Ревю на пералня Bosch WAN24063BY

Когато става избор за пералня, днешният потребител е склонен да иска нещо повече от своят уреди, извън неговото основно предназначение, за което е създаден. Ако и вие търсите високопроизводителна пералня, която няма да ви разочарова в следващите 10 години, то може да разгледате пералня Bosch WAN24063BY, защото немското качество в нея се усеща, така че ако търсите високопроизводителна перална машина, то този уред няма да ви разочарова.

Bosch WAN24063BY

Bosch WAN24063BY

Пералня Bosch WAN24063BY, 8 кг, 1200 об/мин, Клас C, EcoSilence Drive, Функция презареждане, Бял

Основни предимства на продукта

 • EcoSilence Drive™ – пералня с изключително ефективен и здрав мотор с дълготраен живот.
  SpeedPerfect решението, което намалява времето за изпиране с до 65%, без компромис с резултатите.
 • ActiveWater™ Plus: пестите вода и средства благодарение на плавната система за автоматично регулиране на прането.
 • Лесен за използване LED дисплей със сензорно управление и много допълнителни опции като отложен старт и оставащо време.
 • Функция за допълнително зареждане. Забравили сте нещо? Добавете го без проблеми.

Основни характеристики

Bosch WAN24063BY е пералня с добър капацитет и отлична производителност при пране, но обикновено може да бъде намерена на по-висока цена.

Този модел е с капацитет от 8 кг и е подходяща за 4-5 членно семейство. Максималната скорост на центрофугиране е 1200 об/мин, което спомага да извадите почти сухо пране от пералнята. Тази пералня е оборудвана с 14 програми за пране, към които са добавени някои специални функции, за които може да прочетете по-долу.

В допълнение, пералнята е оборудвана с инверторен мотор, който извежда на преден план набор от предимства, които бихте видели още от първата употреба: ниска консумация на енергия и ниско ниво на шум и вибрации. Това прави възможно да използвате пералнята по всяко време, без да се притеснявате от висок шум или голяма сметка за ток.

Дизайнът на уреда е модерен и в същото време елегантен и може да се впише на всяко място в домът ви, а неговите стандартни размери (В, Ш, Д) мм 848 x 598 x 550 допринасят за това.

Управление

LED контролният панел е интуитивен, и в същото време устойчив на пара и вода LED дисплей, който ви показва различна информация за избраната от потребителя програма, избраната скорост на центрофугиране, общата продължителност и етап на програмата за пране и въртящ се селектор, около който ще намерите всички подсказка за всички програми за пране и специални функции, с които е оборудван този модел.

Вдясно от въртящия се селектор за програмиране са 4 сензорни бутона със сензорен екран с функции: старт/пауза; Speed Perfect; Eco Perfect и центрофуга.

Основни функции

По отношение на технологиите, налични за този модел, ще откриете, че Bosch WAN24063BY има:

 • Active Water: уредът разпознава основното количество пране, като по този начин автоматично регулира консумацията на вода и електроенергия в зависимост от натоварването на прането. Така, след като установи количеството пране, уредът автоматично регулира продължителността на програмата за пране.
 • SpeedPerfect: функция, която може да се активира, което намалява времето за пране до 65% и освен това прави уреда 50% по-енергийно ефективен. Това се дължи на опциите Speed ​​Perfect и Eco Perfect, който може да избирате в менюто.
 • Антивибрация: специалният дизайн на страничните стени на пералната машина значително намалява шума и вибрациите по време на пране, а електронната система за контрол на баланса равномерно разпределя прането вътре в машината и повече шум и вибрации.
 • Този тип перални машини разполагат със система за откриване на остатъчна пяна в случай на предозиране с перилни или почистващи разтвори, като при необходимост активира допълнителната програма за изплакване.
 • Специална система против теч на маркуча Aqua Stop който съдържа електроклапан, предпазва пералнята от неприятни наводнения, които никоя жена не иска от модерна пералня.
 • С функцията за отложен старт до 24 часа имате повече гъвкавост. Можете да зададете желаното време за стартиране на програмата на пералната машина. По този начин ще бъдете абсолютно сигурни, че прането ви ще е готово точно когато искате.

Програми за пране

Bosch WAN24063BY има 14 програми за пране със стандартни опции (памук, ризи, вълна, спорт, ръчно, тъмен цвят, коприна и др.), заедно с бързите програми за 15/30 минутно изпиране.

Пералнята разполага със специална функция наречена Drum Clean която е предназначена за почистване на барабана, за целта може периодично да активирате функцията за дезинфекция с програмата за пране памук 90°C .

Енергийна ефективност

Това е пералня с отлична енергийна ефективност клас C с консумация на енергия средно за година 175 kWh.

Потребление на вода от 9900 литра годишно е изчислена въз основа на 220 стандартни цикъла на пране за програмите за памучни тъкани при 60°C и 40°C при пълно и частично зареждане.

Реалното потребление на вода зависи от начина на използване на уреда.

Нашето мнение за продукта

Ако намерите Bosch WAN24063BY на намалена цена, то това ще е много добра сделка. Този модел е достатъчно обемен, тих и икономичен. Ако търсите устройство от доказан производител, то това би била много добра опция за вас.

Bosch WAN24063BY

Bosch WAN24063BY

Пералня Bosch WAN24063BY, 8 кг, 1200 об/мин, Клас C, EcoSilence Drive, Функция презареждане, Бял