Ревю на сушилня Candy Smart Pro CSO4 H7A1DE-S


Candy Smart Pro CSO4 H7A1DE-S е идеалния избор за вас, ако търсите модерна и надеждна сушилня с термопомпа, която е оборудвана  с най-новите технологии и функции, при това на супер изгодна цена.

Candy Smart Pro CSO4 H7A1DE-S

Candy Smart Pro CSO4 H7A1DE-S

Сушилня Slim Candy Smart Pro CSO4 H7A1DE-S, Термопомпа, 7 кг, 14 програми, Клас A+, Свързаност, Бял

 

Уредът е с капацитет на сушене до 7 кг, като е проектирана така, че да изсуши прането в кратък срок.

Това ви спестява ценно време и неудобството от това да простирате навън, особено през студените месеци.

Уреда разполага със специални програми, които ще се погрижат максимално добре за вашите дрехи – включително и за най-деликатните от тях.

Моделът изглежда добре от естетическа гледна точка и е със Slim размери: 85 см височина, 60 см ширина и 46.5 см дълбочина и тегло от 37.5 кг.

Специалният дизайн на страничните стени на сушилнята значително намалява нивото на шума и вибрациите по време на сушенето.

Тази сушилня Candy е оборудвана с термопомпа,  която прави сушенето на дрехи по-енергийно ефективно спрямо кондензационните сушилни.

С енергийната ефективност A++, модела изразходва много по-малко енергия.

Сушилнята Candy с термопомпа има икономия на енергия до 50% в сравнение с конвенционалните сушилни.

С помощта на термопомпата горещият въздух непрекъснато се рециркулира в затворен кръг, което ще определи по-ниска консумация на електроенергия и по-ниска цена на сметката за ток.

Моделът осигурява сравнително тиха работа с максимално ниво на шума до 67 dB. Стойността отговаря на най-високите стандарти за ефективност.

Управление

Candy Smart Pro CSO4 H7A1DE-S

Сушилнята разполага с цифров дисплей, който е устойчив на вода и пара.

Дисплеят на сушилнята показва оставащото време до края на избраната програма за сушене, температурата на сушене, опцията за сушене (супер лесно с ютия, готова за гардероб, готова за закачалка или допълнително суха) и сензор за килограми.

Около бутона за избор на програми има икони за всеки тип програма.

Основни функции

Този уред е оборудван със Smart Touch технология, която ви позволява да взаимодействате чрез специално създадена апликация наречена Simply Fi от всеки смартфон с операционна система Android и  iOS и притежаващ NFC функция.

Основните функции, с които приложението може да ви бъде полезно са:

 • Наръчник, който ви помага  да изберете идеалната за вас програма само с три лесни стъпки чрез избирането на  типа дрехи, тъкани, цвят и желано ниво на сушене.
 • Нови програми за сушене, които може да изтеглите и стартирате чрез него.
 • Smart Check-up функция за засичане на неизправности и ръководство за бързото им отстраняване.
 • Статистика – съвети за по-ефективно използване на уреда на база вашата употреба.

Сензорът за сушене постоянно следи нивото на влажност на прането. Когато сензорът установи, че желаната влажност е достигната от избраната програма за сушене, той ще прекъсне цикъла на сушене. Това намалява времето за сушене и консумацията на енергия.

Функцията Kilo Detector ще ви помогне да оптимизирате времето за сушене. Поставете количеството пране в барабана и функцията Kilo Detector ще коригира времето за сушене (в зависимост от количеството пране и вида на тъканите).

Това е функцията, , която ви помага да спестите електроенергия, вода и време, прекарано в пране на дрехи.

Можете малко количество пране от 1 кг до максимално допустимия товар, без да губите енергия и с оптимална защита за дрехите.

Системата Easy Case, патентована от Candy, е уникалната система, която ви позволява да събирате водата, получена от процеса на сушене, в специален контейнер, който можете да изпразвате много лесно. Можете да проверите по всяко време нивото на събраната вода.

Власинки в резултат от процеса на сушене се събират чрез филтърната система. Сушилнята има филтър на люка на рамката и друг филтър в долната част. Почистването на филтъра може да се извърши много бързо: премахнете филтрите и отстранете мъх.

Програми

Моделът разполага с 14 предварително зададени програми, сред които:

 • Програма против намачкване
 • Синтетични
 • Смарт
 • Еко памук
 • Тъмни и цветни
 • Бяло пране
 • Woolmark
 • Антиалергична
 • Ризи
 • Дънки
 • Пухени завивки
 • Спорт
 • Освежаваща програма
 • Завивки

Специална програми на сушене:

Woolmark Approved – сертифицирана програма за сушене за вълнени изделия и такива с етикет за ръчно пране.

Енергийна ефективност

Това е сушилня с много добра  енергийна ефективност клас A+, консумация на енергия 269 kWh.

Нашето мнение за продукта

Определено това е страхотна сушилня, предлагаща изключителни нововъведения, които гарантират перфектната грижа за вашите дрехи. Препоръчваме ви я, ако имате нужда енергийно ефективна сушилня с богати функции и програми, при това на супер изгодна цена.

Candy Smart Pro CSO4 H7A1DE-S

Candy Smart Pro CSO4 H7A1DE-S

Сушилня Slim Candy Smart Pro CSO4 H7A1DE-S, Термопомпа, 7 кг, 14 програми, Клас A+, Свързаност, Бял