Ревю на сушилня за дрехи Samsung DF60R8600CG/LE


Samsung DF60R8600CG/LE е иновативно устройство за сушене и освежаване на дрехи с елегантен дизайн, ниско ниво на шум, цифров дисплей, Wi-Fi връзката и супер полезни функции и опции правещи го отличен избор за хора с високи доходи.

Samsung DF60R8600CG/LE

Samsung DF60R8600CG/LE

Сушилня за дрехи Samsung DF60R8600CG/LE, Цифров инверторен двигател, JetSteam, HeatPump Drying, WiFi, Wrinkle Care

 

Южнокорейската компания през последните години пусна няколко иновативни домакински уреда, които имат елегантен дизайн и отлични технически спецификации.

Едно тези устройства е въздушният шкаф, който използва струя пара, за да изсуши и освежи дрехите ви.

Основното предимство на уредът е, че дрехите са поставени на закачалки, което означава, че вече след сушене не е необходимо да гладите вашите ризи, якета или рокли след освежаване.

Сушилня за дрехи Samsung DF60R8600CG/LE, Цифров инверторен двигател, JetSteam, HeatPump Drying, WiFi, Wrinkle Care

Тази сушилня за дрехи е изключително елегантна външност с матирано стъкло и е проектирана с тясна рамка, позволяваща лесен монтаж във вашият дрешник или спалня.

Вратата на уреда е с размери 61,5 x 44,5 x 185 см и е капацитет за сушене до 6 артикула, включително панталони.

Моделът включва 2 резервоара за вода (един за подаване с капацитет 1.69 литра и един за събиране на 1.49 литра), 3 въздушни закачалки за ризи, тениски или панталони, комплект закачалки, комплект тежести и рафт за по-малки предмети. 

Управление

Сушилня за дрехи Samsung DF60R8600CG/LE, Цифров инверторен двигател, JetSteam, HeatPump Drying, WiFi, Wrinkle CareКонтролният панел има цифров сензорен дисплей, който ви позволява да изберете цикъла на сушене или да активирате допълнителни функции и опции.

Що се отнася до цикъла на сушене, имате 6 опции, подходящи за ризи, тениски, панталони, рокли, дънки, якета, бебешки дрехи или бельо.

В допълнение, въздушният шкаф има Wi-Fi връзка, с която може да управлявате уредът чрез приложението SmartThings. 

Сред най-полезните допълнителни функции са използването на въздушния компресор като изсушител чрез поддържане на вратата отворена, препоръчително автоматично почистване след 40 цикъла на сушене

Основни функции

Сушенето и освежаването на дрехите се извършва с помощта на технологиите Jet Air (издухва силен въздух отгоре надолу) и Jet Hanger (използва закачалки с дупки, които издухват въздуха вътре в дрехите). 

amsung DF60R8600CG/LE

Въздушната струя, разположена отгоре, и термопомпата, разположена отдолу, осигуряват оптимален поток от вътрешен въздух и изсушават дрехите равномерно.

Грижата за бръчки използва комбинация от пара и въздух, за да отпусне и изглади гънките на дрехите, така че да са готови за бързо носене.

Нивото на шума при работа е 39 dB, което е много по-ниско от това на автоматичната сушилня, което надвишава 60 dB. 

Вградения дезодориращ филтър премахва до 99% от миризмите от дрехите, а чрез въвеждане допълнително на ароматна кърпа в сушилнята ще премахнете статичния ефект и дрехите ви ще имат приятна миризма. 

Освен това уредът може да действа като влагоуловител. Когато вратата на уреда е отворена, функцията за овлажняване извлича въздух от помещението, премахва влагата и изхвърля сухия въздух. Той гарантира, че всяко облекло се съхранява в идеални условия, за да бъде защитено.

Програми

Функциите за сушене включват следните опции: бързо сушене – за максимум 30 минути, нормално сушене – стандартната програма за сушене, програма за дезинфекция и такава, посветена на деликатни дрехи.

Енергийна ефективност

Уредът има инверторен двигател с консумация на енергия от 1300 W, сушене и освежаване на дрехите чрез кондензация.

Нашето мнение за продукта

В заключение Samsung DF60R8600CG/LE иновативно устройство за сушене и освежаване на дрехи, с елегантен дизайн и ниско ниво на шум. Цифровият дисплей, Wi-Fi връзката и полезните функции и опции правят този въздушен компресор, произведен от Samsung, отличен избор за вас, ако сте склонни да заплатите не малката му цена. 

Samsung DF60R8600CG/LE

Samsung DF60R8600CG/LE

Сушилня за дрехи Samsung DF60R8600CG/LE, Цифров инверторен двигател, JetSteam, HeatPump Drying, WiFi, Wrinkle Care