Ревю на съдомиялна Beko DFN05311W


Beko DFN05311W е модерна съдомиялна машина, която има отлично съотношение между цена-качество и е подходяща за всеки джоб.

Beko DFN05311W

Beko DFN05311W

Съдомиялна Beko DFN05311W, 13 комплекта, 5 програми, Клас F, 60 см, Бяла

Това е съдомиялна с механичен контрол за управление, разположен в горната част. Уреда има консервативен дизайн в бял цвят, който би паснал на всяка кухня.

Интерфейсът е механичен и изключително лесен за използване, като чрез него може да настройвате лесно абсолютно всички функции и програми на съдомиялната.

Уредът разполага с вместимост от 13 комплекта, като е насочен към семейства от 2 до 4 човека. Съдомиялната дава възможност за измиване на достатъчно чинии и чаши или няколко по-големи съдове.

Вътрешното пространство е организирано в две големи отделения със сгъваеми рафтове, едното от които е с регулируема височина с цел по-голямо удобство и възможност за измиване на всеки съд, независимо от неговата големина.

Дозаторът за препарат се намира във вътрешната страна на уреда, като  е снабден с плъзгаща се система за затваряне, която ви позволява лесна употреба.

Основни функции

Съдомиялната  е снабдено с функция за отложен старт до 24 часа. Функцията ви позволява да настроите уреда да се включи в удобно за вас време, дори и да не сте вкъщи. Само трябва да въведете времето за започване, да изберете подходяща програма и да заредите съдомиялната с препарат за почистване.

За оптимално измиване на съдовете от съдомиялните машини се изисква омекотена вода (с ниско съдържание на калций). Ако водата във вашият град има висока твърдост, то по съдовете и в машината ще има останали следи от варовик.

Това има негативно влияние върху цикъла на измиване, сушене и полиране на съдовете. От това следва, че системата за омекотяване трябва да бъде снабдена с омекчаваща сол, за да може уреда да функционира максимално ефективно всеки път.

За това разглеждания уред е снабдена с индикатор за сол, намиращ се на дисплея. Той показва дали в съдомиялната машина има достатъчно количество омекчаваща сол. Когато индикаторът за сол се появи на дисплея на уреда, ще знаете, че трябва да напълните резервоара за сол.

Индикаторът за допълнително изплакване ще се появи на дисплея на миялната машина, когато трябва да се напълни резервоара, специално проектиран за допълнително изплакване.

Система за контрол на количеството на водата предпазва домът ви от наводнения. Функцията автоматично настройва необходимото количество вода за всяка стъпка.

Програми

Уреда идва със 5 програми за миене сред които:

Clean&Shine™ – Тази програма почиства и възстановява блясъка на съдовете само за 90 минути, независимо от нивото на замърсяване.

Quick&Shine™ – Уникалната програма на Beko, Quick&Clean™ гарантира изключително измиване само за 58 минути на всички видове съдове.

Intensive 70°C – Това е програма, предназначена за измиване на много мръсни съдове или такива, чието измиване е отложено. Нейната тайна е в използването на вода с висока температурна и допълнителни цикли на изплакване, включително гореща вода.

Flexible HalfLoad™ – Тази опция позволява програмата да бъде изпълнена дори когато миялната машина е заредена с по-малко съдове.

Mini 30′ – Перфектна за леко замърсени съдове, програмата Mini 30’ измива съдовете в напълно заредената машина за 30 минути при температура 35 ºC и по този начин спестява време и енергия.

Енергийна ефективност и шум

Съдомиялна Beko DFN05311W, 13 комплекта, 5 програми, Клас F, 60 см, Бяла

Енергийна ефективност съгласно най-новите европейски разпоредби е клас F, а консумация на енергия при 100 измивания е 104 kWh.

Съдомиялната машина е много тиха, а нивото на шума е с максимална стойност до 49 dB.

Размери и тегло

Уредът има стандартни размери (В x Ш x Д) в см: 85 х 60  х 59.8  и тегло около 43.4 кг.

Нашето мнение за продукта

Тази съдомиялна Beko е идеалният избор, ако търсите високопроизводителна машина с електронно управление, оборудвана с функции и технологии от последно поколение. Имайки в същото време толкова голям капацитет и толкова много функции, този уред ще бъде чудесна помощ за всяко семейство. С наличието на съдомиялна в дома, не само, че ще имате много повече свободно време, но и ще имате чисти съдове всеки път, когато се нуждаете.

Beko DFN05311W

Beko DFN05311W

Съдомиялна Beko DFN05311W, 13 комплекта, 5 програми, Клас F, 60 см, Бяла

Подобни продукти:

Beko DFN05321W

Beko DFN05321W

Съдомиялна Beko DFN05321W, 13 комплекта, 5 програми, Клас E, Flexible HalfLoad, Clean&Shine, 60 см, Бял