Ревю на хладилник с фризер Whirlpool W9 921D OX


Whirlpool W9 921D OX има модерен дизайн, който интегрира най-съвременните функции и технологии, което го прави идеален за тези, които не искат да правят компромис между качество, ефективност и устойчивост.

Whirlpool W9 921D OX

Whirlpool W9 921D OX

Хладилник с фризер Whirlpool W9 921D OX, 348 л, Клас E, Dual No Frost, 6th Sense, Електронен дисплей Exterior, H 201 см, Inox

Основни предимства на модела

 • Високоефективен компресор;
 • Технология 6’s Sense – запазва храната свежа за по-дълго време;
 • Dual NoFrost ™ – усъвършенствана система без замръзване в хладилник и фризер;
 • Multiflow – равномерно разпределение на въздуха и влагата в хладилника;
 • Електронно управление;
 • LED осветление;
 • FreshBox 0 ° – отделение с ниска температура за съхранение на плодове и зеленчуци храни.

Основни характеристики

Този хладилник Whirlpool ще донесе предимствата на своите ползватели, чрез иновативни технологии, гарантиращи свежестта на продуктите и тяхната запазена хранителна стойност.

Дизайнът му е много атрактивен, като моделът се откроява със своя цвят инокс със защита от следи от пръсти.

Този хладилник Whirlpool дава усещането за елегантност и стил и би се вписал перфектно във всяка модерна кухня.

Максималният нетен капацитет на уреда е 348 литра. Обема се разпределя между хладилник с 251 литра и фризер с общ капацитет от 97 литра.

За максимално улеснение и удобство уредът е проектиран така, че хладилната част е поставена отгоре, а фризерът отдолу. Доказано е, че хладилникът се използва по-често от фризера в едно домакинство.

Това е практичен уред, подходящ за млади семейства с различни кулинарни предпочитания.

Управление

Уредът е LCD дисплей със сензорно управление, който ви дава възможност да регулирате и следите следните функции:

 • Информация и контрол на температурата във фризера;
 • Информация и контрол на температурата в хладилника;
 • Предупредителен индикатор за отворена врата;
 • Заключване на достъп за деца;
 • Активиране на опции за бързо замразяване и др.

Система на охлаждане

Забравете досадното размразяване – Whirlpool W9 921D OX е със система за автоматично размразяване No Frost.

Постоянната нужда от размразяване на вашия конвенционален хладилник не само отнема много от времето ви, но и отнема от вашата енергия.

Технологията No Frost, с която е оборудван този модел, не позволява образуването на лед във фризера.

В допълнение към други модели хладилници с технология No Frost, този модел е оборудван и с новата технология Dual No Frost.

Тя контролира напълно отделно двете зони на уреда, като му позволява точното и независимо регулиране на температурата както в хладилника, така и във фризера.

По този начин между тях няма обмен на въздух, което избягва пренасянето на миризми, както и изсушаване на съхраняваната храна.

Функции на хладилника

Хладилник с фризер Whirlpool W9 921D OX, 348 л, Клас E, Dual No Frost, 6th Sense, Електронен дисплей Exterior, H 201 см, Inox

Хладилникът е с обем от 221 литра и е със специално отделение за плодове, зеленчуци, риба, пресни продукти и други.

Той има 3 стъклени рафта от закалено стъкло, които се почистват изключително лесно и имат много добра устойчивост на тежести.

Вратата е оборудвана с 4 рафта, които могат да покрият напълно вашите нужди.

Най-долната част на хладилника има специално проектирано отделение наречено FreshBox за съхранение за пресни плодове и зеленчуци, което ще ви позволят да ги задържите свежи за дълго време.

Отделението за плодове и зеленчуци е не само просторно място за тяхното съхранение, но е и важна част от вашия хладилник.

Намирайки се в контролирана среда, те ще се съхраняват свежи за по-дълъг срок от време и това е така, защото чрез въздушни течения и чрез регулиране на вътрешната влажност, плодовете и зеленчуците няма да се дехидратират, запазвайки външния си вид и аромат до 30 дни. 

