Ревю на пералня със сушилня Arctic APLWD74126WST


Arctic APLWD74126WST е идеалният избор за вас, ако търсите модерна пералня със сушилня, предлагаща всичко необходимо, от което бихте имали нужда, при това на много изгодна цена.

Arctic APLWD74126WST

Arctic APLWD74126WST

Пералня със сушилня Arctic APLWD74126WST, 1200 об/мин, Пране 7 кг, Сушене 4 кг, Клас B, Мотор Silent Inverter, HomeWhiz, Bluetooth връзка, ExtraSteam, Downloaded Program, Бързо пране 14′, Бяла

Основни характеристики

На първо място бихме казали, че тази пералня със сушилня Arctic има изключително красив дизайн съчетан в черно-бял цвят.

Уреда разполага с компактни размери (В х Д х Ш в см): 84 х 50 х 60  и нетно тегло около 62 кг.

Двигателя Silent Inverter спомага да се насладите на енергийна ефективност с ниско ниво на шум.

Уредът постига ултра тиха работа достигаща до 58 dB при пране и 75 dB при центрофугиране, като отговаря на най-високите стандарти в своя клас.

Максималният капаците на зареждане на пералнята е 7 кг, а скоростта на въртене е 1200 оборота в минута.

Докато капацитета на сушилнята за дрехи е 4 кг., което е напълно достатъчно с оглед размерите на уреда.

Може да регулирате скоростта на оборотите в зависимост от вида на прането в диапазона от 400 до 1200 оборота в минута.

Arctic APLWD74126WST

Контролният панел е разположен в горната част на уреда като е снабден с дигитален контролен панел, чрез който може:

 • чрез дисплея да следите оставащото време на зададената от вас програма;
 • да регулирате желаните от вас температура, обороти, изплаквания, центрофуга, степен на сушене и други опции от бутоните поставен под дисплея;
 • да регулирате функцията за отложен старт от 1 до 24 часа.

Отляво на контролния панел има чекмедже с 3 отделения за поставяне на твърди и течни почистващи препарати, както и за омекотител.

Основни функции на Arctic APLWD74126WST

Този модел е идеален за големи семейства и ще ви помогне да бъдете повече време с любимите ви хора.

Уредът се предлага с технологията HomeWhiz, която ви помага да контролирате и следите домашните уреди чрез Bluetooth свързаност.

А с помощта на технологията ExtraSteam вашите дрехи получават деликатна грижа с пълно премахване на нежеланите замърсявания.

Пералнята е снабдена с автоматично регулиране на консумацията на вода, което гарантира най-добрия ефект при всяко едно изпиране.

Уреда е снабден с подобрен нагревател, който предоставя по-добра защита срещу корозия.

Уреда има две системи, които помагат за намаляване на вибрациите и шума.

Първата е специалният дизайн на страничните стени на пералната машина. А електронно балансиращата система, разпределя равномерно прането вътре в пералнята. Тези системи намаляват значително нивата на шум и вибрациите по време на работа на машината.

Чрез специални сензори свързани към процесора на пералнята интелигентната система за пране автоматично разпознава теглото на прането, като добавя точно количество вода и перилен препарат.

Функция отложен старт– с тази функция можете да отлагате старта на избраната от вас програма от 1 до 24 часа. Заредете прането в пералнята, добавете перилен препарат и настройте стартирането на пералнята в желаното от вас време.

Child Lock- специалната система за заключване предпазва пералнята от детски ръчички, които биха могли да натиснат някой бутон или да сменят програмата докато машината работи.

Сертификатът WOOLMARK, с който е оборудвана пералнята ви гарантира внимателната грижа за вашите дрехи от вълна или кашмир и други деликатни материи.

С това имате гаранция, че специалните материи никога няма да бъдат повредени, а цветовете ще запазят интензивността си!

