Ревю на сушилня Candy Rapido RO4H7A1TCEX-S


Candy Rapido RO4H7A1TCEX-S е идеалният избор за вас, ако търсите модерна сушилня, предлагаща всичко необходимо, от което бихте имали нужда, при това на много изгодна цена.

Candy Rapido RO4H7A1TCEX-S

Candy Rapido RO4H7A1TCEX-S

Сушилня Candy Rapido RO4H7A1TCEX-S, 7 кг, SLIM, Термопомпа, Свързаност WiFi+BT, Dry Sensor, Kilo Detector, Easy Case, Клас A+, Бял

 

На първо място бихме казали, че тази сушилня Candy RapidO има изключително красив дизайн в бял цвят.

Благодарение на технологията с термопомпа, тази сушилня с клас А+ използва ниска температура за сушенето на енергия и консумира до 50% по-малко енергия от сушилните с енергиен клас B.

Уреда разполага с компактни размери (В х Д х Ш в см): 85 х 46.5 х 59.6 и нетно тегло от 37.5 кг.

Насладете се на комфорта, благодарение на по-големия люк на тази сушилня Candy RapidO.

Той е позициониран по-високо и е с по-голям радиус на отваряне, който ви позволява да зареждате и изкарвате дрехите ви много по-лесно от стандартните сушилни.

Уредът постига ултра тиха работа достигаща до 67 dB при сушене, като отговаря на най-високите стандарти в своя клас.

Тази сушилня Candy е изработена от висококачествени части и материали, гарантиращи ѝ дълъг живот.

Максималният капаците на зареждане на сушилнята е 7 кг.

Управление

Candy Rapido RO4H7A1TCEX-S

Контролният панел е разположен на удобно място в горната част на уреда и е оборудван със LCD дисплей с електронно управление чрез тъч бутони с възможност за регулиране на следните функции:

 • Регулиране на функция отложен старт от 1 до 24 часа;
 • Информация за оставащото време на зададения цикъл;
 • Информация и контрол на фазите на изпиране;
 • Избор на скоростта на въртене на центрофугата;
 • Избор на контрол на температурата;
 • Допълнителни функции;

Основни функции

Този модел сушилня напълно ще се погрижи за всички ваши дрехи, включително тези от вълна и коприна.

Електронна система за контрол на баланса разпределя равномерно прането в барабана, намалявайки вибрациите и шума, създаван по време на притискане, за по-тиха работа. Използвайте сушилня Candy по всяко време на деня ефективно и с минимален шум!

Функцията за отложен старт ви позволява стартиране на програми с отложен старт за период от 24 часа. По този начин, имате свободата да решите кога да започне прането, независимо от продължителността на избраната програма.

Този уред е оборудван със Smart Touch технология, която ви позволява да взаимодействате чрез специално създадена апликация. Това може да стане от почти всеки смартфон с операционна система Android и  iOS, след като свържете сушилнята към вашата домашна Wi-Fi мрежа.

Основните функции, с които приложението може да ви бъде полезно са:

 • Наръчник, който ви помага  да изберете идеалната за вас програма само с три лесни стъпки чрез избирането на  типа дрехи, тъкани, цвят и желано ниво на сушене.
 • Нови програми за сушене, които може да изтеглите и стартирате чрез него.
 • Smart Check-up функция за засичане на неизправности и ръководство за бързото им отстраняване.
 • Статистика – съвети за по-ефективно използване на уреда на база вашата употреба.

Допълнителни функции

Сензорът за сушене наречен Dry Sensor постоянно следи нивото на влажност на прането. Когато сензорът установи, че желаната влажност е достигната от избраната програма за сушене, той ще прекъсне цикъла на сушене. Това намалява времето за сушене и консумацията на енергия.

Системата Easy Case, патентована от Candy, е уникалната система, която ви позволява да събирате водата, получена от процеса на сушене, в специален контейнер, който можете да изпразвате много лесно. По всяко време можете да проверите събраното ниво на водата.

Благодарение на изключителната функция Snap & Wash на Candy Rapido, можете да направите снимка на дрехите си, за да оставите приложението да избере най-добрата моментална програма. В допълнение, то автоматично настройва правилната температура и скорост на въртене.

След като свържете сушилнята си с домашния ви Wi-Fi и си изтеглите приложението на Candy, може да контролирате състоянието на прането си по всяко време, дори и извън дома, благодарение на дистанционно и гласово управление.

Освен това приложението ви помага да разберете кой цикъл е най-подходящ за количеството, вида и цвета на вашето пране.

Може да управлявате сушилнята си с гласов контрол от всяко място чрез вашия смартфон или чрез вашия асистенти Google Home или Amazon Alexa.

Програми за сушене

Сушилнята разполага с 16 програми, които може да срещнете и при много по-скъпите сушилни на пазара, сред който:

 • Вълна
 • Лесно гладене
 • Против гънки
 • Спорт
 • Деликатни
 • Интензивно сушене
 • Бели дрехи
 • Дънки
 • Pизи
 • Тъмни цветове
 • Синтетика

Енергийна ефективност

Сушилня Candy Rapido RO4H7A1TCEX-S, 7 кг, SLIM, Термопомпа, Свързаност WiFi+BT, Dry Sensor, Kilo Detector, Easy Case, Клас A+, Бял

Това е сушилня с висока енергийна ефективност – клас A+ със средната консумация на енергия за година от 269 kWh.

Нашето мнение за продукта

Определено това е много добър избор, ако търсите модерна сушилня с общ капацитет 7 кг. Може да контролирате уреда директно от вашия смартфон. Препоръчваме ви я, ако имате нужда от сушилня с богати функции и програми с много висока енергийна ефективност, при това на отлична цена.

Candy Rapido RO4H7A1TCEX-S

Candy Rapido RO4H7A1TCEX-S

Сушилня Candy Rapido RO4H7A1TCEX-S, 7 кг, SLIM, Термопомпа, Свързаност WiFi+BT, Dry Sensor, Kilo Detector, Easy Case, Клас A+, Бял