Ревю на сушилня Beko DPY8506GXB1


Beko DPY8506GXB1 е идеалния избор за вас, ако търсите сушилня с най-новите като технологии като термопомпа и инверторен мотор, които дават най-добрите резултати при всяко сушене, при това с минимални разходи на енергия.

Beko DPY8506GXB1

Beko DPY8506GXB1

Сушилня Beko DPY8506GXB1, Термопомпа, 8 кг, 15 програми, OptiSense, Клас A+++, Бяла

 

Уредът е с капацитет на сушене до 8 кг, като е проектирана така, че да изсуши прането в кратък срок. Това ви спестява ценно време и неудобството от това да простирате навън, особено през студените месеци.

Тази сушилня Beko разполага със специална технология с термо помпа, която ви помага да пестите ценна енергия. Smart Dry позволява запазването и раздвижването на топлия въздух, така че дрехите да се сушат при по-ниска температура. Затвореният цикъл с термо помпата е най-ефективната технология при сушилните, в сравнение с конвенционалните модели.

Уредът разполага със специални програми, които ще се погрижат максимално добре за вашите дрехи – включително и за най-деликатните от тях.

Модела изглежда добре от естетическа гледна точка и е с размери: 84,6 см височина, 59,7 см ширина и 65,4 см дълбочина.

Специалният дизайн на страничните стени на сушилната значително намалява нивото на шума и вибрациите по време на сушенето.

Уредът е оборудвана с инверторен мотор, който осигурява ултра тиха работа с максимално ниво на шума до 64 dB. Стойността отговаря на най-високите стандарти за енергийна ефективност.

Инверторната технология дава възможност за постигане на значителни икономии при работата на уреда, като освен това го прави изключително издръжлив при употреба. От Беко дават 10 години гаранция на този тип мотор.

Основни функции

Контролният панел е оборудван с LCD дисплей и бутони за управление, разположени в горната част. Там е разположен и бутона за активиране на функция за защита от деца.

С бутоните можете да регулирате отложения старт до 24 часа, а от дисплеят да следите оставащото време.Около бутона за избор има икони за всеки тип програма.

Технологията OptiSense осигурява оптимална консумация на енергия и вода за всеки цикъл на изпиране. Това е благодарение на 4-те специални сензора: три от тях осигуряват специална грижа за дрехите, а четвъртият отговаря за продължителността.

Сушилнята се изключва автоматично след края на последната стъпка от програмата, ако не е зададена друга програма до 10 минути след това. По този начин ще имате повече свобода, без да се притеснявате дали и кога трябва да изключите уреда.

Специално създадената шарка на барабана, наречена Aquawave, внимателно изтласква прането подобно на вълна. По този начин дрехите се движат плавно в барабана. Вълнистата форма също допринася за нежната грижа към вашето пране.

И накрая, извивката на стъклото на вратата помага за по-добър смесителен ефект, позволявайки прането да се движи по-лесно.

Програми

Сушилня Beko DPY8506GXB1, Термопомпа, 8 кг, 15 програми, OptiSense, Клас A+++, Бяла

Моделът разполага с 16 предварително зададени програми, които са присъщи и за по-скъпите сушилни на пазара.

Блузи ’30, микс, вълна освежаване, експресна, дневна, освежаваща, деликатни, леко гладене (памук), готови за сгъване (памук), екстра сушене (памук), лесно гладене (синтетични материали), готови за обличане (синтетичен материал).

Baby protect – с тази програма Веко позволява да сушите дрехите на малките си деца при правилна температура, чрез внимателно контролиране на вътрешния климат, благодарение на сензорите за температура и влажност.

Програма за дънки – дебелите тъкани се сушат трудно при обикновен цикъл на сушене – особено по ръбовете, където тъканта е много по-дебела отколкото на останалите места. Като решение от Веко са разработили специална програма за дънки, подходяща за дебели тъкани и идеална за подсушаване на ръбове на дрехи като джинси, якета и вълнени дрехи и други. Тя осигурява перфектно и равномерно изсушаване.

Програма за спортни облекла – тази програма подсушава спортни облекла от памук и синтетични материи, изпрани на 40 градуса, при оптимизирано ниво на влажност.

Енергийна ефективност

Сушилня Beko DPY8506GXB1, Термопомпа, 8 кг, 15 програми, OptiSense, Клас A+++, Бяла

Това е сушилня с впечатляваща енергийна ефективност и най-висок клас А+++ с консумация на енергия 177 kWh за година.

Нашето мнение за продукта

Това е тих, надежден и енергоефективен уред, който ще отговори и на най-високите ви очаквания. Препоръчваме ви я, ако имате нужда от икономична сушилня с термопомпа, която да е оборудвана с всички необходими функции и програми, от които бихте имали нужда, при това на изключително достъпна цена.

Beko DPY8506GXB1

Beko DPY8506GXB1

Сушилня Beko DPY8506GXB1, Термопомпа, 8 кг, 15 програми, OptiSense, Клас A+++, Бяла