Ревю на еспресо машина Breville Prima Latte VCF045X-01


Breville Prima Latte VCF045X-01 е способна да ви очарова със специфичен вкус и аромат на кафето и има потенциал да превърне вашата кухня в мини кафене, благодарение на възможността да прави най-различни кафе специалитети.

Breville Prima Latte VCF045X-01

Breville Prima Latte VCF045X-01 (Сребрист)

Еспресо машина Breville Prima Latte VCF045X-01, 15 bar, Автоматично капучино и лате макиато

Breville Prima Latte VCF046X-01

Breville Prima Latte VCF046X-01 (Червен)

Еспресо машина Breville Prima Latte VCF046X-01, 15 bar, Автоматично капучино и лате макиато

Основни характеристики

Breville е австралийски производител на малки кухненски уреди, предлагащи много атрактивна гама кафемашини.

Моделът Prima Latte идва в две разновидности VCF045X-01, който е в стилен сребрист цвят и VCF046X-01, който е в магнетично червено, но и двете машини изглеждат страхотно и трябва да изберете цветът според вкусът ви.

Еспресо машината има здрава конструкция и е произведена от видимо добри материали. Резервоара за вода е разположен отзад и има капацитет от 1,5 литра. 

Breville Prima Latte VCF045X разполага и със специален резервоар за мляко, който се грижи да направи перфектната млечна пяна за вашето любимо лате или капучино.

Контейнерът за мляко е с капацитет 0,3 литра и може да се сваля, за да се съхранява в хладилника.

Пяната е гъста и богата, добавяйки специален чар  на напитките, а самата пенообразуваща система е регулируема, и всеки може да регулира количеството пяна или мляко, което желае.

Една от недостатъците на машината е, че трябва да измиете компонентите и контейнера за мляко след всяко ползване, ако не го приберете в хладилника разбира се.

Уреда е изключително лесен за използване, чрез своите тъч бутони, които ви дават възможност да изберете предпочитания от вас кафе специалитет. Може да избирате между направата на еспресо, капучино или лате, всеки с възможност за приготвяне в стандартно или двойно количество.

За да приготвите любимата си гореща напитка, можете да изберете автоматични или ръчни опции. За последното трябва да натиснете обикновен бутон и след това ръчно да регулирате времето за натискане на кафето.

Машината разполага с две подвижни тавички, които се изваждат и почистват изключително лесна.

Машината за еспресо има мощност от 15 бара, което е напълно достатъчно за извличането на перфектния вкус от кафето.

Комплектът е оборудвана с три филтъра, от които Open System Filter може да използва 45 мм дозиращи подложки.

Атрактивен аспект е, че устройството се предлага с възможност за удължаване на гаранцията до 5 години, така че да не се налага да се притеснявате за евентуални проблеми в бъдеще.

Нашето мнение за продукта

Това е перфектната еспресо машина за вас, ако обичате да започвате сутринта с чаша кафе, но и обичате да се глезите и с други топли напитки като капучино и лате например. Препоръчваме ви я, тъй като тя съчета много елегантен дизайн, функции присъщи на кафеавтоматите, но на много по-добра цена от тях.

Breville Prima Latte VCF045X-01

Breville Prima Latte VCF045X-01 (Сребрист)

Еспресо машина Breville Prima Latte VCF045X-01, 15 bar, Автоматично капучино и лате макиато

Breville Prima Latte VCF046X-01

Breville Prima Latte VCF046X-01 (Червен)

Еспресо машина Breville Prima Latte VCF046X-01, 15 bar, Автоматично капучино и лате макиато