Ревю на микровълнова фурна Daewoo KOR-91RBK


Daewoo KOR-91RBK е идеалният избор за вас, ако търсите надеждна микровълнова фурна, която е оборудвана с всички основни функции и програми, при това на супер изгодна цена.

Daewoo KOR-91RBK

Daewoo KOR-91RBK (Черен)

Микровълновa фурнa Daewoo KOR-91RBK, 25 л, 900 W, Digital, Електронен дисплей, Zero&On, SteamCleaning, Чернa

 

Подобрете външния вид на кухнята ви с тази стилна микровълнова фурна с възможност да избирате сред няколко цветови комбинации.

Тази микровълнова фурна има много атрактивен дизайн, който може да бъде комбиниран с почти всяка цветова гама на интериора на вашата кухня, защото може да бъде закупена в множество цветови варианта.

Черното стъкло и заоблените горни ръбове допринасят за модерния дизайн на тази фурна. Този модел няма да заема твърде много място върху кухненския плот, размерите на 46.5 x 36.5  x 28 см и теглото от 11.5 кг позволяват монтиране ѝ на окачен рафт.

Микровълновата е с обем 25 литра, напълно достатъчен, за да задоволят ежедневните ви нужди. А мощността и от 900 W е напълно достатъчна за перфектното приготвяне на всяко ястие.

Уредът има удобен контролен панел с LED дисплей за управление. Благодарение на LED дисплеят ще се информирате за времето за приготвяне, нивото на мощност и количеството храна.

Основни функции

Тази фурна Daewoo е оборудвана с 5 функции. Една за автоматично готвене на: хляб, супа, печени картофи, пресни зеленчуци и замразени зеленчуци. Бърза програма за приготвяне на пица, паста или заразена пица. И функция за размразяване на месо, риба или замразен хляб. Освен това има функция за претопляне на храна в керамични съдове, както и функция за почистване на пара.

Микровълновa фурнa Daewoo KOR-91RBK, 25 л, 900 W, Digital, Електронен дисплей, Zero&On, SteamCleaning, Чернa

Функция „Steam Cleaning“, използва мощността на парата, за да почисти мазнините и мръсотията от вътрешността на микровълновата фурна.

Интериорът ѝ е с висока устойчивост на надраскване, благодарение на материалът с висока плътност „Shiny Clean“, с който е покрита вътрешността.

Слоят „Shiny Clean“ образува гладка повърхност, която предотвратява залепването на мръсотии. По този начин почистването на микровълновата фурна е изключително лесно и бързо.

Въртящата плоча с диаметър 280 мм, позволява равномерното нагряване и приготвяне на всеки вид храни и продукти.

Освен това благодарение на новата тристранна поставка и нейното ниво на позициониране, микровълнова фурна Daewoo е по-стабилна от стандартните микровълнови на пазара.

Благодарение на функцията Zero & On, микровълновата фурна Daewoo автоматично ще се изключи, ако не се използва за 2 минути. Използването на тази функция прекъсва захранването и намалява консумацията на енергия.

Нашето мнение за продукта

Това е елегантна микровълнова фурна с електронен дисплей и голям брой нива на мощност. 5те предварително зададени програми, опцията за бързо размразяване и отличното съотношение между качество и цена правят тази фурна много добра покупка за всяка кухня.

Daewoo KOR-91RBK

Daewoo KOR-91RBK (Черен)

Микровълновa фурнa Daewoo KOR-91RBK, 25 л, 900 W, Digital, Електронен дисплей, Zero&On, SteamCleaning, Чернa

 Daewoo KOR-91RBW

Daewoo KOR-91RBW (Бял)

Микровълновa фурнa Daewoo KOR-91RBW, 25 л, 900 W, Digital, Електронен дисплей, Zero&On, SteamCleaning, Бялa

Daewoo KOR-91RBWM

Daewoo KOR-91RBWM (Бял/Мента)

Микровълнова фурна Daewoo KOR-91RBWM, 25 л, 900 W, Цифрова, Електронен дисплей, Таймер, Zero&On, SteamCleaning, Бяла/Мента

Daewoo KOR-91RBWO

Daewoo KOR-91RBWO (Бял/Оранжев)

Микровълнова фурна Daewoo KOR-91RBWO, 25 л, 900 W, Цифрова, Електронен дисплей, Таймер, Zero&On, SteamCleaning, Бяла/Оранжева

Daewoo KOR-91RBR

Daewoo KOR-91RBR (Червен)

Микровълнова фурна Daewoo KOR-91RBR, 25 л, 900 W, Цифрова, Електронен дисплей, Таймер, Zero&On, SteamCleaning, Червена