Ревю на вертикална прахосмукачка Bosch Unlimited6 BCS612KA2


Bosch Unlimited6 BCS612KA2 е добър избор за вас, ако търсите модерна и мощна безжична вертикална прахосмукачка, предлагаща всичко необходимо, от което бихте се нуждаели, при това на достъпна цена.

Bosch Unlimited6 BCS612KA2

Bosch Unlimited6 BCS612KA2 (Сребристa)

Безкабелна вертикална прахосмукачка Bosch Unlimited6 BCS612KA2, 2 сменяеми батерии 18V, 2.5Ah, Li-Ion, Аксесоари за тесни пространства и тапицерия, Сребриста

Основни предимства

  • Компактен дизайн: лесна и гъвкава работа благодарение на компактния дизайн и ниското тегло.
  • Удължено работно време: ако е необходимо може да удължете работното време благодарение на сменяемите батерии 18 V, съвместима с всички продукти на Bosch от гамата Home & Garden.
  • Произведено в Германия: високи стандарти за качество и щателно тествани за пълно удовлетворение
  • Надеждни почистващи характеристики: четката All Floor Power и DigitalSpin Motor гарантират, че можете да почиствате на всички видове подове.

Основни характеристики

Уредите на Bosch традиционно са оценявани високо от потребителите, заради вложените качествените материали и използвани иновативни технологии за направата на всеки един уред, което прави техните характеристики по-добри от тези на конкурентите им.

Освен това повечето устройства, произведени от Bosch, имат отлична надеждност, която гарантира по-дълъг живот в сравнение с модели от други производители.

В това ревю ще ви представим вертикално прахосмукачка от ново поколение, произведена от Bosch в Германия.

Тази вертикална прахомсукачка Bosch работи е оборудвана с електромотор, който работи до 30 минути и тежи едва 2.3 кг.

2.5Ah сменяема батерия осигурява до 30 минути в нормален режим с неелектрически аксесоари, до 25 минути в нормален режим с електрическа дюза за под и до 8 мин. в турбо режим с електрическа дюза за под.

При този модел може да имате разширена автономия с лекота, благодарение на взаимнозаменяемите батерии (имате 2 включени в комплекта).

Благодарение на високата всмукателна мощност с тази прахосмукачка Bosch почиствате бързо и лесно само с натискане на един бутон.

Електрическата четка AllFloor ви позволява да почиствате лесно мъх и косми както на твърди подове, така и на килими.

В комплекта ще откриете 2 в 1 четка за мебели и тапицерия и накрайник XXL, който осигурява бързо почистване на меката мебел.

Освен това докинг станцията осигурява както съхранението на прахосмукачката, така и аксесоарите включени в комплекта.

Тази прахосмукачка може да покрие всеки сантиметър от вашето жилище – от пода до тавана.

Вертикалните прахосмукачки без кабел са специално проектиране с цел да почиствате дома си по-лесно с перфектни резултати.

Всички аксесоари в комплекта са лесни за монтиране и са ви една ръка разстояние. Например с моторизираната четка за бързо почистване повдига мръсотията само с едно движени и прахта за отрицателно време за една по-чиста и приятна среда.

Доживотен материал на филтъра с мембрана Pure Air и дълъг живот на хигиеничния филтър за чист изходящ въздух.

По принцип във въздуха винаги има фини прахови частици. Благодарение на ефективната система, изпуснатият въздух се филтрира три пъти, което води до 99,9% филтрация. Резултатът е просто изумяващ, защото изпуснатият въздух е по-чист от въздуха, който дишате преди почистване.

Освен това уредът е проектиран да бъде лесно изпразван за по хигиенично изпразване на контейнера за прах и без измиване на филтъра.

Тя е с компактни размери и лека с разположен специален прахообразен контейнер. Той държи цялата мръсотия, без да изисква неудобство при смяна и скъпа замяна на торби, както при еквивалентните прахосмукачки с торби на пазара.

Нашето мнение за продукта

Вертикалните прахосмукачки без кабел са специално проектиране с цел да почиствате дома си по-лесно с перфектни резултати. Ефективната система за филтриране, лесното използване и полезните аксесоари включени в комплекта са други предимства на тази вертикална прахосмукачка на Bosch. Тя ще се превърне в ежедневния ви партньор за ефективни и незабавни резултати при почистване на домът ви, дори на труднодостъпните места. Освен това този продукт е произведен в Германия, гарантиращо високи стандарти за качество и обстойни тестове за трайно удовлетворение.

Bosch Unlimited6 BCS612KA2

Bosch Unlimited6 BCS612KA2 (Сребристa)

Безкабелна вертикална прахосмукачка Bosch Unlimited6 BCS612KA2, 2 сменяеми батерии 18V, 2.5Ah, Li-Ion, Аксесоари за тесни пространства и тапицерия, Сребриста