Програми за пране и сушене

Можете да избирате между 15 програми за пране и 5 програми за сушене сред които:

 • Памук – програмата памук запазва любимите ви дрехи в отлично състояние и осигурява защитата на памучните тъкани по време на пране.
 • Бързо пране / сушене 1 кг – с тази програма може да изперете и изсушите 1 кг дрехи само за 60 минути. Програмата е предназначена за бързо измиване и сушене на дрехи, които са били носени за кратко време и не са много замърсени. Тази програма е изключително подходяща за ризи и тениски.
 • ECO памук – сега можете да перете любимите си дрехи от памук с намалено количество от вода и енергия.
 • Ръчно пране – тази програма е посветена на вълнени и деликатни материали, при условие че се спазват инструкциите на етикета.
 • Ризи – специализирана програма за пране на ризи, която ги поддържа непокътнати дори след няколко изпирания.
 • Синтетични – тази програма е специално създадена, за да защити вашите по-малко устойчиви дрехи, които са изработени от синтетичен материал.
 • Изплакване – програма е предназначена за изплакване или стягане на вашите дрехи.
 • Сушене на памук – изсушаването на памучните изделия се извършва внимателно, така че тъканите да не са засегнати и дрехите да са перфектно изсушени.
 • ANTIALERGIC+ – почистваща програма с по-дълъг период на нагряване и допълнителен цикъл на изплакване, подходяща както за бебешки дрехи, така и за алергични хора.
 • SPIN + DRAIN – тази програма добавя допълнителен цикъл на изстискване и гарантира пълното оттичане на водата от пералнята. Програмата ви помага, когато искате дрехите ви да изсъхнат бързо.
 • Сушене на синтетика – изпирането и сушенето на синтетични изделия се извършва внимателно, така че тъканите да не са засегнати и дрехите да са перфектно изсушени.
 • Без гънки – специална функция, чрез която цикълът на изстискване е разделен на няколко етапа за по-деликатно действие върху дрехите.
 • Допълнително изплакване – тази функция добавя допълнителен цикъл на изплакване в допълнение към основния цикъл на измиване. Той премахва следите от почистващ препарат, като е подходящ за пране на бебешки дрехи или алергични лица.
 • Предпране – програмата помага да се премахнат всички петна от много мръсно пране. Дрехите ви ще изглеждат безупречно с пералните Arctic!
 • Drum Clean ExtraSteam -след много пранета пералнята може да има неприятна миризма вътре. С функцията Drum Clean ExtraSteam можете да дезинфекцирате резервоара и да премахнете тези миризми за нула време.
 • Готовност за сгъване – функцията може да се активира, когато имате нужда от готово пране в гардероба без гънки.
 • RAPID+ – Тази функция намалява времето за пране с до 55%, в зависимост от избраната програма и вида плат. Специалната функция може да се използва за всички програми, посветени на синтетични или памучни изделия.
 • Silent mode – Функцията Silent mode ще стартира програмата за пране по тих начин и можете да перете дрехите си по всяко време на нощта, без да нарушавате съня на любимите си хора.
 • Easy iron– сушенето с тази функция поддържа прането леко влажно, за лесно гладене.

Енергийна ефективност

Уредът е с енергиен клас клас B (заради сушилнята) и клас А на изпиране и B на сушене, които за уред от този ценови клас са добри стойности. Годишна енергийна консумация на енергия е 1134 kWh.

Нашето мнение за продукта

Като заключение бихме казали, че Arctic APLWD74126WST е високопроизводителна пералня със сушилня, която включва най-съвременни технологии, които съществуват до момента. Моделът е изключително ефикасен при пране и премахва всички петна, а освен това сушилнята се грижи за това да извадите дрехи готови. Дизайнът на уреда е отличен, а цената му също е много конкурентна, а гаранцията от 24 месеца ще допринесе за вашето спокойствие.

Arctic APLWD74126WST

Arctic APLWD74126WST

Пералня със сушилня Arctic APLWD74126WST, 1200 об/мин, Пране 7 кг, Сушене 4 кг, Клас B, Мотор Silent Inverter, HomeWhiz, Bluetooth връзка, ExtraSteam, Downloaded Program, Бързо пране 14′, Бяла

Подобни продукти:

Arctic APLWD851262WST

Arctic APLWD851262WST

Пералня със сушилня Arctic APLWD851262WST, Пране 8 кг, Сушене 5 кг, 1200 об/мин, Безшумен инверторен мотор, HomeWhiz, Bluetooth, Steam Cure, Клас В, 60 см, Бяла

Arctic APLWD741262WST

Arctic APLWD741262WST

Пералня със сушилня Arctic APLWD741262WST, Пране 7 кг, Сушене 4 кг, 1200 об/мин, Клас Е, Безшумен инверторен двигател, HomeWhiz, Conectare Bluetooth, ExtraSteam, Downloaded Program, Бял