Ревю на фурна за вграждане Bosch HBF153BS0


Bosch HBF153BS0 е идеалният избор за вас, ако търсите надеждна и модерна фурна за вграждане, оборудвана с най-новите технологии и в същото време на много добра цена.

Bosch HBF153BS0

Bosch HBF153BS0

Фурна за вграждане Bosch HBF153BS0, Електрическа, Самопочистване EcoClean Direct, 66 л, Клас A, Инокс

 

Основни предимства на модела

  • 3D горещ въздух: перфектни резултати при готвене на до 3 нива едновременно благодарение на оптималното разпределение на топлината между отделните зони.
  • Контрол чрез червен LED дисплей: лесно управление благодарение на функциите за продължителност.
  • Потъващи бутони: удобно управление и лесно почистване на предния панел.
  • Функция EcoClean Direct: не е необходимо почти никакво почистване на фурната благодарение на специалното покритие на задната и страничните стени и тавана на фурната – автоматично абсорбира замърсяванията и се регенерира.
  • Гранит емайл: много лесна за почистване вътрешна част заради гладката повърхност и липса на остри ъгли.

Основни характеристики

Това е многофункционална фурна с 5 програми и възможност за регулиране на температурата от 50 °C до 275 °C.

Капацитетът и е 66 литра, което е повече от достатъчно. Интериорът е оборудван с комбинирани решетки и телескопични водачи на две нива. В комплекта са включени една универсална тава за печене изработена от алуминии и един решетъчен грил.

Тя също така е оборудвана с 5 реда странични водачи за тави. По желание фурната може да бъде оборудвана с комплект телескопични водачи за тави, които не са включени в оборудването. 

Bosch HBF153BS0

Тази фурната определено има модерен дизайн в цвят от неръждаема стомана и черно стъкло. Тъч дисплеят ви позволява да управлявате част от функциите само с едно докосване, а чрез двата механични бутона, които се прибират за по-лесно почистване за управление може да регулирате съответно програмите и температурата за готвене. 

Bosch HBF153BS0

Вратата на фурната е снабдена с дълга хоризонтална дръжка, която осигурява удобно отваряне. Вратата се сваля, за да може да се почиства лесно.

Стъклото на фурната е изработен от специална сплав, която го поддържа хладно по време на работа. Вратата на фурната е снабдена от вътрешната страна с идеално гладка стъклена повърхност, без винтове или нитове. Това решение означава повишена безопасност при използване и по -лесно почистване.

С отделни бутони може да настройвате таймера, електронния програмен часовник за включване и изключване на алармата и показателя на часа.

В допълнение фурната е оборудвана с допълнителна програма за защита от деца, която ви позволява да заключвате контролните уреди за управление, за да се предотврати промяната на параметрите от децата, докато фурната работи.

Основни функции

Що се отнася до техническото оборудване, преди всичко трябва да отбележим технологията за 3D готвене.

Тя позволява многоизмерно готвене чрез активиране на всички нагревателни елементи. Възможно е едновременно да приготвяте различни ястия, без да си пречат едно с друго.

Поддържането на температурата се осъществява чрез конвекция, като се използва усъвършенствана вентилационна система.

Вътрешността на фурната се осветява посредством халогенни лампи.

Заслужава да се отбележи и вградена каталитична система за самопочистване.

С каталитичен панел са оборудвани страничните стени, задната и горната страна.

Той абсорбира мазнините и допълнително намалява миризмите по време на печенето.

За почистване не е необходимо да се използват абразивни почистващи препарати или химически агенти.

Освен това фурната е оборудвана със системата за самопочистване наречена EcoClean Direct, която не изисква допълнителна консумация на енергия и прави фурната много лесна за поддръжка.

Специален слой, съставен от нанокерамични частици по вътрешните стени на фурната, разлага мръсотията по време на готвене – за целия експлоатационен живот на уреда. Така спестявате време и енергия.

Програми

Моделът разполага с 5 програми за готвене, които са достатъчно ефективни при работа за постигане на оптимални резултати в готвенето.

  • 3D HotAir
  • Горно/долно нагряване
  • Инфра-грил с циркулация на въздуха
  • Лек горещ въздух
  • Vario-грил за голяма повърхност

Размери

Тази фурна за вграждане Bosch е със следните размери (В x Ш x Д в см): 59.5 x 59.4 x 54.8.

Енергийна ефективност

Уредът е с клас на енергийна ефективност А и следователно има ниска консумация на енергия.

Консумацията е с до 20% по-ниска от обикновените фурни – за нормална програма е 0.79 kWh, а в конвенционален режим е 0.98 kWh. Мощността на уреда е 3300 W.

Нашето мнение за продукта

Това е идеалният избор за вас, ако търсите надеждна и модерна фурна за вграждане от доказан производител, която е оборудвана с всички основни функции и програми, от които бихте имали нужда, при това на супер изгодна цена. 

Bosch HBF153BS0

Bosch HBF153BS0 (Инокс)

Фурна за вграждане Bosch HBF153BS0, Електрическа, Самопочистване EcoClean Direct, 66 л, Клас A, Инокс

Bosch HBF153EB0

Bosch HBF153EB0 (Черен)

Фурна за вграждане Bosch HBF153EB0, Електрическа, Самопочистване EcoClean Direct, 66 л, Клас A, Черна