Ревю на съдомиялна Bosch SPS46IW07E


Bosch SPS46IW07E е идеалният избор за вас, ако търсите съдомиялна с компактни размери и електронен контрол и с най-необходими функции, от който бихте имали нужда, при това на супер цена.

Bosch SPS46IW07E

Bosch SPS46IW07E

Съдомиялна Bosch SPS46IW07E, 9 комплекта, 6 програми, Клас A++, 45 см, Бяла

Основни предимства на модела

  • Silence и Silence Plus програми: за приятна тишина по време на работа с шум до 44 dB.
  • ExtraDry функция: допълнителна опция за оптимално изсушаване на съдовете
  • VarioFlex-кошници и Vario-чекмедже: оптимално регулиране и място на всички нива.
  • Дисплей: показание за остатъчното време, със стандартна информация като необходимост от дозареждане.
  • AquaStop: 100% защита от водни щети, за целия живот на уреда
  • 7 сегментов дисплей: показание за остатъчното време, със стандартна информация като необходимост от дозареждане.

Основни характеристики

Уредът разполага с много приятен дизайн с корпус в бял цвят с електронен контролен панел, намиращ се от горната страна на вратата. 

Контролния панел е с много интуитивно управление, снабден е с малък LED дисплей, които показва оставащото време до приключване на всяка една програма.

Устройството е снабдено с функция таймер с отложен старт до 24 часа, който се показва на дисплея. 

Тази съдомиялна Bosch е с капацитет на миене на съдове с 9 комплекта, като е  насочена към семейства с по 2-3 души и е в състояние да се измие няколко вида посуда или големи съдове.

Вътрешното пространство е организирано на три нива – телени кошници със сгъваеми рафтове, едната от които е с регулируема височина, с възможност да адаптирате  пространството така, че да може да събере всеки по-голям съд.

Благодарение на издърпващото се чекмедже VarioDrawer третото ниво на зареждане прави тази съдомиялна още по-удобни.

Това е най-подходящото място за прибори и малки кухненски съдове, като например лъжици, вилици, черпаци или бъркалки.

То ви дава повече гъвкавост при зареждане на съдомиялната и освобождава допълнително място на другите нива.

Кошницата за прибори на долното ниво може да се подмени с VarioDrawer, за да се освободи място за до 10 места при съдомиялните на 45 см.

В допълнение към разпръскващото рамо в долната част на уреда е поставено и двойното рамо за разпръскване на вода в горната кошница наречено DuoPower, което гарантира оптимално чисти съдове.

Двете ергономични рамене за разпръскване на вода осигуряват насочено циркулиране на водната струя и достигане до всеки ъгъл на вътрешността на съдомиялната.

Благодарение на този прецизен контрол всеки цикъл на плакнене е щадящ за стъклените чаши и чиниите.

Мотора EcoSilence DriveTM е мощен, здрав, тих и ефикасен.

За увеличение на ефикасността от чистенето, инженерите от Bosch са разработили икономичния EcoSilence DriveTM мотор. Той е изключително тих, ефективен и гарантира нисък разход на енергия.

 
Двигателят EcoSilence DriveTM е безчетков и много тих, а безупречните резултати са гарантирани.

Основни функции

С технологията AquaStop от Bosch предоставят 100% доживотна гаранция срещу наводнения.

Лесен избор на начало на програмата в удобно за вас време. С функцията за отложен старт можете предварително да зададете програмата и избран начален час.

По този начин използвате уреда в удобно за вас време, през деня, когато сте на работа, или през нощта. След стартиране на програмата на дисплея се показва точно оставащото време.

Благодарение на сензора за натоварване може да пестите енергия при миене на по-малко съдове. Сензора автоматично спестява вода и енергия при миене на по-малко съдове.

Теглото се измерва чрез въртящ се сензор за скоростта, който открива нивото на водата. Когато има повече съдове, е необходимо по-голямо количество вода за накисването им и нивото на водата пада. В такъв случай се добавя още вода.

Технология ActiveWater е равна на: по-малко вода, по-малко ток, по-качествени резултати. Тази модерна технология за изплакване увеличава до голяма степен ефикасността и гарантира еко съобразно изплакване за отлични резултати.

Благодарение на целевото разпределение на водата, оптимизираната филтърна технология, по-бързото нагряване и по-качествената работа на помпата за циркулиране на водата се реализира икономия на вода и ток.

AquaSensor се грижи за разпознаване на петната до постигането на блестящо чисти чинии. AquaSensor регулира разхода на вода в зависимост от типа и степента на замърсяване, като използва светлинни лъчи за управление на изплакването.

В зависимост от остатъците храна, мазнина или препарат във фазата на изплакване, процесът се анализира, за да се определи дали трябва да продължи.

Програми за измиване

Съдомиялна Bosch SPS46IW07E, 9 комплекта, 6 програми, Клас A++, 45 см, Бяла

За най-ефективно измиване модела разполага с 6 програми за измиване: Интензивна 70 °C, Auto 45-65 °C, Eco 50 °C, Тиха 50 °C, Стъкло 40 °C, 1 h 65 °C.

Енергийна ефективност и ниво на шум

Bosch SPS46IW07E има висока енергийна ефективност A++, с ниска консумация на енергия за година от 197 kWh и нисък разход на вода е 2380 литра .

Стандартното потребление на енергия при цикъл еко е 0.7 kWh, а консумацията на вода е 8.5 литра .

Тази съдомиялна машина е много тиха, а нивото ѝ на шум не надвишава 44 dB. 

Размери и тегло

Уреда е със следните размери (В x Ш x Д в см) 84.5 x 45 x 60   и тегло 42.23 кг.

Нашето мнение за продукта

Това е много добра съдомиялна машина, която има отлично съотношение между цена и качество и е подходяща за всяко едно семейство до 3-4 души. Уреда разполага с най-необходими функции и програми, от които бихте имали нужда и които биха ви улеснили максимално във вашето ежедневие.

Bosch SPS46IW07E

Bosch SPS46IW07E

Съдомиялна Bosch SPS46IW07E, 9 комплекта, 6 програми, Клас A++, 45 см, Бяла