сух въздух може да повлияе негативно на здравето на човека. Star-Light ще ви помогне да внесете необходимата свежест и уют във вашият дом като предпази здравето ви и това на вашето семейство, чрез поддържане на оптималната стойност на влажността в дома ви. Той се справя много добре със своята задача и може да видите разлика в нивото на влажността още от първият ден, което и потвърждават потребителите, които го имат.

Star-Light DHD-1218W

Star-Light DHD-1218W

Влагоуловител Star-Light DHD-1218W, 12 л/24 часа, 100 м³/час, Rezervor 2.6 л, Display LED, Control Digital, Timer, Бял

Star-Light DHD-2025W

Star-Light DHD-2025W

Влагоабсорбатор Star-Light DHD-2025W, 20 л/24 ч, 145 м³/ч, Резервоар 5 л, Дисплей LED, Цифров контрол, Таймер, Бял