Ревю на влагоуловител Concept OV2000


Concept OV2000 е един от добрите избори на пазара, ако търсите високоефективен влагоабсорбатор с йонизираща функция, при това на много добра цена.

Concept OV2000

Concept OV2000

Влагоуловител Concept OV2000, 420 W, 833 мл/ч – 20 л/ден, Капацитет на резервоара 5.5 л, Въглероден филтър, Функция за йонизация на въздуха, Капацитет на циркулацията на въздуха 190 m3/h

 

Прекалено високата влажност във въздуха може да застраши здравето ви и това на вашите близки. Тя може да бъде източник за развитието на множество патогени и алергени. Разбира се, на противоположния полюс е ниската влажност, която също може да причини респираторни заболявания.

Но целта на устройството, което ще разгледаме тук е да доведе влажността до нейното оптимално ниво, за да внесете необходимата свежест и уют във вашият дом като предпази здравето ви и това на вашето семейство

Ако вашето жилище и най-вече баня имат наличие на мухъл, то най-вероятно има висока влажност в тях. Със своето действие той ще бъде вашият идеален помощник в защитата на вашият дом, както и на  вашето здраве.

Той е в състояние да улови до 833 милилитра вода на час (20 литра на ден).

След като напълни резервоара си от 5.5 литра, устройството автоматично се изключва. Също така ако резервоарът е поставен неправилно или липсва, червеният светодиод светва при, което уреда престава да работи.

Контролният панел на този уред се намира в горната му част и е изключително лесен за работа.

Чрез него може да регулирате функцията таймер, която може да задавате времето до 24 часа, за което уреда работи. Освен това може да контролирате нивото на влажността чрез бутона Mode и бутоните + и -. Уредът ви позволява да включите функцията AirClean която ще се погрижи за чистотата на въздуха. Освен това уредът има и функция за йонизация, която произвежда отрицателни йона, като по този начин неутрализира вредните вещества и миризми във въздух и обогатява с активен кислород. 

Благодарение на ниското си ниво на шум (между 37 и 45 dB в зависимост от скоростта), той е подходящ да работи и през нощта.

С функцията таймер може да задавате времето, за което уреда да работи. Може да изберете 24 часа. Разбира се, има и непрекъснат режим на работа.

Основни функции

 • Работен температурен диапазон: 10 – 40 ° C;
 • Работна влажност: 30 – 95%;
 • Консумирана мощност: 75 W;
 • Капацитет на резервоара: 5.5 литра;
 • Скорост на изсушаване: 833 мл / ден;
 • Прозрачен резервоар за вода;
 • Таймер до 24 часа;
 • 2 скорости на работа;
 • Ниво на шум: 37 dB / 45 dB;
 • Реверсивен предпазител срещу прегряване;
 • Автоматично изключване при препълване на резервоара за вода;
 • Светлинен индикатор, който ви предупреждава при препълване на резервоара, неправилното му поставяне или липсата му от уреда;
 • Дължина на кабела: 1.5 м.

Нашето мнение за продукта

Продължителното излагане на прекалено влажен или прекалено сух въздух може да повлияе негативно на вашето здраве или това на вашето семейство. Чрез поддържането на оптимална стойности на влажност във вашият дом с този влагоуловител Concept ще ви донесе свеж въздух, както и ще допринесе за подобряването на вашето здравето и това на вашето семейство и то на много достъпна цена.

Concept OV2000

Concept OV2000

Влагоуловител Concept OV2000, 420 W, 833 мл/ч – 20 л/ден, Капацитет на резервоара 5.5 л, Въглероден филтър, Функция за йонизация на въздуха, Капацитет на циркулацията на въздуха 190 m3/h