Ревю на съдомиялна Bosch SMS2ITW04E


Bosch SMS2ITW04E е идеалният избор за вас, ако търсите добра съдомиялна машина с всички необходими функции и екстри, от който бихте имали нужда, при това на супер изгодна цена.

Bosch SMS2ITW04E

Bosch SMS2ITW04E

Съдомиялна Bosch SMS2ITW04E, 12 комплекта, 5 програми, Home Connect, Клас Е, 60 см, Бял

Основни предимства на модела

 

  • ExtraDry: допълнителна опция за оптимално изсушаване на съдовете.
  • Silence on demand: с до 30 мин се намалява шума на минимум по-всяко време чрез приложението Home Connect App.
  • Home Connect: домакински уред със Smart свързаност за улеснение на Вашето ежедневие.
  • Любима функция: персонализирана функция само с едно докосване.
  • AquaStop: 100% доживотна гаранция срещу протичане.

Основни характеристики 

Съдомиялна Bosch SMS2ITW04E, 12 комплекта, 5 програми, Home Connect, Клас A+, 60 см, Бял

Уредът разполага с много приятен дизайн с корпус в бял цвят с механичен контролен панел и възможност да бъде управляван от смартфон.

Това е съдомиялна с капацитет на миене на съдове с 12 комплекта, като е  насочена към семейства с по 3-4 души и е в състояние да се измие няколко вида посуда или големи съдове.

Вътрешното пространство е организирано в две големи отделения – телени кошници със сгъваеми рафтове, едната от които е с регулируема височина, с възможност да адаптирате  пространството така, че да може да събере всеки по-голям съд.

Мотора EcoSilence DriveTM е мощен, здрав, тих и ефикасен. За увеличение на ефикасността от чистенето, инженерите от Bosch са разработили икономичния EcoSilence DriveTM мотор. Той е изключително тих, ефективен и гарантира нисък разход на енергия. Двигателят EcoSilence DriveTM е безчетков и много тих, а безупречните резултати са гарантирани.

С технологията AquaStop от Bosch предоставят 100% доживотна гаранция срещу наводнения.

Лесен избор на начало на програмата в удобно за вас време. С функцията за отложен старт можете предварително да зададете програмата и избран начален час.

По този начин използвате уреда в удобно за вас време, през деня, когато сте на работа, или през нощта. След стартиране на програмата на дисплея се показва точно оставащото време.

Благодарение на сензора за натоварване може да пестите енергия при миене на по-малко съдове. Сензора автоматично спестява вода и енергия при миене на по-малко съдове.

Теглото се измерва чрез въртящ се сензор за скоростта, който открива нивото на водата. Когато има повече съдове, е необходимо по-голямо количество вода за накисването им и нивото на водата пада. В такъв случай се добавя още вода.

Технология ActiveWater е равна на: по-малко вода, по-малко ток, по-качествени резултати. Тази модерна технология за изплакване увеличава до голяма степен ефикасността и гарантира еко съобразно изплакване за отлични резултати.

Благодарение на целевото разпределение на водата, оптимизираната филтърна технология, по-бързото нагряване и по-качествената работа на помпата за циркулиране на водата се реализира икономия на вода и ток.

Основни функции

Понякога се нуждаете от допълнителна безшумна среда у дома, за да се съсредоточите върху ежедневните си задължения или работен процес.

Функцията Silence on demand може да се активира от приложението Home Connect и по този начин намалява шума от вашата съдомиялна машина, когато това е необходимо.

Тя намалява шума на минимум до 30 минути по всяко време чрез активна пауза, докато съдомиялната машина продължава да работи. С функцията Silence on demand можете да се съсредоточите върху най-важното.

Изборът на подходяща програма за миене на съдомиялната машина не само може да доведе до объркване, но често може да доведе до по-малко от перфектни резултати от почистването.

За това приложението Home Connect с функцията Easy Start Guide премахва догадките и винаги ви препоръчва подходящата програма директно от вашето мобилното устройство.

Всеки път и при всяко измиване. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете степента на замърсяване и вида и количеството на съдовете или приборите за миене в приложението Home Connect и то ще зададе най-правилната програма според това какво е необходимо.

Така можете лесно да изберете правилната програма и да получите перфектни резултати при всеки цикъл на миене.

Недостигът на таблетки за съдомиялната машина е последното нещо, което искате, когато имате нужда от чисти чинии.

Функцията Брояч на таблетки в приложението Home Connect проследява потреблението и ви информира чрез push известие, когато са останали последните пет таблетки според последна покупка. Чрез директна връзка можете лесно да презаредите новата опаковка. И накрая, съдомиялна машина, която се грижи сама за себе си.

Изчакването съдомиялната машина да приключи, може да губи време и да причинява ненужно напрежение. Особено за тези с натоварени графици. Home Connect успокоява ума ви и ви помага да бъдете по-продуктивни с времето си.

Ако желаете, Push известие може да бъде изпратено директно от вашата съдомиялна машина на вашето мобилно устройство, като ви информира за текущото състояние на програмата на съдомиялната машина и оставащото време, както и друга полезна информация.

Извлечете максимума от свързаната съдомиялна машина, като просто облекчите ежедневието си. С функцията любими можете просто да настроите най-използваните програми и опции като любимата си комбинация.

Програмираната настройка може да се стартира чрез приложението Home Connect или директно на дисплея с една стъпка. Комбинирайте например опцията Extra Dry с програмата Eco 50 и стартирайте съдомиялната машина само с едно докосване. Персонализирани настройки, които мият вашите съдове само с едно докосване.

Програми

За най-ефективно измиване модела разполага с 5 типа програми програми за повторно измиване, автоматична, интензивна, бърза и сушене.

Енергийна ефективност и шум

Съдомиялна Bosch SMS2ITW04E, 12 комплекта, 5 програми, Home Connect, Клас Е, 60 см, Бял

Тази съдомиялна на Bosch има ниска консумация на енергия, енергийна ефективност съгласно най-новите европейски разпоредби е клас E, а консумацията на енергия за 100 измивания е 92 kWh.

Стандартното потребление на енергия при цикъл еко е 1.02 kWh, а консумацията на вода е 10.5 литра .

Годишното потребление е 290 kWh, а разходът на вода е 2660 литра .

Миялната машина е много тиха, а нивото на шума е с максимална стойност от 50 dB. 

Размери и тегло

Уредът е със следните размери (В x Ш x Д в см) 84,5 х 60 х 60  и тегло около 50 кг.

Нашето мнение за продукта

Това е много добра съдомиялна машина, която има отлично съотношение между цена и качество и е подходяща за всяко едно семейство до 4 души. Уреда разполага с най-необходими функции и програми, от които бихте имали нужда и които биха ви улеснили максимално във вашето ежедневие.

Bosch SMS2ITW04E

Bosch SMS2ITW04E

Съдомиялна Bosch SMS2ITW04E, 12 комплекта, 5 програми, Home Connect, Клас Е, 60 см, Бял