Ревю на климатик Tesla TA36FFML-1232IAPC

Tesla TA36FFML-1232IAPC е един от бюджетните и ефективни климатици, който може да изберете през 2022 година. Този модел включва набор от интелигентни функции, позволяващи предоставяне на най-високо ниво на комфорт в средно големи помещения, при това с ниска консумация на енергия. Освен това той се предлага на една изключително изгодна цена.

Tesla TA36FFML-1232IAPC

Tesla TA36FFML-1232IAPC

Климатик Tesla TA36FFML-1232IAPC, 12000 BTU, Функция за отопление, Функция Turbo, I Feel, Противогъбична функция, Самопочистване, Таймер, Миещ се филтър, Корпус против ръжда, Инвертор, R32

Тази климатик има модерен аеродинамичен дизайн, който подобрява работата на устройството, като прави студения въздух да циркулира по-бързо в къщата. Ярко белият цвят и извития дизайн със скрит LCD дисплей биха се вписали отлично във всяка една стая от вашият дом.

Този климатик TESLA може да се използва както за охлаждане през летните жеги, така и за отопление през студените месеци.

Климатик Tesla има способност да охлажда много бързо помещение до 30 кв., благодарение на своя капацитет на охлаждане и затопляне от 12000 BTU.

Климатикът може да охлажда в диапазона от 14 до 43°C и да отоплява в температурния диапазон от -15 до – 30°C без проблем.

Високоефективния компресор успява да охлади помещението само за 30 секунди. Дори когато става въпрос за отопление, то климатикът се задейства много бързо, като започва да отоплява до 2 минути.

Капацитета му е подходящ за помещения с площ до 30 квадрата, с височина на жилището до 2.7 метра.

Инверторната технология играе много важна роля в дейността на устройството, тъй като благодарение на нея компресорът може автоматично да регулира скоростта си, достигайки по-бързо зададената температура. При дълги работни цикли могат да се постигнат значителни спестявания на електроенергия.

Внедрената система за филтриране осигурява ефективно пречистване на въздуха, елиминирайки както фините прахови частици, замърсявания и полени, така и вируси, бактерии и алергени. Освен това може лесно да се отдели за почистване.

Основни функции

Tesla TA36FFML-1232IAPC

С Wi-Fi функцията TESLA TA36FFML-1232IAPC вече предлага възможност за достъп до функциите за охлаждане, отопление и вентилация, както и включване/изключване на уреда чрез M-Smart Wi-Fi модула, който може да бъде инсталиран във вътрешното тяло . Чрез M-Smart Wi-Fi модула можем да управляваме климатика от където и да се намираме, използвайки смартфони или таблети

Това е много полезна функция за всеки, който иска да намери приятна температурна среда, когато се приберат вкъщи след дългия работен ден.

За да може да ползвате тази функция, то трябва да закупите и отделено смарт модулно управление, което се предлага на достъпна цена (около 30 лв.).

3D посока на въздуха е една от функциите, която може да откриете само в по-скъпите климатици на пазара. Прорезът на вътрешното тяло може да се регулира както хоризонтално, така и вертикално, така че да се осигури най-оптимален въздушен поток в помещението. От тази гледна точка Tesla е един от най-ефективните климатици на пазара.

Таймер, който ви дава възможност да настройте режима на работа във времевия интервал на вашите нужди.

Нощният режим има за цел да ви осигури спокоен сън през нощта с възможно на-ниско ниво на шум и автоматично регулиране на температурата.

Функция за изсушаване е полезна функция, когато трябва да водите битка с плесен и мухъл и в горещите летни дни, когато излишната влага създава най-голям дискомфорт. Функцията може да работи независимо от промяната на стайна температура, отстранявайки 2.5 литра влага за час.

Функцията за самодиагностика ще предпази уреда от всякакви тежки неизправности. Тя ще открие някаква грешка в нормалния режим на работа, незабавно ще спре устройството и ще покаже код, специфичен за грешката. В зависимост от този код, в ръководството за потребителя ще намерите най-бързите и най-надеждни методи за възстановяване.

Функция турбо е най-добрият начин за бързо охлаждане при нужда. Тази функция настройва вентилацията на устройството да работи с висока скорост и да охлажда помещението много по-бързо, отколкото други настройки.

Филтриращата система 3 в 1, вградена в климатика е една от най-добрите на пазара. Тя е в състояние да премахне вируси, бактерии или алергени от стаята, което води до пълно пречистване на въздуха.

Функцията интелигентно размразяване се активира автоматично по време на отоплителния режим. Тя спира само устройството, когато е открит лед във външното тяло, за да може той бъде разтопен.

Технология срещу комари – ултразвуковата технология против комари им пречи да проникнат в климатичната зона.

Функция за подгряване на навлизането на студен въздух в началото на режима на затопляне.

Енергийна ефективност

Този климатик ​​​​разполага с инверторен компресор, който увеличава ефективността на уреда. Освен че намалява сметките за ток, то той се грижи и за намаляване на вибрациите и шума.

С електронното контролиране на скоростта на компресора, той успява да достигне желаната температура като след това я поддържа постоянна, без вибрации и излишен шум.

Енергийната ефективност при охлаждане е много добра A++, а при затопляне е A+.

Енергийната ефективност на климатичната система е добра – номинална консумация за час е при охлаждане е 1090 W, а при отопление е 970 W.

Тиха работа – шумът на вътрешното тяло е много малък благодарение на отличната оптимизация на вентилатора. Нивото на шум достига до 28 dB според натовареността, което прави модела изключително тих. Шума на външното устройство достига 59 dB.

Размери и тегло

Размери на вътрешното тяло (Д х Ш х В) в см: 20 х 75 х 28.5

Размери на външното тяло (Д х Ш х В) в см: 28.5 х 73 х 54

Тегло вътрешно устройство 8 Kg

Тегло външно устройство 25 Kg

Нашето мнение за продукта

Tesla TA36FFML-1232IAPC е устройство, което се справя много добре както през зимата, така и през лятото. Той има широк набор от функции, които ще покрият основните ви нужди, а едно от основните му предимства е достъпната му цена. Този климатик може да бъде добър вариант както за апартаменти, така и за къщи, като елиминира топлинния дискомфорт доста бързо. Потребителите, които го използват изказват мнение, че са доволни от него и смятат, че съотношението цена-качество на уреда е страготно.

Tesla TA36FFML-1232IAPC

Tesla TA36FFML-1232IAPC

Климатик Tesla TA36FFML-1232IAPC, 12000 BTU, Функция за отопление, Функция Turbo, I Feel, Противогъбична функция, Самопочистване, Таймер, Миещ се филтър, Корпус против ръжда, Инвертор, R32