Ревю на сушилня Candy Smart Pro CSOE H8A2DE-S


Candy Smart Pro CSOE H8A2DE-S е идеалния избор за вас, ако търсите модерна и надеждна сушилня с термопомпа, която е оборудвана  с най-новите технологии и функции, при това на супер изгодна цена.

Candy Smart Pro CSOE H8A2DE-S

Candy Smart Pro CSOE H8A2DE-S

Сушилня Candy Smart Pro CSOE H8A2DE-S, Термопомпа, 8 кг, Клас A++, WiFi, Easy case, Сензор за сушене, Против гънки, Бял

 

Когато времето навън е неблагоприятно, дрехите поставени за сушене на балкона се изсушават много трудно, а ако ги сушите вътре то повишавате влажността в къщата, което създава нездравословна атмосфера допринасяща за развитието на мухъл и плесен.

Следователно сушилнята е единственото решение на този проблем, което не зависи от прогнозата за времето. Чрез прецизно контролиране на температурата и времето на сушене, сушилнята се грижи за текстурата на прането.

Този модел, който ще разгледаме в този преглед е произведен в Италия от а марката Candy, която е призната в света и печели все по-важен пазарен дял, особено в сегмента на домакинските уреди.

Тази сушилня Candy е оборудвана с термопомпа и е с капацитет на сушене 8 кг може да изсуши прането за кратко време, елиминирайки простора за пране.

С помощта на специални програми, способни да третират и най-деликатното пране, тази сушилнята знае как да се погрижи за вашите дрехи. Специалните сензори позволяват на сушилнята да измерва остатъчната влага в дрехите и да спира автоматично при достигане на съответното ниво.

Специалният дизайн на страничните стени на сушилнята значително намалява шума и вибрациите по време на сушене. 

Този модел също така разполага с модерен Pro Smart Inverter мотор с мощност 120 W, осигуряващ ултра тиха работа достигаща до 66 dB при сушене и освен това постига най-високите стандарти за енергийна ефективност.

Този тип инверторен мотор въвежда набор от предимства, забележими още от първата употреба: ниско ниво на шум, липса на вибрации, подобрен контрол на скоростта, елиминиране на електромагнитни емисии. Всички тези предимства се удвояват от издръжливостта и здравината на сглобката, от която са елиминирани елементите, подложени на износване.

Този мотор е технологично проектиран да се възползва от максимална издръжливост при употреба.

Друга иновативна технология на този модел е комбинация между кондензационна сушилня и термопомпа. Термопомпата генерира горещ въздух, който изсушава прането чрез кондензация, където отпадъчните води от прането се трансформират в пара, която се събира и отново се трансформира в събрания кондензат в специален контейнер за събиране, поставен върху сушилнята. 

Сушилнята Candy с термопомпа има икономия на енергия до 50% в сравнение с конвенционалните сушилни.

С помощта на термопомпата горещият въздух непрекъснато се рециркулира в затворен кръг, което ще определи по-ниска консумация на електроенергия и по-ниска цена на сметката за ток.

Моделът разполага със специални програми, които ще се погрижат максимално добре за вашите дрехи – включително и за най-деликатните от тях.

Специалните сензори позволяват на сушилнята да измерва товароносимостта и остатъчната влага в дрехите и да спре автоматично при достигане на съответното ниво. В този смисъл интелигентният сензор за сушене Super Easy Iron постоянно следи нивото на влажност на прането.

По този начин, когато сензорът установи, че необходимата влажност е достигната от избраната програма за сушене, той ще прекъсне цикъла на сушене. Това намалява времето за сушене и консумацията на енергия.

Целият процес на сушене на прането се извършва чрез кондензиране на водата, която се събира в прозрачен резервоар Easy Case с вместимост 5 литра, разположена на вратата отвътре, която трябва да се изпразва през определен период от време или може да бъде свързана към дренаж чрез маркуч. Този резервоар има ергономична форма и може да се сваля и пренася много лесно. 

Моделът изглежда добре от естетическа гледна точка и е с размери: 85 см височина, 60 см ширина и 59 см дълбочина и тегло от 41.2 кг.

Управление

Candy Smart Pro CSO H8A2DE-S

Сушилнята разполага с цифров дисплей, който е устойчив на вода и пара.

