Ревю на еспресо машина Breville Barista Max VCF126X-01


Breville Barista Max VCF126X-01 е един от най-добрите избори, които може да направите, ако търсите полу-професионална еспресо машина, способен да превърне вашата кухня в мини кафене със своите кафе специалитети.

Breville Barista Max VCF126X-01

Breville Barista Max VCF126X-01

Еспресо машина Breville Barista Max VCF126X-01, 15 bar, 1450 w, Вградена кафемелачка

Основни характеристики

Breville е австралийски производител на малки кухненски уреди, предлагащи много атрактивна гама кафемашини.

Моделът Barista Max VCF126X-01 изглежда страхотно в сребрист цвят. Еспресо машината има здрава конструкция с видимо добри материали от метал и висококачествена пластмаса.

Тази еспресо машина е оборудвана с редица функции, които я отличават с други модели от този ценови клас.

Уредът е изключително лесен за използване, чрез своите тъч бутони, които ви дават възможност да изберете предпочитания от вас кафе специалитет.

Breville Barista Max VCF126X-01

Може да избирате между направата на еспресо, капучино или лате, всеки с възможност за приготвяне в стандартно или двойно количество.

Машината ви дава възможност да приготвяте изобилие от вкусни опции за персонализиране на кафето. Може лесно да персонализирате концентрацията, интензитета и температурата за всяка напитка.

Освен това можете да използвате всякакъв тип чаши, независимо от височината им (например чаша за кафе, чаша за лате макиато, чаша за еспресо и др.), тъй като еспресо машината Breville Barista Max е специално проектирана за тази цел.

Всички любители на кафето биха искали да имат тази машина, тъй като тя предлага напитки далеч по-добри от класическите кафеварки и от повечето еспресо машини на пазара.

Една от причините е, че тази машина има 58-милиметров държач за филтъра, както всички професионални еспресо машини.

В него влиза количество от 20-22 гр кафе, за да се гарантира перфектно еспресо всеки път.

Освен това новият държач за филтър гарантира правилното разпределение на кафените зърна за интензивен и богат аромат, но и фина и кремообразна текстура, която със сигурност ще харесате.

С нея получавате прясно смляно кафе всеки път само с натискането на един бутон.

Вградената мелачка с 30 нива на смилане ви помага да получите перфектното кафе!

В зависимост от избраното ниво на смилане, вашата напитка ще има уникален аромат, всеки път!

Мелачката е с капацитет 250 гр., а зоната за мелене на кафе е осветена. Освен това се монтира, почиства и настройва лесно.

Breville Barista Max VCF126X-01

Резервоара за вода е разположен отзад и има капацитет от 2.8 литра.

Машината разполага с две подвижни тавички, които са изключително лесни за почистване, а също горната е регулируема и ви помага да поставите по нависоко вашата по-ниска чаша.

Машината за еспресо има мощност от 15 бара и 1450 W и е напълно достатъчно за извличането на перфектния вкус от кафето.

Уредът разполага с гумени подложки на дъното, за минимизиране на нивото на шума, но и за предотвратяване на вибрациите.

Допълнителни функции

Тази машина има специална система за предварителна инфузия, която разпределя по-малко количество върху пресованото кафе преди постоянния поток вода, за да обогати неговият аромат. По този начин напълно ще се насладите на силно и ароматно кафе всеки път.

Системата Thermoblock контролира температурата на кафето през цялото време на приготвяне, така че резултатът е перфектен: нито твърде горещо, нито твърде студено. Така кафето запазва своите свойства и аромат и можете да му се насладите веднага!

Breville Barista Max VCF126X-01

Чрез системата Auto-shot control може да избирате кафето, което искате: single shot (30 мл), double shot (60 мл) или гореща вода (200 мл). Използвайте функцията за гореща вода, когато искате да приготвите дълго черно кафе, чай или да загреете чашата, преди да приготвите еспресо.

Тази машината Breville е оборудвана с високопроизводителен Steam wand система за правене на перфектнта млечна пяна, който разпределя парата директно в контейнера с мляко.

Breville Barista Max VCF126X-01

Така парата под налягане се загрява и придава текстура на млякото, което ви позволява да получите перфектно капучино или мляко, превръщайки напитката си в специална.

Виж още ревю на еспресо машина Breville Prima Latte VCF045X-01

Нашето мнение за продукта

Това е перфектната еспресо машина за вас, ако обичате да започвате сутринта с чаша кафе, но и обичате да се глезите и с други топли напитки като капучино и лате например. Сигурни сме, че тази еспресо машина Breville ще стане бързо най-добрият ви приятел всеки ден. Препоръчваме ви я, тъй като тя съчета много елегантен дизайн, функции присъщи на кафеавтоматите, но на много по-добра цена от тях.

Breville Barista Max VCF126X-01

Breville Barista Max VCF126X-01

Еспресо машина Breville Barista Max VCF126X-01, 15 bar, 1450 w, Вградена кафемелачка

Подобни продукти:

Breville Barista Max Plus VCF152X-01

Breville Barista Max Plus VCF152X-01

Еспресо машина Breville Barista Max Plus VCF152X-01, 15 бара, 2.8 л, Контейнер за мляко 0.46 л, 30 настройки за смилане, LED дисплей, Черен