Хладилник с фризер Whirlpool W9 921D OX, 348 л, Клас E, Dual No Frost, 6th Sense, Електронен дисплей Exterior, H 201 см, Inox

В допълнение, това чекмедже е оборудвано с иновативна подложка наречена Fresh Pad, която намалява разпространението на бактерии с до 99,9%. Тази подложка отделя влагата от плодовете и зеленчуците, която се отделят при съхранение, докато специална антибактериална добавка намалява вредните бактерии по повърхността на скарата.

Тази иновативна технология е независимо тествана от IMSL (Industrial Microbiological Services Ltd, UK), използвайки ISO 22196.

Над него е поставено специално отделение за съхранение на месо и риба, което запазва техните качества до една седмица напред.

Функцията Super Cooling охлажда новите продукти, като в същото време запазва температурата на вече съхраняваните.

Освен това икономично LED осветление се грижи да осигури по-ярка светлина с по-малко консумация на енергия.

Функции на фризера

Фризерът е оборудван с 3 отделения, които се вадят изключително лесно, чрез плъзгачи.

Хладилник с фризер Whirlpool W9 921D OX, 348 л, Клас E, Dual No Frost, 6th Sense, Електронен дисплей Exterior, H 201 см, Inox

Това ви позволява да намерите храната, която ви трябва много по-лесно и бързо.

Големите отделения за замразяване предлагат множество възможности. Имате специални отделения за всеки тип продукти.

Мощността на замразяване на фризера е 13 кг за 24 часа.

Други

Вратите на хладилника и тяхното уплътнение са оборудвани с антибактериална защита, съдържаща специални добавки, за да предпазят потребителите срещу бактерии, които неизбежно се залепват по повърхността им.

6-sense технологията, с която е оборудван този модел се грижи за това значително да удължи срока на годност на храната, като поддържа оптимална температура и влажност от 70-85% в хладилната зона.

Това гарантира запазването на свежестта на продуктите до 4 пъти повече сравнено с конвенционалните хладилници. (проверка на свежестта на храната, направена след 3 дни съхранение в хладилник, като се вземат предвид промените в цвета на продуктите, рН и загуба на тегло).

В същото време умният процесор контролира работата на компресора, въз основа на данните, предоставени от сензорире на устройството.

Този модел е предназначен да функционира без загуба на енергия в топлия сезон в райони с температура на околната среда с климатична клас SN-T. Проектиран е да работи икономично в диапазона на температурата от + 10 ° C през зимния период и  до + 43 ° C през летния.

Освен това той има много добра изолация и автономност до 16 часа при спиране на електричеството.

Енергийна ефективност

Хладилник с фризер Whirlpool W9 921D OX, 348 л, Клас E, Dual No Frost, 6th Sense, Електронен дисплей Exterior, H 201 см, Inox

Моделът е с добра енергийната ефективност клас E според най-новите европейски разпоредби и има потребление на енергия от 247 kWh за година.

Освен това, той интегрира безшумен компресор, който извежда на преден план редица предимства, които може да видите от първата употреба на уреда: ниска консумация на енергия и ниско ниво на вибрации и шум достигащ едва 42 dB.

Размери и тегло

Уредът има следните размери: (В x Ш x Д) в см:  201.1 x 59.5 x 65.5 и тегло 76 кг.

Нашето мнение за продукта

Това е страхотен избор, който бихме препоръчали, ако търсите качествен и надежден хладилник с фризер с добра консумация, просторна вътрешност и усъвършенствани технологии. Този уред може да осигури много икономично и добро охлаждане и замразяване на вашите любими хранителни продукти без да има и следа от лед и неприятни миризми, така че да може да се насладите на перфектно свежа храна за дълго време.

Whirlpool W9 921D OX

Whirlpool W9 921D OX

Хладилник с фризер Whirlpool W9 921D OX, 348 л, Клас E, Dual No Frost, 6th Sense, Електронен дисплей Exterior, H 201 см, Inox