Ревю на еспресо машина Krups Calvi Latte XP345810


Krups Calvi Latte XP345810 е идеалната еспресо машината за вас, ако искате всяка сутрин да се наслаждавате на перфектно кафе в офиса или у дома. Освен това в момента тази машина Krups а е едно от най-изгодните предложения, което заслужава вашето внимание.

Krups Calvi Latte XP345810

Krups Calvi Latte XP345810

Еспресо машина Krups Calvi Latte XP345810, 15 бара, Автоматичен контрол на температурата, 1 л, Черна

Основни характеристики

Моделът има компактни размери и би паснал добре във всяка една кухня. Освен това се отличава със стилен дизайн в черен цвят и хромирани детайли.

Размерите на уреда са по-компактни, което значи, че той няма да заема много място във вашата кухня: 36.8 x 19.8 x 39 см
мм.

Еспресо машината Calvi Latte, с помпа за налягане и аксесоара за капучино, предлага богата, кремообразна пяна за изживяване като барист, всеки път когато правите вашето сутрешно лате или капучино.

Важен фактор за получаване на перфектните кафе напитки е температурата. Благодарение на електронната функция за контрол на температурата, получавате вкусно еспресо или капучино всеки път, дори и у дома.

Машината е снабдена с подвижна тава, за да може да се почиства много по-лесно. Контролният панел е снабден със светодиоди и кръгъл въртящ се бутон, правещи машината лесна за използване от всеки.

Патентована Thermoblock система се грижи да постигне перфектната температура на кафето от първата чаша.

Резервоарът за вода има капацитет от 1.1 литър и е лесен за пълнене, предлагайки вода за всяка напитка, подходящ за приготвяне на няколко чаши кафе.

За да спестите време, машината може да приготвя и по 2 чаши едновременно.

Моделът Calvi XP3440 има високата мощност от 1460 W и помпа от 15 бара, която осигурява пълно извличане на аромата на кафето.

Функцията за автоматично изключване позволява пестенето на енергия. Така, ако за 5 минути машината не бъде използвана, то тя ще спре автоматично.

Това спестява значително количество енергия. В същото време се предлага специална система против капене, така че тавата остава чиста и не е необходимо да почиствате пространството под дюзите.

Нагревателят е от висококачествена неръждаема стомана и е високо устойчив във времето.

Универсалната ръкохватка е съвместима с всяко смляно кафе и всички видове меки капсули и еднократни дози кафе.

Захранващият кабел е с дължина от 1 метър и е достатъчно дълъг, за да позволи лесно инсталиране навсякъде.

Нашето мнение за продукта

Инвестицията в тази еспресо машина Krups е много добра в дългосрочен план, особено защото можете да имате любимото си кафе по всяко време, без да се налага да го купувате отвън и да правите компромис с качеството. Благодарение на парната дюза SuperCappuccino правите кремообразно капучино с перфектна пяна за консистенция и разнообразие от напитки. Моделът притежава всички основни функции за приготвянето на перфектната чаша кафе, а съотношението между качество и цена е едно от най-добрите.

Krups Calvi Latte XP345810

Krups Calvi Latte XP345810

Еспресо машина Krups Calvi Latte XP345810, 15 бара, Автоматичен контрол на температурата, 1 л, Черна