Дисплеят на сушилнята показва оставащото време до края на избраната програма за сушене, температурата на сушене, опцията за сушене (супер лесно с ютия, готова за гардероб, готова за закачалка или допълнително суха) и сензор за килограми.

Около бутона за избор на програми има икони за всеки тип програма.

Основни функции

Този уред е оборудван със Smart Touch технология, която ви позволява да взаимодействате чрез специално създадена апликация наречена Simply Fi от всеки смартфон с операционна система Android и  iOS и притежаващ NFC функция.

Основните функции, с които приложението може да ви бъде полезно са:

 • Наръчник, който ви помага да изберете идеалната за вас програма само с три лесни стъпки чрез избирането на  типа дрехи, тъкани, цвят и желано ниво на сушене.
 • Нови програми за сушене, които може да изтеглите и стартирате чрез него.
 • Smart Check-up функция за засичане на неизправности и ръководство за бързото им отстраняване.
 • Статистика – съвети за по-ефективно използване на уреда на база вашата употреба.

Сензорът за сушене постоянно следи нивото на влажност на прането. Когато сензорът установи, че желаната влажност е достигната от избраната програма за сушене, той ще прекъсне цикъла на сушене. Това намалява времето за сушене и консумацията на енергия.

Функцията Kilo Detector ще ви помогне да оптимизирате времето за сушене. Поставете количеството пране в барабана и функцията Kilo Detector ще коригира времето за сушене (в зависимост от количеството пране и вида на тъканите).

Това е функцията, , която ви помага да спестите електроенергия, вода и време, прекарано в пране на дрехи.

Можете малко количество пране от 1 кг до максимално допустимия товар, без да губите енергия и с оптимална защита за дрехите.

Системата Easy Case, патентована от Candy, е уникалната система, която ви позволява да събирате водата, получена от процеса на сушене, в специален контейнер, който можете да изпразвате много лесно. Можете да проверите по всяко време нивото на събраната вода.

Власинки в резултат от процеса на сушене се събират чрез филтърната система. Сушилнята има филтър на люка на рамката и друг филтър в долната част. Почистването на филтъра може да се извърши много бързо: премахнете филтрите и отстранете мъх.

Чрез функцията Child Lock може да заключвате бутоните на уреда, за да предотвратите случайно изключване или промяна на програмата от деца.

Програми

Моделът разполага с 14 предварително зададени програми, сред които:

 • Програма против намачкване
 • Синтетични
 • Смарт
 • Еко памук
 • Тъмни и цветни
 • Бяло пране
 • Woolmark (Вълна)
 • Антиалергична
 • Ризи
 • Дънки
 • Пухени завивки
 • Спорт
 • Освежаваща програма
 • Завивки
 • Интензивно сушене
 • Ежедневна 45′
 • Еко 30′
 • Перфектна за всекидневието 59′
 • Супер лесно гладене

Специална програми на сушене:

Woolmark Approved – сертифицирана програма за сушене за вълнени изделия и такива с етикет за ръчно пране.

Освен това, това е единственият модел на пазара с пълен набор от програми за бързо сушене, като имате възможност да изберете сред 3 програми за бързо сушене: ECO от (30, 45, 59) минути с отлични резултати от сушене.

Енергийна ефективност

Това е сушилня с много добра  енергийна ефективност клас A++, консумация на енергия 236 kWh.

Нашето мнение за продукта

Това е страхотен избор, ако търсите високопроизводителна и свръх модерна сушилня предлагаща изключителни нововъведения, които гарантират перфектната грижа за вашите дрехи. Препоръчваме ви я, ако имате нужда енергийно ефективна сушилня с богати функции и програми, при това на много достъпна цена.

Candy Smart Pro CSOE H8A2DE-S

Candy Smart Pro CSOE H8A2DE-S

Сушилня Candy Smart Pro CSOE H8A2DE-S, Термопомпа, 8 кг, Клас A++, WiFi, Easy case, Сензор за сушене, Против гънки, Бял

Подобни продукти:

Candy Smart Pro CSOE H7A2TE-S

Candy Smart Pro CSOE H7A2TE-S

Сушилня Candy Smart Pro CSOE H7A2TE-S, Термопомпа, 7 кг, Клас A++, WiFi, Easy case, Сензор за сушене, Против гънки, Бял