Ревю на климатик Daewoo 24000 BTU Wi-Fi DSB-H2402JLH-VKW


Daewoo 24000 BTU Wi-Fi е идеалният избор за вас, ако търсите инверторен климатик с капацитет 24000 BTU за охлаждане и отопления на помещения до 50 кв м, енергиен клас A++ и с елегантен дизайн със скрит дисплей.

Daewoo 24000 BTU Wi-Fi

Daewoo 24000 BTU Wi-Fi

Климатик Daewoo 24000 BTU Wi-Fi, Клас ++, Включен комплект за монтаж, 4 посоки на въздушния поток, DSB-H2402JLH-VKW, Бял

 

Този климатик Daewoo е с работен диапазон от + 46 ° C ~ -15 ° C. Той е оборудван с множество съвременни функции, които предлагат чудесна възможност за поддържане на оптимална температурата във всяко едно средно-голямо помещението.

От гледна точка на естетиката, този уред се предлага в стилен бял цвят, който осигурява модерен вид на всяко помещение, в което е инсталиран. Скритият LCD дисплей на климатика ви дава цялата необходима информация от която бихте имали нужда.

Той може да се използва както за охлаждане през топлите дни, така и за отопление през студените месеци.

Капацитетът му е подходящ за помещение до 65 кв м или такова до 175 кубични метра.

Инверторна технология намалява потреблението на енергия на климатика най-малко 40% в сравнение с конвенционалните устройства.

Инвертора постига и поддържа желаната от вас температура за по-кратко време и с по-малки усилия. В същото време тази технология предлага много по-ниско ниво на шум на вътрешното и външно тяло.

Основния капацитета на Daewoo DSB-H2402JLH-VKW, както и този при охлаждане и затопляне е 24000 BTU.

Този климатик Daewoo използва хладилен агент от последно поколение R32. Този хладилен агент не влияе негативно върху околната среда и в същото време е по-ефективен спрямо масово използвания предходен такъв.

Основни функции на Daewoo 24000 BTU Wi-Fi

Модела разполага със следните функции:

 • Ниско ниво на шума при първа степен за въртене на вентилатора.
 • Turbo отопление и охлаждане – с натискането на бутона „Turbo“ климатикът ще охлади въздуха в помещението до 16 ° C или ще го затопли до 31 ° C в зависимост от начина на работа: охлаждане или отопление. Енергийната ефективност е висока и за двете функции.
 • Автоматично рестартиране – чрез тази функция, климатика се рестартира автоматично при всяко прекъсване на електрозахранването.
 • Функцията за включване и изключване на таймера е много полезна. Когато желаете да стартирате или да изключите устройството след определен интервал от време (възможност за регулиране на времето от 30 минути до 24 часа).
 • Функция „Sleeping“ автоматично настройва температурата, така че да може да се насладите на спокоен сън. По този начин температурата ще се повиши или спадне с 1 ° C, на всеки час до 2 ° C през първите два часа, в зависимост от това как климатикът е настроен да работи: да охлажда или затопля. След 2 часа температурата в помещението ще се съхранява в продължение на 8 часа, като климатикът се изключи след 10 часа работа. Също така, като използвате тази функция, ще се радвате на значителни икономии на електроенергия.
 • Функция Dry намалява влажността на въздуха в помещението.
 • Скритият LED дисплей на климатика Daewoo придава на дома ви елегантност и изисканост. На този дисплей лесно можете да видите дали устройството работи, дали е свързано към захранването, или е настроено да работи в режим „заспиване“ или „таймер“, както и зададената от вас температура.
 •  Wi-Fi  функция – с тази функция можете да контролирате или настройвате климатика мобилно, през мобилния си телефон чрез интернет връзка.
 • Функция – I Feel- дистанционното управление на климатика Daewoo е оборудвано със сензор. Той измерва и предава температурата около него на вътрешното тяло. С тази функция можете да се насладите на комфортна температура в стаята.
 • Функция 4 Way Swing – благодарение на тази функция на климатика Daewoo може да настрои въздушния поток да бъде разпределен както вертикално (отгоре-надолу), така и хоризонтално (наляво-надясно). По този начин въздухът, доставен от уреда, ще бъде разпределен равномерно в помещението.
 • Функция охлаждане + отопление – В допълнение към функцията за охлаждане, климатикът Daewoo предлага и отоплителната функция. По този начин минималната външна температура, при която уредът работи в режим на нагряване, е -15 ° С.
 • Повишена енергийна ефективност – климатичната система Daewoo е специално създадена, за да осигури висока охладителна / отоплителна мощност чрез по-ниска консумация на енергия.
 • Компресор с инвертор Eco – климатичният компресор на Daewoo има променлив капацитет в зависимост от реалните нужди на охлаждане или отопление в стаята.
  Промяната на капацитета постига значителни икономии на енергия и повишен комфорт. В същото време се избягват измененията на температурата във въздушния поток, какъвто е случаят с конвенционалните уреди.
 • Скрит дисплей – скритият дисплей на климатика Daewoo придава на дома ви елегантност и стил. На дисплея лесно можете да видите режимът на работа „заспиване“ или „таймер“, както и зададената от вас температура.
 • Голямо разстояние на въздушния поток – благодарение на новаторската технология за разпределение на въздуха, климатиците Daewoo могат да доставят голямо количество въздух, който може да достигне до 18 метра от мястото, където се намира вътрешното тяло.
 • Филтър easy cleaning – миещ се филтър easy cleaning който климатиците имат, е филтър с повишена плътност, позволяващ измиване.
 • Функция Dry – използвайки функцията Dry, климатика Daewoo намалява влажността на въздуха.
 • Функция Display – с тази функция можете да включите или изключите LED дисплея.

Енергийна ефективност и шум

Ефективността предлагана от разглеждания модел е много добра – клас  А ++.

Енергийният клас на охлаждане е А++, а този на отопление е А+.

Номинална консумация за час при охлаждане е 1980 W, а тази при отопление е 2050 W.

Нивото на шум на вътрешното тяло е между 40 и 54 dB, а шумът на външното устройство достига до 67 dB.

Размери и тегло

Размерите на вътрешното устройство са следните (Д х Ш х В в мм): 1010 х 220 х 315, а теглото му е 13 Kg.

Размерите на външното устройство са следните (Д х Ш х В в мм): 845 х 336 х 693, а теглото му е 46 Kg.

Нашето мнение за продукта

Този климатик Daewoo е едно изключително разумно предложение, ако търсите качествен климатик на изгодна цена. Модела се отличава предимно с високата си енергийна ефективност, ниското ниво на шум и изключително изгодна си цена.

Daewoo 24000 BTU Wi-Fi

Daewoo 24000 BTU Wi-Fi

Климатик Daewoo 24000 BTU Wi-Fi, Клас ++, Включен комплект за монтаж, 4 посоки на въздушния поток, DSB-H2402JLH-VKW, Бял

Daewoo 24000 BTU Wi-Fi

Daewoo 18000 BTU Wi-Fi

Климатик Daewoo 18000 BTU Wi-Fi, Клас ++, Включен комплект за монтаж, 4 посоки на въздушния поток, DSB-H1802JLH-VKW, Бял