Ревю на верижен трион Steinhaus PRO-GCS45


Steinhaus PRO-GCS45 е идеалният избор за вас, ако търсите верижен трион, който да е перфектния помощник при всяко рязане на клони и дървета, при това на супер изгодна цена.

Steinhaus PRO-GCS45

Steinhaus PRO-GCS45

Моторен трион Steinhaus PRO-GCS45, 2.4 кс, 46 cм

 

Марката Steinhaus е доказана със своите качествени и надеждни уреди във всички категории уреди за поддържане на дома – тя е еквивалент за машини и инструменти, достъпни за всеки!

Независимо дали искате да изградите, подобрите или поправите, Steinhaus разполага с широка гама от машини и инструменти, предназначени да ви помогнат успешно да завършите всяко начинание.

Това е специално проектиран верижен трион за рязане, подходящ за домашна употреба. Той е оборудван с мощен бензинов двигател с мощност 2.4 CP и работен обем от 45 cm³.

Скоростта му на празен ход е 3000 оборота в минута, а дължината на острието е с достатъчна височина от 45 см, за да се справи с всяко предизвикателство при рязане на дебели клони или дървета. Скоростта на веригата е 19 метра в секунда, а хода на веригата му е 0.325 инча.

Пускането му в работен режим е лесно и без усилие, благодарение на въжената стартерна система. Капацитетът на резервоара за бензин е 540 мл, а този за масло е 240 мл . Съотношението между бензин и двигателно масло е 40:1, като препоръчителната маслена смес е 2TT.

Нивото на шума на този мотоциклет не надвишава 115 dB, което е добра стойност за такъв уред. Теглото на машината е 6.9кг, което го прави лесен за работа и носене.

Нашето мнение за продукта

Клиентите, които използват тази верижен трион Steinhaus казват, че са направили добър избор и начинът, по който работи той е безупречен. Съотношението качество-цена е добро според тях уреда не се различава по качество от по-скъпи верижни резачки на пазара.

Steinhaus PRO-GCS45

Steinhaus PRO-GCS45

Моторен трион Steinhaus PRO-GCS45, 2.4 кс, 46 cм